Отговори
# 705
Гърдите променят формата си заради бременноста/ по време на бременност стават по- големи/ и от там след раждането и спирането на кърмата достигат до първоначалния си обем, но естествено формата е съвсем различна. Тъй че няма значение дали кърмиш 2дни или 200  Peace

# 706
Каквото и да се случва с гърдите от естетическа гледна точка, нелепо си е да се изтъква като аргумент с/у кърменето. Все пак основната им функция не е да красят жената.

# 707
  • София
Точно и аз мислех да напиша, че толкова голяма драма ли е промяната във формата... Като се има предвид каква задача са изпълнили, спокойно мога да им простя отпускането! Simple Smile

# 708
при мен не с епромениха от бременността.първия път грам,а втория път съъъвсем леко с еизмениха,но след кърменето..... #Crazy

иначе поглднато от гледна точка,която споменавате е така и щом кърмя още явно и аз съм от тези дето са се примирили,но за друго сме говорили и пак говорим,а именно има жени,които твърдят,че гърдите не с епроменят и не увисват от кърменето и в случая е номинирано като реплика,което не е вярно! и има значение дали 2 или 200 дена кърмиш и моя личен опит ми го показва и доказва:)

# 709
но за друго сме говорили и пак говорим,а именно има жени,които твърдят,че гърдите не се променят и не увисват от кърменето и в случая е номинирано като реплика,което не е вярно! и има значение дали 2 или 200 дена кърмиш и моя личен опит ми го показва и доказва:)
Аз съм една от тези жени, може да съм една от много малкото, но е факт, че има и такива като мен Peace Сина си го кърмих 3 г., щерката дотук 1,3 г. и все още минавам успешно теста с молива (поставяш молив хоризонтално долу в основата на гърдата и ако падне, т.е. не се задържи, добре си). "Пораженията" при мен са върху зърната - в период на кърмене се удължават и омекват като дълго дъвкана дъвка, но в некърмачески период дори и те за 3-4 месеца се оправиха.

# 710
При мен промяната е точно толкова, колкото и при обикновено сваляне на килограми. Но с тази прекрасна разлика, че сега съм слаба, но с големи цици.  newsm68 А и все пак трябва да се отчете и възрастта, защото едно са гърди на 20г, друго са на 30.  Peace

# 711
Моята майка е кърмила мен 8 месеца, другата сестра - 1 година, а третата - 2 месеца. В момента е на 53 години - гърдите й са все едно не е била бременна и не е кърмила никога. Няма дори една стрийка нито на гърдите, нито на корем, бедра ... Гени ли са, какво е ... нямам идея. Аз съм понацепена леко, малката сестра - доста сериозно, а средната е като майка ми.  Peace

Моя позната вчера ме пита дали още суче детето. Като разбира, че суче ми казва, че ако не спра скоро да му давам като иде в детската градина ще гони лелите да си иска да цока от тях и съм щяла да стана за срам ... хихихи!!!  baby_neutral

# 712
Чела съм и съм наблюдавала, че гърдите се издуват от бременността и оттам тръгва деформирането, не от кърменето. При мен точно така стана. От около четвъртия месец съм нон-стоп със сутиен в опит да огранича евентуални поражения, но няма да легна да умирам, ако не съм успяла, дреме ми, нали съм слаба.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

няма начин тези увисляци да вирнат "муцуни" пак! просто те са мъртви!

Това страшно ми хареса, надявам се, че не се обиждаш.  Hug

# 713
няма начин тези увисляци да вирнат "муцуни" пак! просто те са мъртви!
Това страшно ми хареса, надявам се, че не се обиждаш.  Hug
Според мен пък си е точно за номинация, та те всъщност са по-живи от когато и да е било! Wink

# 714
... От дългото кърмене се изкривявала челюста...

Чия? На кърмачето, на майката, или на ... зяпачите? Mr. Green

Сега сериозно - не само че не изкривява челюстта, а напротив - кърменето спомага за нормалното развитие на челюстта и разширяването на небцето. Peace

# 715
  • Cyprus, Пловдив
... От дългото кърмене се изкривявала челюста...

Чия? На кърмачето, на майката, или на ... зяпачите? Mr. Green

hahaha hahaha Joy Joy

# 716
Аз доста се ококорих на тези бисери също - раждах в тази болница, но подобно нещо не съм чула, та ми е любопитно кой е мозъкът?  newsm78

# 717
Сетих се още един бисер от болницата, лекарката ми заяви: "Бебето да не яде повече от 30 мин, нито по-малко! АКо яде повече само те ползва за биберон и се залъгва, а ако яде по-малко от 30 мин., не се наяжда, т.е. не изсуква нужното му количество кърма!" bowuu

А това за изкривяването на челюстта наистина е убийствено Joy hahaha Joy

# 718
  • София
Аааа, Bulechka™, оригиналната версия е да не суче повече от 15 минути, че иначе се разраняват зърната. Crazy

# 719
Аааа, Bulechka™, оригиналната версия е да не суче повече от 15 минути, че иначе се разраняват зърната. Crazy

Значи на мен са ми отпуснали още 15 мин. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт