Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сори и на двете, Джордж не може, защото е мой и на Бейби hahaha

Гея, радвам се, че съм помогнала, ама благодари на мацките от музикалния подфорум, не се бях сещала за таз песен от векове Blush. Сега не мога да спра да я слушам. Ето и другата ми сърцевидна мания тез дни:

# 346
  • Ænima/Albuquerque
Браво бе, възползвате се от липсата ми отново ли?
Аре да ме включите, Бебе, чу? Чу?  Flutter

# 347
Тук беше, ама не се обади, аз любовни сигнали към заплютите не прихващам Joy
Тъкмо се чудих как да ти поискам половинка Мариса, сега намирам изход Mr. Green

# 348
  • Ænima/Albuquerque
Не ме изнудвай!
За Джордж съм пропуснала да се изкажа, защото в първата тема бях изтървала 241 страници, още в самото и начало, а тогава си беше голямото плюене.  Sad
Я, се виж колко си ги наредила, не ме оставяш да си имам нищо свое!
Пък тук и Бебето трябва да се изкаже. Stop

# 349
Не те изнудвам, просто очаквам да си мила като мен и да споделиш Laughing. Обаче за Джордж може и да поспорите с Бейби, че тя май много го иска Mr. Green

Всъщност сетих се, давам ти моя Джордж, нали трябваше с нещо да те компенсирам за Кейт Wink. Мариса ще ми я  пускаш на картинка понякога Simple Smile.

# 350
  • в сърцето на един мъж...
Виде ли ся, приятелките ти забиха нож в гърба hahaha Може, не може, не е твой, ей тва е положението Mr. Green
Джой, втория клип не се види, забранен е Confused И тая песен на Глория ми е любима, телефона ми звъни с нея, само че в английския вариант Heart Eyes
Мирел, а забелязала ли си, че целувача от клипа на Аеросмит е Клаус от Дневниците Mr. Green

# 351
  • Ænima/Albuquerque
Изнудваш ме, как да не.  Sad
Бебето ме обича от доста дълго време и вярвам, че ще ми даде дял.  Heart Eyes

Може, не може, не е твой, ей тва е положението Mr. Green

Злобарка!

# 352
Кой, аз? Сънуваш Mr. Green

# 353
  • Ænima/Albuquerque
А, не бе, аз!

# 354
Ми по-вероятния вариант е Mr. Green Тая тема изключително много ме забавлява, а в момента се кефя на Харт и ми е все тая по кой плюете Mr. Green

# 355
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност сетих се, давам ти моя Джордж, нали трябваше с нещо да те компенсирам за Кейт Wink. Мариса ще ми я  пускаш на картинка понякога Simple Smile.

Кейт? Шейн?
Има сделка!
'Бичам та, ти си истинска приятелка!  Mr. Green Hug

Та значи Бебе, стана тя, каквато стана - Стивън Дорф (в червено), Евън Рейчъл Ууд, Мариса Томей (в червено) и Джооордж, поделен с теб.  Hug
Мерси!  Mr. Green

Ми по-вероятния вариант е Mr. Green

Пффф!!!  smile3532

# 356
Еее, нали написах, пък двете- едната ме обвинява в изнудвачество, другата в предателство hahaha. ни въ е срам, лошотии, а аз такава да съм мила Mr. Green

Гея, втори опит:

# 357
  • Ænima/Albuquerque
Аз оттеглих обвиненията.  Mr. Green hahaha

# 358
Видях, видях hahaha Hug

И като те гледам как ми отстъпи за уж непрежалимата , любима Мениг, се чудя със снимки на кой да те обсипвам до отегчение, че да ми пуснеш и него hahaha. Мисля за начало да наредя Франко, Джейк и Матю в подписа, да ти омръзне да ги гледаш Wink...

# 359
  • Ænima/Albuquerque
Тц, няма шансове.
Кейт ми беше голяма любов преди години.
Реално тя няма да мръдне на никъде повече в кариерата си, а снимките и са pretty much еднакви.  Mr. Green
Сега да се сещам за сериала ми е досадно, гледала съм го няколко пъти.
В смисъл, късно си го открила и дори в момента граничиш с маниакалност, през която аз съм минала.  Joy

Големите актьори и сексапилните мъже, нямат нищо общо - я пробвай да ме отегчиш с Кейт Бланшет, примерно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт