Отговори
# 690
  • София
Възпаления на кое, на средното ухо, може би? Или на бъбреците, например, защо пък не. ooooh!
Ти как реагира на тази ценна информация?

До възпаления на въпросното налягане, разбира се, кое не е ясно?

# 691
  • София
Възпаления на кое, на средното ухо, може би? Или на бъбреците, например, защо пък не. ooooh!

На мен мозъкът взе да ми се възпалява вече от всички тези глупости ooooh! Как ги ръсят тези бисери, просто ум не ми го побира. То бива, бива, ама това вече е ....направо.

# 692
Грешката е моя, до възпаление на очите. Laughing
"Безценната" информация беше предоставена на бременната приятелка, с която бях; аз слушах отстрани и се подсмихвах. После и казах, че това са пълни глупости, де.

# 693

Ми проста съм, как да се сетя, нали мозъкът изтича с кърмата.  hahaha

# 694
  • София
 Joy Викаш на мен след кърменето на двете деца ми е изтекъл и костния мозък?  Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug

# 695

Ми проста съм, как да се сетя, нали мозъкът изтича с кърмата.  hahaha

202uu
Направо да се пенсионираме по болест аз викам, че то докато кърмим освен мозъка още нещо може да ни изтече, пък току-виж сме увредили още бебетата  Joy Joy Joy

# 696
на мен вече ми писна от баща ми и свекър ми #2gunfire и двамата твърдят че държа детето гладно с тая водниста кърма #Crazy да питам как разбраха че е водниста? newsm78
а то малкото си качва 200-300 грама на седмица и си живее щастливо ама тия двамата пенсионери ще ме довършат Joy

# 697
  Аз предлагам кърменето да се води първа категория Joy

# 698
  • София
Не ми се изчитат всички страници до тук, така че се извинявам ако моите бисери вече са описвани.

От дългото кърмене се изкривявала челюста.
От кърменето на поискване се затлъстява и може да се развие диабет.
Кърменето над година и половина води до изменения на сексуалното поведение.
От кърменето увисват гърдите.
Ако кърмачето над година предпочита основно кърма може да развие животозастрашаваща анемия.

На прима виста за това се сещам и всичко е коментар на една изтъкната лекарска особа от Токуда.
Тя ме обяви за ненормална, тъй като не се съгласих с нито едно от гениалните и твърдения.
Доведе ми цяла комисия, за да им покаже извънземното в мое лице и да се опитат да ме убедят, че децата ми са в опастност. Mr. Green

# 699

За кого, за майката или за кърмачето? Mr. Green

# 700
Не ми се изчитат всички страници до тук, така че се извинявам ако моите бисери вече са описвани.

От дългото кърмене се изкривявала челюста.
От кърменето на поискване се затлъстява и може да се развие диабет.
Кърменето над година и половина води до изменения на сексуалното поведение.
От кърменето увисват гърдите.
Ако кърмачето над година предпочита основно кърма може да развие животозастрашаваща анемия.

На прима виста за това се сещам и всичко е коментар на една изтъкната лекарска особа от Токуда.
Тя ме обяви за ненормална, тъй като не се съгласих с нито едно от гениалните и твърдения.
Доведе ми цяла комисия, за да им покаже извънземното в мое лице и да се опитат да ме убедят, че децата ми са в опастност. Mr. Green

#2gunfire

# 701

За кого, за майката или за кърмачето? Mr. Green

и за двамата  Mr. Green

# 702
Аз не давах вода на малкия, защото не я искаше, но никой не вярваше. И когато на 7.5м пропи водичка, леля ми каза, че не вярвала това дете да оцелее само на кърма Joy Joy

# 703
  • Mars Hotel
Днес бях на изложението за бебешки стоки в зала Универсиада. Там от представителя на Dr. Brown's разбрах, че техните шишета са направени така, че бебето да полага минимално усилие, защото - внимание - усилията при сукане повишават вътреочното налягане и водят до възпаления.
Аз предлагам да не кърмим повече, че не се знае какво още ще им увредим.

Shocked Да се чудиш как на кърмачетата не са им изхвръкнали очите от зор!

# 704
казвала съм го много пъти и пак ще го кажа,че от кърменето наистина на болшинството жени им увисват гърдите.......и то много.дори не е нужно да кърмиш супер дълго,за да се случи това.аз поне не познавам кърмила жена,на която да са се запазили.аз самата първи път кърмих само 20 дена и съвсем леко се увесиха,но сега са просто ужасни! братовчедките ми кърмиха незнам колко,но едната знам,че постави рекорд от 9 месеца и след това остана без никакви гърди,защото тя си имаше малки преди това,а след кърменето изчезнаха тотално и си сложи силикон.една наша леля,която е кърмила 2 години (тя е поставила тоталния рекорд в нашата фамилия) и тя е без гърди сега,но няма пари за силикон. може да има жени-щастливки,които не претърпяват драстични поражения,но...аз не познавам такива.
ще ми кажете сигурно,че ако отбия плавно формата им ще се възстанови,на което аз абсолютно не вярвам! няма начин тези увисляци да вирнат "муцуни" пак! просто те са мъртви!

Общи условия

Активация на акаунт