Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 832
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Свет, няма какво да се извиняваш. Когато нещо те дразни, ти си пиши, а който иска да чете. Не знам защо, но не могат да ме подразнят по различни коментари от моите, може би защото аз съм си изградила някаква престава за нещата и не мисля да се съобразявам с другите . Чета всичко с интерес, даже и негативните коментари, но ги отминавам с безразличие.

# 631
Свет, не разбираш ли че, има хора, които посещават темите само за да провокират и дразнят???? Това наистина е форум и като такъв е вид форма на общуване, но за някои това е непосилно, защото постоянната критика и подигравки не са приети за общуване в едно нормално и цивилизовано общество......наистина не ходи в другите теми, за да не се дразниш  Hug а и хората са различни като интелект, възпитание, среда и житейски опит но опрат ли нещата до собствено его, всички са еднакво смешни  Hug

# 632
Много любими погледи

# 633
Свет, няма какво да се извиняваш. Когато нещо те дразни, ти си пиши, а който иска да чете. Не знам защо, но не могат да ме подразнят по различни коментари от моите, може би защото аз съм си изградила някаква престава за нещата и не мисля да се съобразявам с другите . Чета всичко с интерес, даже и негативните коментари, но ги отминавам с безразличие.

newsm10 smile3521 smile3521

# 634
Ауууууууууу  newsm50 newsm50 какви сцени е имал каменното лице  #Crazy #Crazy #Crazy

# 635
Арабките хич не си поплюват  ooooh! ooooh! ooooh!

# 636
Eто и Бурчeто е готова за сватбата и е приготвила подарък  Wink......

# 637
  • Пловдив
Свет джанъм има една поговорка "Не се наказвай за грешките на другите"не съм сигурна че цитирах дословно .Аз също надниквам в другите теми това не е забранено и виждам какво пишат момичетата .Всеки изказва и пише това каквото мисли и чуства и никой не трябва да се обижда и засяга .Тук сме защото обичаме Туба и Мурат и се вълнуваме от това какво се случва с тях и с техните кариери и не мисля ,че трябва да има някаква цензура или да си правим забележки коя какво е написала newsm78

# 638
  • Пловдив
Ау..Елмич откъде го изкопа този Онуфрий чесно да си кажа не ми изглежда никак секси Shocked

# 639
Ау..Елмич откъде го изкопа този Онуфрий чесно да си кажа не ми изглежда никак секси Shocked

От фейса / добре че, е той за да няма цензура  Peace/..... на мен ми е гаден даже, нищо еротично и красиво няма в сцената  Sad

Ето нещо за оправяне на настроението

# 640
Ама вас човек да не ви остави и веднага включвате на хипер скорост и няма настигане, виждам че пак са започнали да прехвърчат искри. Момичета ние сме тук за да се забавляваме, така де като едно голямо семейство сме всичките и трябва да се подкрепяме, а не да се нападаме, няма смисъл от това  Hug, а пък и темичката ни малко се размива по този начин. Нека да не убиваме по този начин магията, събрала ни тук, защото без нас с времето тя ще изчезне, а нашите любимци не заслужават това Peace нали за това сме техни фенове, за да не позволяваме на света да ги забрави

# 641
Нали сме на сватбена вълна та такива въпроси все ме обземат - Туба дали ше има къна вечер? Младите спазват ли все още тези ритуали? И ако се жени в чужбина в тесен кръг и то в посолство  newsm78 как ли стават тези неща??????

# 642
Свет, ето това е отговора на въпроса ти защо пишат негативни неща   Joy Joy 

Допълвам се нагледно:

# 643
Не е като да не може да го изиграе  newsm78

# 644

Вай бе , тез много са се забързили да сплетат ръчички за пред камера.... hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт