Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
# 664
Това е от днешната преса, ама доколко е вярно  newsm78 newsm78 newsm78 - щяла да отсъства 2 години от екраните и след това да се завърне, това било решението и според   google

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KARARINI AÇIKLADI..

Oyuncu sevgilisi Onur Saylak'tan 2 aylık hamile olan Tuba Büyüküstün bilindiği gibi ikiz bebek bekliyor..
27 Temmuz 2011 12:29
Sevgililer bir kaç gün içinde Paris'te evlenecek.. Tuba Büyüküstün hamileliği nedeniyle televizyon ve sinemaya 2 yıl ara veriyor..

Bebeklerini doğurup bir süre ilgilendikten sonra setlere dönmeyi planlayan Büyüküstün bu kararını önce müstakbel eşi Onur Saylak'a ardından da ailesine açıkladı..

Tuba Büyüküstün bu süre içinde sadece reklam tekliflerini değerlendirecek..

http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustun-kararini-acikladi-172774.html

Едно трябва да им се признае на журналистите - последователни са в писанията си  ooooh! Joy Joy Joy

# 665
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!
Само преди минути написах един дълъг пост,относно причините,
които ме застопоряват на балкона от няколко дни,но неочаквано
ми изчезна. newsm78Бях яхнала метлата яко и по-добре,че изчезна,
защото и аз /считайки се за миротворка/можех да провокирам
излишни реакции на някои момичета в темата и извън нея.Именно
защото не обичам разправийте,добре се получи!!!
Много ми хареса това ,което беше написала ЕЛМА:"...Селянията
не е свързана с месторождението или местоживеенето,а с начина
на мислене..."бих добавила също възпитанието и културата на човека!!!
Да се забавляваме,момичета,всеки както го разбира и умее!!
За тези ,които робуват на  смешни "лидерски"амбиции и се стараят
упорито да ни доказват колко са умни,информирани и незаменими
ще кажа само,че може би не им е комфортно в нашата тема и само
се измъчват,но мъчат и нас!ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛО И ВЕДРО НАСТРОЕНИЕ!!!
СВЕТ,приветствам те за твоя пост относно писанията за нас в другите
темички.И аз мисля като теб ,но те съветвам да не се косиш !Всички сме подвластни на свободното слово в Интернет.Важното е в нашето дворче да цари МИР,РАЗНООБРАЗИЕ от МНЕНИЯ,
ВЕСЕЛИЕ и НОВИНИ,разбира се!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 666
Така, така newsm78, а вижте какво открих докато се рових из нета Туба е присъствала на гала церемонията на "Есенни страдания" Бюлент е с Берен, Мурат с Бурча, а какво ли прави Туба там /или по-скоро заради кого е там /ако някой е гледал клиповете нека да подсаже нещо, защото малко ми е непонятно нейното присъствие Thinking

ей тази пак не може да се въздържи да вземе думата все едно вечерта е посветена на нея doh

# 667

забравили за камери и колеги ,показаха на всички какво е страст на екрана ,и то така че освен ако си сляп или с каменно сърце няма да я видиш и почувстваш страстта им

# 668
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!

За тези ,които робуват на  смешни "лидерски"амбиции и се стараят
темички.И аз мисля като теб ,но те съветвам да не се косиш !Всички сме подвластни на свободното слово в Интернет.Важното е в нашето дворче да цари МИР,РАЗНООБРАЗИЕ от МНЕНИЯ,
ВЕСЕЛИЕ и НОВИНИ,разбира се!!! 
bouquet  bouquet  bouquet

Браво Лирио  smile3501 smile3501 smile3501

Много хубаво си го написала  Peace мъдра жена си  Peace

# 669
Елма, последователни, последователни журналистите ама поне да се бяха сетили, че предишния път писаха, че Туба ще отсъства от екраните до края на 2011 - началото на 2012 г.  Joy Joy Joy малеей и аз пък какво говоря ама тогава като са писали новината са знаели, че е бременна с едно пък те се оказаха две, така че едната година ще отглежда едното, втората другото hahaha hahaha hahaha

# 670
Цитат
Така, така , а вижте какво открих докато се рових из нета Туба е присъствала на гала церемонията на "Есенни страдания" Бюлент е с Берен, Мурат с Бурча, а какво ли прави Туба там /или по-скоро заради кого е там /ако някой е гледал клиповете нека да подсаже нещо, защото малко ми е непонятно нейното присъствие

Алекс, Туба е там по покана на Томрис и заради нея, както и останалата част от екипа на АСИ по това време, дошла е в последния момент и си е тръгнала веднага, казала е че, филма е много хубав .....в сферата на слуховете - Берен се е изказала много негативно за нейното присъствие в смисъл че, е привлякла цялото внимание на журналистите към себе си / все едно го е искала  #Crazy/, говори се че, Мурат не я е защитил, в смисъл че, с запазеното мълчание е оставил впечатление че, подкрепя думите на Берен, в последствие самата Туба е попитана за разрив във отношенията им с Мурат, но тя е отрекла......

# 671
Сега се сетих да попитам нещо утре ли е дългоочаквания ден Thinking, че нещо се пообърках малко нали уж щеше да е през Рамазан, а аз до колкото знам започва от 1 август или нещо се бъркам newsm78

# 672
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!
За тези ,които робуват на  смешни "лидерски"амбиции и се стараят
ВЕСЕЛИЕ и НОВИНИ,разбира се!!!  bouquet  bouquet  bouquet

newsm10   smile3501      love001

Лирио   Praynig да се надяваме че тези ни постове няма да ни донесат отново неприятности и размахване на пръст ,  Peaceче наистина ще ме принудят да се откажа от тази тема ,защото аз искам да се забавляваме и да се веселим ,а не да чета назидания все едно че сме в началните класове ,не искам да виждам вече такива постове ,
моля ви дами бъдете коректни и не ни безпокойте излишно  
Praynig Praynig

# 673
Елма, последователни, последователни журналистите ама поне да се бяха сетили, че предишния път писаха, че Туба ще отсъства от екраните до края на 2011 - началото на 2012 г.  Joy Joy Joy малеей и аз пък какво говоря ама тогава като са писали новината са знаели, че е бременна с едно пък те се оказаха две, така че едната година ще отглежда едното, втората другото hahaha hahaha hahaha

Алекс, утре ще има в кое училище ще ги запишат  Joy Joy Joy

# 674
Елма мила, ми той смее ли да я защити човекът, с такъв бодигард до себе си Joy Joy Joy а си е отворил устата, а на него му е потрябвала защита

Общи условия

Активация на акаунт