Отговори
# 735
Звучи отвратително.  Confused

# 736
тази педиатърка заслужава да бъде оплюта публично,за да не си водят децата при нея и други майки.

# 737
Ама не я пиши на лични, нека да се знаят наистина публично имената на такива хора!

# 738
  • София
Ами може да има доволни от нея - що да им троша хатъра.....А се води и едно от светилата в областта си...

Денски нефролог е и доколкото си спомням беше завеждащ отделението - г-жа Маруся Лилова, която има и доцентска титла.....

Не съм сигурна, че още е там. Изкара детето ми с бъбречен рефлукс....Лекуван е от това без причина, с три венозни антибиотика едновременно и след това шест месеца бисептол - само си представете....Било е банална уро-инфекция...Трябваше да лежим там плащайки по сто лева на ден - едномесечно бебе с рефлукс не можеш да го настаниш в общото отделение и трябваше да сме във вип-стая. Заради детето си сме готови на всичко и бяхме потънали в дълг от хиляди левове....Накрая ни подметнаха, че отделението нямало електрическа кана и майките нямало в какво да топлят водата за АМ....
Благославям другата доцентка, която спаси детето ми от болниците и мен от психиатрията - доц. Буева, също нефролог от Педиатрията.....Одобри идеята ми да не захранвам, да не ваксинирам, да се доверя на себе си и т.н.

Не ми се искаше да навлизам в тези подробности, но пък може някой да се спаси благодарение на думите ми.....

Ако някой е доволен от доц Лилова, нека не приема присърце моето негативно отношение към нея. Всеки има право на грешки, на осъзнаването им, на промяна на лекарския си статус, на промяна към по-добро.....Това беше отдавна и най-вероятно има и излекувани от нея деца с благодарни родители....

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 20:05 от GENTIL

# 739

GENTIL, аз не бих била толкова благородна и сдържана, адмирации!   bouquet

Дано повече не ви се налагат подобни срещи! Дано не се налагат на никое детенце Praynig!

# 740
Не е по темата, но просто във връзка с доц.Лилова, в Токуда ни оставиха в стая с дете със съмнения за морбили. Бебето ми беше на 6м. с бронхиолит. И ние се карахме много и с нея и с другите и накрая ни писаха с химикал на епикризата, в контакт с морбили.

# 741
Най-малоумното изказване, което съм чула от една майка в градината е "То кърмата е като вода, аз затова не кърмех. Бебето все ти е гладно."

# 742
  • Бургас
онзи ден седим с "приятелка" в Коста кафе и нейния се разрева, тя изкара шишето, разбърка млякото, нахрани го и го остави в количката доволно да си повръща  doh
Михаела спи и не мърда, дойде баща й, разбута я в количката и тя ревна крива, че са я събудили преждевременно и аз от нямане на избор вече вадя цицката да давам да се успокои. Докато разровя 100те ката дрехи, че малко съм си зиморничава, Михаела доста се разрева, щото я оставих в количката и тя помисли, че я прецаквам. При което "Приятелката" се обажда подготвена: "Айде да дам на майка ти едно шише с мляко да те нахрани като хората, че да спиш спокойно" Стана ми криво, ама никак не ми беше до разправии, нахранихме се /по-скоро полапахме цицата малко/ и се успокоихме, но не спим, само гукаме на масата  Mr. Green Викам й:"Ей тва е изкуство да седи бебето на масата и да си пиеш кафето спокойно! А пробвай с шишето де!"

# 743
онзи ден седим с "приятелка" в Коста кафе и нейния се разрева, тя изкара шишето, разбърка млякото, нахрани го и го остави в количката доволно да си повръща  doh
Михаела спи и не мърда, дойде баща й, разбута я в количката и тя ревна крива, че са я събудили преждевременно и аз от нямане на избор вече вадя цицката да давам да се успокои. Докато разровя 100те ката дрехи, че малко съм си зиморничава, Михаела доста се разрева, щото я оставих в количката и тя помисли, че я прецаквам. При което "Приятелката" се обажда подготвена: "Айде да дам на майка ти едно шише с мляко да те нахрани като хората, че да спиш спокойно" Стана ми криво, ама никак не ми беше до разправии, нахранихме се /по-скоро полапахме цицата малко/ и се успокоихме, но не спим, само гукаме на масата  Mr. Green Викам й:"Ей тва е изкуство да седи бебето на масата и да си пиеш кафето спокойно! А пробвай с шишето де!"
ани,браво на теб smile3501 добре си и го казала Joy

# 744

202uu

# 745
  • Германия
Da, кого залъгват обаче със залъгалките, децата или себе си?!
Моя син смука пръсти две седмици и това беше(около 3-4 мес. възраст).Залъгалка никога.Шише също.Кърменето далеч не е само хранене.
Болничните съвети си ги спестихме, като родих у дома.
Иначе най нелепото което близка ме посъветва бе да не кърмя толкова дълго, а да давам адапте, че в него имало антибиотици #Crazy ShockedНавярно жената бе чувала че има пробиотици, знам ли.
А редовно чувам баналното"Още ли кърмиш?" ( вече 13 месеца).

Е това е уникално! Crazy

# 746
Da, кого залъгват обаче със залъгалките, децата или себе си?!
Моя син смука пръсти две седмици и това беше(около 3-4 мес. възраст).Залъгалка никога.Шише също.Кърменето далеч не е само хранене.
Болничните съвети си ги спестихме, като родих у дома.
Иначе най нелепото което близка ме посъветва бе да не кърмя толкова дълго, а да давам адапте, че в него имало антибиотици #Crazy ShockedНавярно жената бе чувала че има пробиотици, знам ли.
А редовно чувам баналното"Още ли кърмиш?" ( вече 13 месеца).

Е това е уникално! Crazy
Това според мен може да претендира за 1 място и да грабни наградата:)

# 747
  • Бургас
не просто антибиотик, как производителите на АМ още не са обявили точното наименование на антибиотика, съдържащ се в АМ  Joy леле майко, какви хора има само!

баща ми за пореден път се пробва вчера: до към 20тия ден на Михаела все мрънкаше, че детето жадно седи, как няма да реве и т.н. това с водичката е познато вече  Mr. Green а вчера направо ме заби: "Виж какви бутчета е отпрало това дете, двойна гуша има вече, стига й дава да яде!" Питам го аз:"Какво предлагаш да направя като плаче гладна?" А той /доволен, че търся съвета му: Дай вода, то 4 месечно бебе пък вода не знае какво е!  ooooh!

За протокола, беба прекрасно знае какво е вода и АМ, понеже за мое съжаление родих секцио и първите 3 дни с това са я хранили и поили. Вероятно защото водата е някакъв отдавна открит еликсир, а моето дете е глупаво, отказва да повтори, откакто е захапала цицата!

# 748
  • София
Сбъркани са пробиотиците с антибиотици - може да е механична грешка или просто грешка на езика.

# 749
Сбъркани са пробиотиците с антибиотици - може да е механична грешка или просто грешка на езика.
    Най-вероятно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт