МАРТенче маха с ръчички и гледа мама с грейнали очички!-тема 6

• 28 488
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!

veset0, да се оправяш по-скоро!  Peace

Маринелс, имаш стиснати палчета от нас за Анастасия!  Peace

migeio_, Бобо е страшен акробат на снимката!  Joy И понеже съм го виждала на живо и си го представих  hahaha Голяма душица е  Heart Eyes
Това с падането е доста неприятно. И други момичета се оплакаха, че техните бебоци са паднали от кревата и просто се чудя как става това?!  newsm78 Явно вече стават все по-пъргави и трябва да сме по-внимателни Wink
Дара днес цял ден си надига главата, когато е вътре в количката и се реших да сменя коша, та....от днес сме в летния вариант.  Wink Първоначално плаче като я слагам, но след това си седи мирно и разглежда  Joy много е смешна! Ама всяко чудо за 3 дни както са казали хората Wink И това ще отмине - ще й омръзне, ама за момента й е интересно  Peace

Хайде лека и спокойна вечер от мен!  Hug

# 601
Благодаря на мамата, дала линк към шампоан за косопад. Цялата къща е в коса от мен. Мислех да пробвам с Ревалид но ще опитам и този препоръчания от нея. От интернет ли си го потъчла или може и в аптеката да се намери

Anduli аз си го купих от аптекане предполагам 4е можеш да си го поръчаш и от нета. Само да те предупредя че трябва да ползваш и ампулите  Peace инче няма да има ефект.

# 602
Обсъждахме въпроса за столчетата за хранене и ако ви е досадно не отговаряйте пак,но забравих кой какво беше избрал и понеже много се чудя реших да питам отново?

Marinels, аз избрах ето това столче на Chicco и чакам да ми го доставят в края на следващата седмица  Peace

# 603
  • Пловдив
Това с падането е доста неприятно. И други момичета се оплакаха, че техните бебоци са паднали от кревата и просто се чудя как става това?!  newsm78
Bub, много  лесно става  Whistling Тошко успя да падне още като не можеше даже да се обръща, някак си успяват да се придвижат до края на леглото. И аз бях убедена, че няма как да падне. Даже май той откри сезона на паданията в темата Crazy

А тази нощ младежът се буди около 116 пъти, като се почна от 0 ч през 15-30 минути до сутринта.  Tired Тъкмо го приспим, оставим го и си легнем и се отпуснем и той се събужда  #Crazy И в неговото легло, и в нашето, и на ръце, и на гърда - все тая.
Сега заспа, а аз не мога да се отпусна, като знам, че тъкмо ще заспя и ще ме вдигне  #Crazy

# 604
  • София
Привет, момичета!

matza  Hug Не знам и не искам да знам как се преглъща такова нещо, но се надявам скоро да се включиш с добри новини  Hug

И Виктор се буди по незнам си колко пъти през нощта. Първо се опитвам да го проспивам в леглото му, но по някое време вече нямам сили и си го вземам при нас. Иначе заспива бързо, тикам му залъгалката и е готов. Не се храним през нощта. Млякото си му стига в режима, в който е в момента, нали го виждам как е през деня. И в крайна сметка, колкото и часа да ми се съберат сън, все се чувствам ненаспана с толкова събуждания, ама няма как. Предполагам, че зъбите го мъчат.

За столчетата за хранене На нас са ни обещали да ни дадат. Нямам скрупули, че е използвано, нали знам от кой. Но не знам какво е. Като го вземем, ако преценя, че не ми върши работа (което едва ли ще стане), ще му мисля.

Слънчев ден на всички!

# 605
 smile3534 smile3534 smile3534

Здравейте и от мен, аз вече съм по-добре, вирус ли беше, какво беше не знам, но 2 дена ме съсипа- температура, повръщане, главоболие...не можех на краката да си седя. Добре че беше майка ми да гледа малкия през деня и свекито вечерта, че не знам просто. Дано никой не го хваща това, че минава ужасно Sad((
Ние пък за разлика от всяка друга вечер тази спахме. След като заспа към 10,30 се пробуди само веднъж към 11 и след това в 4. След това в 5 и към 6 като яде в 6,30 вече е бил заспал- мъжът ми го взел в другата стая и аз поспах още малко.........

# 606

Обсъждахме въпроса за столчетата за хранене и ако ви е досадно не отговаряйте пак,но забравих кой какво беше избрал и понеже много се чудя реших да питам отново?

Нашето столче е  подарък така че нямахме възможност да си го изберем но съм доволна. ето това е

# 607

Аз си взех от ибей втора употреба шезлонг+ люлка+столче за хранене на Mamas & Papas
има табличка за хранене има табличка с играчки

# 608
Г-жа Стихийно бедствие, би ли споделила каква е цената на столчето за хранене и ако вече си го изпрбвала как ти се вижда, дали е достатъчно практично, доволна ли си?

# 609

Цитат
Г-жа Стихийно бедствие, би ли споделила каква е цената на столчето за хранене и ако вече си го изпрбвала как ти се вижда, дали е достатъчно практично, доволна ли си?
Взех го от ибей за 10 паунда, доставката ми струваше още 10, значи най много да съм го взела за 60 лева.
Мисля че е много добро, Крум спи в него през деня в хола, играе си (не че много се задържа в него) съответно ще яде там. Има музика, люлее се с различна сила която се наглася. Но това не е столче за хранене в пълния смисъл на думата щото, то предназначено за деца до 1година най много  1.5 г, зависи как ще се развива детето.

# 610
Хоп и аз тука! Гу. Crazy

Момичета да ви информирам в момента има много хубави дрешки намалени на Beneton и Lcwiki.

Вчера се бях отдала на шопинг и имах много точни попадения.

Маца направо си представям какво си преживяла. Имаш голямо гуш от мен.

Моя син вече започна да си седи на дупето. Все иска седнал да седи и да се подпира. Захранването върви доста добре, яде по 50 - 60 гр пюре и 150 мл мляко на обяд, всички други хранения са мляко. Имаме 5 хранения на ден , в 7, в 10, в 2, в 5 и в 9.
А една позната ме обвини, че съм направила детето си робот щом се хранело в определен час, винаги заспивало в 9 и 30 и не се събуждало вечерта. Shocked #Crazy

А столчето за хранене все още не съм избрала, но ще е в най-скоро време. 

Май това е за сега.

# 611
Добър вечер мами, току що прочетох при януарките, че  една мама е намерила парче стъкло в пюре на ХИП, тези който вече захранват май трябва да си отваряме очите на четири какво има в пюретата , а уж ХИП са скъп клас пюрета , нямам думи Thinking

# 612
  • София
Привет и от мен!

Захранването върви доста добре, яде по 50 - 60 гр пюре и 150 мл мляко на обяд, всички други хранения са мляко. Имаме 5 хранения на ден , в 7, в 10, в 2, в 5 и в 9.
А една позната ме обвини, че съм направила детето си робот щом се хранело в определен час, винаги заспивало в 9 и 30 и не се събуждало вечерта. Shocked #Crazy
И ние сме с този режим. Самото захранване върви добре.
Днес изяде 60 гр пюре и към 120 мл. мляко. До сега само опитваше вкусовете с по 3-4 ч.л. но днес си хапна Simple Smile Щеше всичко да изяде ако го бях оставила.
Добър вечер мами, току що прочетох при януарките, че  една мама е намерила парче стъкло в пюре на ХИП, тези който вече захранват май трябва да си отваряме очите на четири какво има в пюретата , а уж ХИП са скъп клас пюрета , нямам думи Thinking

Захранвам с хип  и съм меко казано притеснена... харесвам продуктите им освен пюрето от чист картоф - ужасно е, като трици!!!!

За столчето -  на мъжа ми приятел даде тяхното т.к. детето им е голямо за него вече. Като на Буб е и сме много доволни. Има родителска табла. регулира се височината и степенката за крачетата. отдолу е с кошче за разни неща и е стабилно. Дано му е удобно. Теди все още не седи на дупе и главата  бързо се уморява та не е изпробвано. Обръща се във всички посоки и най обича по корем Simple Smile Опитва се да "става" от лежанка и е много смешен като започне да се набира  Joy

За буденето нощем - и ние не спим няколко нощи и решихме, че тръгват зъбките ... Кой знае ...

Да попитам всички мами какво мислят за рапичното масло съдържащо се в почти всички пюрета на семпер?

И последно кой от вас вече е кръстил бебчето си? Какви са цените за събитието?

Лека на всички мамчета и бебчета!

# 613
  • София
Добър вечер мами, току що прочетох при януарките, че  една мама е намерила парче стъкло в пюре на ХИП, тези който вече захранват май трябва да си отваряме очите на четири какво има в пюретата , а уж ХИП са скъп клас пюрета , нямам думи Thinking

Shocked Shocked Shocked Ние основно с Хип се захранваме......

Мацки, не съм писала скоро, но с двама калпазани вкъщи е нон стоп купон Crazy

matza   Hug Hug Hug

С пишлето и при нас имаше драми Sad Още преди 2 месеца на ДК, без да ме пита уж само да го прегледа, педиатърката го забели. След 2 дена рев заведох бебо при познат уролог да види какво е положението, като изрично му казах да не пипа, той погледна, каза "аааа не е направено като хората" и го дръпна до край #2gunfire В каква държава живеем не е истина....пълно е с лекари, които си карат по правилата от каменната ера ooooh! Накрая, макар и късно, попаднах на проф. Бранков от Пирогов. Изключително свестен лекар. Ако на някоя от мамите на момченца се наложи да го имат предвид.

Столче за хранене имаме CHICCO POLLY MAGIC - шезлонг+стол. Много съм доволна, в момента го ползват и каката и малкия:

Anduli, РАПИЧНО МАСЛО има и в доста пюрета на Хип и Сънвал, а наскоро попаднах на тази статия: http://agronet.bg/agro-news/interesni-novini/3814-rapichnoto-mas … -za-zdraveto.html  Whistling

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 22:46 от zina_

# 614
Ето нииии Simple Smile Най-накрая се добрах да пиша.
Почивката мина адски бързо, чак не ни се тръгваше. Малката хареса морето само като я наместех да го гледа от количката и за 5мин заспиваше  hahaha. Водата обаче не й беше по вкуса. Решихме да й натопим крачетата-няма такъв рев настана. Явно й беше студеничка. Иначе за мамите с резерви - давайте, поне на нас ни беше ок. Не очаквах да е толкова спокойно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Благодаря на всички за поздравленията за месечинката. На всички други бебчета пожелаваме да растат здрави и засмени.

На всички лъвици - мноооого любов от всеотдайни мъже и послушни деца  Heart Eyes

за столчето и ние сме с Chicco като на Bub(само че друг цвят). Взех го от Продавалник-а. Ново си е, а на 1/2 цена го платихме. Като функции ми допада много. Повече май и не ми е нужно.

за буденето нощем преди не се будеше, но от няколко дни към 5 се буди и се обръща по корем. Започва едно сумтене и пъшкане, защото още не знае как да се върне обратно  hahaha ...и... мама става да я обърне. Така около 2 часа се повтаря тая процедура и накрая заспива от умора. Много ми е смешна как се обръща в мига, в който я сложа пак по гръб - явно е по-силно от нея  Joy

за кръщенето и на мен ми е интересно за цени и идеи. Аз хич не съм по тези неща, ама с мъжа ми "сключихме сделка" (църковен брак или кръщене) и той реши кръщене.

за обичките аз не мисля да й ги дупча сега. Определено е много малка и ме е страх да не си ги дръпне. Последно време само си вдига ръцете и се хваща за ушичките. Даже си ги дърпа и то със сила понякога, после започва да плаче и да ме гледа лошо - все едно аз нещо съм й направила  Shocked. Не осъзнава, че тя си причинява болка. Само като си помисля как може да докопа обичките  ooooh! и НЕ Simple Smile Аз имам, даже в повечко, та затова като порасне да си ги дупчи колкото душа й иска.

за пишките само като си помисля ииии... не знам ако имам момче някой ден какво ще правя  newsm78 Трябва с таткото да взимаме писмено уверение, че няма доки да му го дърпа. То си е страшно, а и като ви чета не е единичен случай това със своеволията на лекарите. Най-лошото е че тези "лекари" изобщо не осъзнават, че това е недопустимо : как ще правиш манипулация на дете без разрешението на родителите-пък и скандали ще правиш  #2gunfire #2gunfire

matza  Hug Hug Hug бъди силна. Ние сме с теб и те подкрепяме Hug

охх, връщам се да дочета, че доста сте си пописали  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт