Отговори
# 720
  • София
Аааа, Bulechka™, оригиналната версия е да не суче повече от 15 минути, че иначе се разраняват зърната. Crazy

Значи на мен са ми отпуснали още 15 мин. hahaha

Дааа, много ларж са били Peace

# 721
  • Бургас
Аааа, Bulechka™, оригиналната версия е да не суче повече от 15 минути, че иначе се разраняват зърната. Crazy

моите казаха да не суче повече от 15 мин, защото ще се изгърбя

# 722

Тук може и да има малко истина, все пак зависи и от позата, в която кърмим, но не ми се вярва да стане така! То бабите ни трябва всички да са с гърбици newsm78

# 723
Тук може и да има малко истина
Ако се кърми правилно, от гледна точка на позата говорим, няма абсолютно никакво напрежение върху гърба, така че и малко истина няма в това  Peace

# 724
  • Бургас
Тук може и да има малко истина
Ако се кърми правилно, от гледна точка на позата говорим, няма абсолютно никакво напрежение върху гърба, така че и малко истина няма в това  Peace

Peace пък и бабите надали от това са прегърбени ...

# 725
А, ще ме прощавате, 10 минути на гърда е максимумът.  Naughty Mr. Green

# 726
"Не повече от 10 мин., защото е слонче." Това беше великия довод при нас. Демек че е много едър, 4кг. се роди.

Сетих се още един бисер от болницата, лекарката ми заяви: "Бебето да не яде повече от 30 мин, нито по-малко!...
Е, това как си го представят. Аз не съм чула за кърмаче, зорлем да го накараш да суче Crazy.
Най-лошото е, че съвсем сериозно си вярват, като ги говорят тия работи. Confused

# 727
Най-лошото е, че съвсем сериозно си вярват, като ги говорят тия работи. Confused

И не само те самите си вярват, а убеждават и много майки!!! ooooh!

Да не сеповтарям, но много майки се отказват/спират да кърмят "посъветвани" от такива "експерти" ooooh!

# 728
  • София
И на мен в болницата ми "отпускаха" по 15 минути на гърда, защото гърдата не била за приспиване, а след 30тата минута сукане (сумарно от 2те гърди) бебето ме ползвало за залъгалка само. Добре, че не хич не ги отразих и си я оставях да суче колкото иска, но за жалост наистина има майки, които им вярват...

# 729
  • София
И на мен в болницата ми "отпускаха" по 15 минути на гърда, защото гърдата не била за приспиване, а след 30тата минута сукане (сумарно от 2те гърди) бебето ме ползвало за залъгалка само. Добре, че не хич не ги отразих и си я оставях да суче колкото иска, но за жалост наистина има майки, които им вярват...

Мдаа, познато. И при  нас беше така. Но...ето вече на 8 месеца все така си се приспиваме на гърда, щото залъгалки не търпим. То и името им си показва, че са предназначени да залъгват, т.е. да имитират майчината гърда и да лъжат бебето, че "си има работа" с нея.

# 730
Da, кого залъгват обаче със залъгалките, децата или себе си?!
Моя син смука пръсти две седмици и това беше(около 3-4 мес. възраст).Залъгалка никога.Шише също.Кърменето далеч не е само хранене.
Болничните съвети си ги спестихме, като родих у дома.
Иначе най нелепото което близка ме посъветва бе да не кърмя толкова дълго, а да давам адапте, че в него имало антибиотици #Crazy ShockedНавярно жената бе чувала че има пробиотици, знам ли.
А редовно чувам баналното"Още ли кърмиш?" ( вече 13 месеца).

# 731
  • Бургас
ей, откачам като почнат да ми обясняват за какво  и как ме ползва детето ми. моите гърди и моето дете, добре че са хората да ми кажат! Пфуууууууууууууууу! #Cussing out

# 732
  • София
Гърдите се отпускат от нарастването по време на бременността.

Хич не ме интересува какви са ми на изглед млекоцентралките. Мъжът ми ги намира за нежни и елегантни. Увиснали или не, изпитвам удовлетворение от себе си като родител, а това е много по-важно.

Особата от Токуда е в детското, не в неонатологията. Не искам да я оплювам публично. Разликата в болницата между двете отделения е огромна....
Специалист е в определена област и то ужасен за мен. Заради нея най-малкият ми син беше лекуван два пъти с венозен антибиотик без да има причина. С госпожата сме се карали сериозно в отделението и пред всички там съм си казала мнението и за нея, и за работата и. Меркантилна и бездушна жена, която всява доста смут в душите на майките.

Обяви детето ми за затлъстял диабетик и довлече цял консилиум да го бодат за какво ли не -това, защото съм го кърмела, когато ми скимнело. Нали се досещате как го пипнаха дебелото кърмаче - никак!!!
Детето ми е с невероятно стройно и спортно телце в момента.....Боледува рядко и за бързо....

# 733
GENTIL , коя е педиатърката от Токуда? Може и на лични

# 734
GENTIL , коя е педиатърката от Токуда? Може и на лични

И аз исках това да попитам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт