. Не можа да я хване с пръсти, разбира се, но някак я прищипа на върха на юмручето) и я лапна. Не я одобри и позволи да изтече от устата му с едно кило лиги. После му дадох минидозичка картоф от моята супа и нея с удоволствие хапна. Днес му дадох кора хляб, с която напои обилно с лиги и прилежно разпространи по бодито.
след поредната безсънна нощ. Вече съм на ръба на силите си, събират ми се по 3-4 часа сън на нощ, а не виждам светлинка в тунела
Съответно започнаха пак да ми се появява бучки, защото от сученето ми стимулира кърмата, но в същото време не суче достатъчно активно, за да изпразни добре гърдата, на всичкото отгоре явно заради съненото състояние и на двамата нещо не захапва както трябва и пак ми се появиха болките в гърдата след кърмене. С каката нямах такива грижи - заспиваше 21,30 и се събуждаше в 6-7 сутринта. Този малкия ще ми изцеди силите до последно

Но за мое съжаление продължава със събуждането по 100 на вечер, дано да мине по бързо този период.
,като заспи към 10.00,после в 11ч. пссле в 1.00 и на там вече не гледам,хубавао е че има и други като нас,че да го приема като нещо нопрмално.Не мога да разбера гладен ли е,зъби ли го мъчат,топло ли му е(спи само по боди потник,климатика на 25 градуса)Да не говорим,че и през деня е супер раздразнителен и спи два пъти по 30 мин. и то доста трудно заспива
Сериозно обмислям въпроса дали да почвам да го захранвам,въпреки че ми е мъчно,но рано или късно трябва да стане
Все си мисля че не се засища достатъчно,а първи признаци проявява,вече ни е неудобно да ядем пред него само в устата ни гледа,протяга се към храната 

дечковците 
Препоръчани теми