Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 17 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Иха! Мъжки бит-пазар! Mr. Green

# 181
Иха! Мъжки бит-пазар! Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Аз мислих, мислих и се сетих - Бебе, трети за щастие искам Райън Филип, ако не е лапнат, де, мързи ме да проверявам.  Blush

# 182
  • София
Ха! Пуци никога не съм си мислила, че може някой в този форум, освен мен, да си пада по Райън Филип...  Crazy

# 183
Ооо, незабравим ми е в "Секс игри", оттам е цялата работа. Иначе никак не е мой тип, но там ме омагьоса просто.  Blush

# 184
  • София
То... и аз от там, ама в нормални ситуации ми се подиграват...  Tired

# 185
А, никви такива, убав си е човекът.

Оу, чакай да застрелям Джой, че се сетих покрай Райън и бившата му жена.

Бум!  Mr. Green

# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нееее, Пуци, не, не ми го причинявай Cry Cry Cry Cry Cry. Дай половинка Praynig

# 187
Чакай бе, аз не съм го плюла, няма и да го плюя, ползвай наздраве.  Mr. Green Исках просто визуално да те избомбя с туй олицетворение на южняшкия чар.

# 188
Южнашки чар, индийд! Бебе, много ме изкушаваш с тия левъли, аз не съм лакома, но съм амбициозно дете и като има левъл винаги трябва да съм по-нагоре Crazy Споделените броят ли се като бройка или трябва да мисля още Thinking И да ви се оплача, че преди малко гледах покрай хлапетиите епизод на Glee- много тъжно ми стана на душата Naughty

# 189
Oooo, тогава аз плюя с всичка сила Laughing. Избомбена съм, мерсиии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Вал , защо ти е тъжно от веселия сериал Rolling Eyes?

# 190
Мисля, че в туй сериалче има неподозирани драми.  Mr. Green

# 191

Кавърът на Аеросмит ме покърти особено много,жалко, че не намирам видео с кълченето им и падането на колене накрая, а Лея Мишели мога да я удуша във всеки един момент, само ми я дайте Sick

# 192
Снощи имах "удоволствието" да гледам един епизод - голяма скука  Tired И "The big-bang theory" и то се оказа същата скука  smile3507 smile3507

# 193
  • София
мен ме кефи... някакви младежи, някакви закачки, малко музичка... ама нещо напоследък не съм настроена да гледам лиготии. Даже и ром-ком не ми се подхваща, а това вече е странно при мен!

# 194
Леа Мишел е крава Sick. А гласът и никак, ама никак не ме кефи, защо все тя пее соло Close?

"Теорията" е супер, Слънчо, какво не ти харесва? Особено песничката от титлата ми Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт