Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 17

• 91 100
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София и там където не се пуши
http://detski-igrachki.com/images/l_fp-os-cpa-6707-4.jpg това нали

# 646
Да, Дороти, това е. Изглежда кичозно и може би неприемливо за някои майки, които подхождат с "необходимата сериозност" към обучението по математика. Но нашите деца са различни. Те настигат по различно време (всяко по различно време) календарната си възраст, започват да играят по-късно и някои ще бъдат привлечени от игровия елемент.

# 647
  • София и там където не се пуши
МИли майчета на тийнове, с някои се познаваме, но не е ставало въпрос -
интересувам се и от алтернативна медицина.
Ще има интересна лекция
На 20.о1.12 от 18:00 или малко по-късно ако някой е възпрепятстван,
бул.Цар Борис 3,, номер 19 до бившия хотел ,,Славия,, а сега ,,Форум,

Йога за мозъка,

кратка презентация
 лектор Н.Вълков, преводач на книги за Лечение с прана, ВХОД СВОБОДЕН  
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=cnv6uLpXRfo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XE8r_vR1vBw

Познавам лично лектора. Препоръчвам ви лекцията, разбира се, ако се интересувате от тази тематика. ПОлезно е за всяка възраст, за близките ви също.

bouquet Сигурна съм, че ви представям нещо много добро.

Копирам ви инфо от друга тема. Аз мисля да посетя.

# 648
  • София
Хайде и аз идвам. Кога иначе ще те видя.

# 649
  • София
По канал 1 днес в Денят с Мира - предаването ще е - Бихте ли се съгласили да има дете аутист в класа на детето ви или нещо подобно...

# 650
По канал 1 днес в Денят с Мира - предаването ще е - Бихте ли се съгласили да има дете аутист в класа на детето ви или нещо подобно...
  От колко часа,Доника?

# 651
  • София
В момента го дават от 10.10

# 652
  • София
Май сега някъде  Случайно ми попадна. Довечера ще гледам запис.

# 653
  Докато погледна отговора и го изпуснах.... Crazy
  Дано после го има качено някъде.  Rolling Eyes

# 654
всяка учителка имаща и най малка представа какво е това "аутист" дори в най добрата му разновидност ..... и ако от това не и зависи нищо ..... да не се отрази негативно върху имиджа и и изобщо тоест ако трябва тайно да отговори да не се знае че тя е дала този отвоговор ще отогори с НЕ един милион пъти ..... това да я питат в ефир е дрън дрън .... винаги може да се направиш на много съпричастен .....
истината е че децата ни ги нещат ..... особено тези които са лишени от гениални способности а си имат негативни в изобилие ....

# 655
истината е че децата ни ги нещат ..... особено тези които са лишени от гениални способности а си имат негативни в изобилие ....

Райка , много обичам такива изказвания -"Право куме в очи". Понякога боли, обаче за мен винаги е за предпочитане от лицемерното увъртане.
Права си 10000000000000000000000%.

Както казват нашите логопед и специализиран педагог- за предпочитане е да тръгне на училище научен да чете,да пише и да борави с числа - а от там -божа работа. Беше ми болно в началото да го чвуам но с времето започвам да го осъзнавам, колко е вярно!!! Е да, ама азбуката я дъвчем вече повече от година с търпение и упоритост , колко ли от това търпение и упоритост ще имат учителките в училище за дете "с диагноза"?

# 656
  • Пловдив
 На сайта на предаването пише, че ще е утре.

# 657
  • София
Искате ли да опитате нещо с мен. Пуснете на децата си това. Как реагират?

# 658
моето общо взето от време на време бауца като улавя мелодията , прилича на песента , без думите , към картините не проявява никакъв интерес
това защо какво значи
ако така какво ако иначе какво
имали някаква връзка

# 659
  • София
Мишо само като чуе мелодията на агънцето и откача. Ще счупи вратата търчайки към компа да го спре. Не издържа - сякаш скомина получава. Но доста песни така реагира, но на тази най силно.На други пък си ги търси и откача от кеф.

Интересува ме мелодията дали могат да издържат.

Помните ли дебата ни за "Майчина сълза"  Принтирах му я и му ядадох да я прочете и преразкаже. Да видим какво ще разбере и дали ще разбере. Помните преди повече от година ви споделих, че изобщо не я разбра. Ще видим сега как ще е ?

Общи условия

Активация на акаунт