Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 798
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Нели, че не е нормално не е  Peace спор няма, но Туба като цяло е по пощадена или аз не съм попаднала чак на такива коментари за нея, но за Мурат на какви неща съм се начела  Shocked Shocked Shocked........не е истина ..................всеки има парво да си харесва когото иска, но това не е задължително да минава през оплюването на някой друг само за да изтъкнем нашият избор.......

Най добре си е да не се ходи никъде, ама все ще се намири някой, който да ти каже на лични за "огромната фенска любов"  Joy Joy Joy.........знанието е безценно!  Peace

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:59 от elma

# 721
Момичета май е време за нещо разхладително  Hug Свет, ти ли ни изпрати слънцето направо ни изпече  bouquet стягам куфарите отново и направо към Варна

Аааа Алекс е вие нямате угода ,искаме слънце ,пратих ви ,сега пък ви изпекло ееееееее Joy Joy Joy Joy

# 722
  • Разград
Asi&Demir- Haram Geceler

# 723
ААА, моите пророчески заложби се свеждат само до две предсказания / вие си решете дали ще ми вярвате  Wink/ - познах че, Туба няма да отиде на наградите на аяклъгазет и че, и двамата ще присъстват заедно с Мерджан в МК  Hug това е   Hug.........сега ще видим третото предсказание дали ще се оправдае  Joy Joy Joy

# 724
  • Разград
Asi&Demir-Ölümler Çıplak Gelir

# 725
Свет   love001  love001  love001

# 726
  • Разград
Asi&Demir- Bu Can Seni Çok Özlüyor

# 727
maria555 не знам дали се шегуваш или не, но аз наистина това го чух, ако и ти казваш, че си чула същото, значи Елма е права много интересни неща ни очакват занапред, мистерията около Аси/Демир - Туба/Мурат изглежда може да се разбули изведнъж и да падне още по-голяма бомба след новината за бремеността на Туба Hug

О хооооо тази бомба ако гръмне както ние си мислим  Peace  .... ще бъде като ядрена  Rolling Eyes Rolling Eyes
вестниците ще забравят и сватби  ,и близнаци /тризнаци и всичко е тогава  ще бъде много интересно  newsm78 newsm78

# 728
Елма аз моите предсказания за ги казвам ли, да не съвпада с твоето трето, нещо май съм го пропуснала, за което се извинявам Embarassed дай коз Praynig

# 729
Елма аз моите предсказания за ги казвам ли, да не съвпада с твоето трето, нещо май съм го пропуснала, за което се извинявам Embarassed дай коз Praynig

Алекс, третото е от днес - ще има още по интересни неща занапред  Wink

п.п. незнам дали не трябва да си купим защитни бронежилетки  hahaha Joy, че си представям какво ще се изсипе от феновете върху ни за тези постове  Joy Joy Joy

# 730
Свет, аз мисля че журналистите именно с това се опитват да провокират Туба да проговори - едно съвпадение е случайност, но повече от това си е истина Peace

# 731
  • Разград
Asi&Demir-Seninle Herşeye Varım Ben

# 732
Свет, аз мисля че журналистите именно с това се опитват да провокират Туба да проговори - едно съвпадение е случайност, но повече от това си е истина Peace

Аз също смятам че, журналистите се надпреварват да пишат какви и не измислици за да провокират Туба да говори  Peace.........и точно защото го знае тя, не прави нищо

Катя, снощи го написа много точно:  ако нещата са така както ни ги представят - приятелство - любов- близнаци - брак няма никаква причина тя да се крие и да мълчи. Нали всички и се радват и одобряват това?

Има нещо гнило но да видим какво ще се окаже ........

# 733
Asi&Demir-Seninle Herşeye Varım Ben

Ваня
newsm03  newsm10   love001

# 734
Ааааааа Елма, това го прочетох, но понеже мислех, че визираш нещо конкретно, което съм пропуснала за това попитах Hug Peace а ето и моето М&B divorced
М&Т
Мarried with children
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт