Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 831
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Вай бе , тез много са се забързили да сплетат ръчички за пред камера...

Подсети ме, в началото когато започнах да пиша в бг мама и се разхождах навсякъде, имаше един коментар / не помня точно кой го беше казал  newsm78 все ми се струва че, беше Берг  newsm78 ама да не я вкарвам в интриги  ooooh!.....както  ида е  Hug/ - че, много често когато видят камери се хващат за ръце за да ги снимат ..............нищо чудно да е общовалидно  Hug

# 646
Цитат
Вай бе , тез много са се забързили да сплетат ръчички за пред камера...

Подсети ме, в началото когато започнах да пиша в бг мама и се разхождах навсякъде, имаше един коментар / не помня точно кой го беше казал  newsm78 все ми се струва че, беше Берг  newsm78 ама да не я вкарвам в интриги  ooooh!.....както  ида е  Hug/ - че, много често когато видят камери се хващат за ръце за да ги снимат ..............нищо чудно да е общовалидно  Hug

Може и така да е...иначе ще трябва и да се тревожа дали не са получили изкривяване на пръстите за толкова години.

# 647
  • Пловдив
Момичета оставям ви да творите трябва да вървя на работа .Когато се върна сигурно ще сме в новата тема .Лек и успешен ден Hug

# 648
# 649
много си харесвам сватбите и затова си слагам финалната сватба на която присъстваше по изключение и детето родено от голямата любов на Аси и Демир ,тяхната прекрасна Асиа

# 650
Малко Демир в действие

е всякак си го харесвам този човек Hug и мил и нежен и бесен и ето я и нашата принцеса

# 651
щастливата Асиа с мама и татко

# 652
и малко танци с Аси и Демир

Asi i Demir Dance with me

# 653
Asi&Demir --baila morena

# 654
Алекс  Hug  и аз си го харесвам Демир/Саваш - Мурат влюбен тъжен ,ядосан  ,  Peace чаровен си е  Heart Eyes Heart Eyes

# 655
# 656
Много старанно  newsm78 мъчание е обхванало  всички и навсякъде....и фейса мълчи, за турските форуми да не говорим  ooooh! ooooh!.............или всички се готвят за сватбата или....  newsm78

# 657
Много старанно  newsm78 мъчание е обхванало  всички и навсякъде....и фейса мълчи, за турските форуми да не говорим  ooooh! ooooh!.............или всички се готвят за сватбата или....  newsm78

Elma явно вече всички са  #Crazy #Crazy #Crazy от мълчанието на Туба и Онур,а може и да си права да се подготвят за сватба .....да са се юрнали по молове и бутици ....че това е Париж все пак ....всички трябва да са на ниво Joy Joy Joy Joy Joy

а и този чаровник и той си е турил катинара на устата а ключа може да го прибрала неговата най най   newsm78 newsm78

# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт