Знам какво ти е, понеже една зима си навехвах глезена 4 пъти на едно и също място и нямаше зарастване. 
Понеже и аз не мога да търпя бебе да плаче си го разнасях на ръце и се прегърбих направо. Но на 10 месеца беше вече голям и с много зор лягах до него и му пеех и се научи така да заспива.
А и филмчето, което Лилинчо пусна доказва, че децата не бива да се оставят да плачат.
Това "възпитание" не го разбирам. 

Браво на адаша
Но за да си по спокойна, може да го подържиш малко прав да се уригне или пък ако имате люлка или шезлонг да поседи там за известно време, та да му слегне храната 
Знам колко е страшно да си смъртно уморена и това дете да ти е все в ръцете
Аз с каката бях така.
Това което направих аз е да започна да я оставям по дълго време да си седи сама. А не при най малкото мрънкане и да я вдигам/ аз и сега така процедирам с Виктор, ама защото знам какво е
И така той ще започне сам да се занимава. После /води се по него/ увеличаваш времето, като пак му говориш, но може да си в друга стая така че да не те вижда. И пак процедираш по същия начин, отиваш при него успокояваш го, връщаш се в другата стая и т.н. В началото ще помрънква повече, но постепенно ще се увеличава времето в което да седи самичък. Разбира се не да го оставяш да се дере, но не и на първото проплакване да го взимаш. Но не мисли че ще стане за 1 седмица, може да отнеме и повече време, а може и не разбира се.
Трябва да бъдеш обаче упорита, ако наистина го искаш. Защото ако се поддадеш, по добре спри и изчакай известно време, защото вече ще знае, че ако реве достатъчно дълго ти ще се пречупиш,и той няма да спре с часове да реве. 
мен например ме е страх да не си лапа палеца. Това ми се вижда по страшно, защото има деца и големи в училищна възраст, които си смучат палеца, но такива с биберон няма
Имай предвид, че на тази възраст имат нужда от нещо което да ги успокоява - биберон, играчка, цица
Уф спирам вече
Тогава вече не е удоволствие а тежест
Сложи я по гръб и и дръпни крачето настани така че да тръгне да се обръща. В началото ще трябва да и подпираш и гръбчето докато схване. Не се притеснявай ако не стане бързо. но бъди сигурна че ще се обърне. Успех на теб и малката кукла.
Когато порасне да си ги дупчи ако иска. 

много неприятно,бързо да се оправящ.

, съчувствам ти мила. Дано по-бързо се възстановиш!
Не виждам нищо обаче, само като че ли долния венец отпред й е малко по-бял или пък си въобразявам
То тя не дава като хората да погледна добре ....
Не виждам нищо обаче, само като че ли долния венец отпред й е малко по-бял или пък си въобразявам
То тя не дава като хората да погледна добре .... 

Аз не съм от тях, но пък не държа чак толкова децата да ядат само био и домашноприготвени храни. Но ви се възхищавам за търпението и старанието да дадете най-доброто за детето си. На мен не ми се занимава и като цяло семейството ми не се храни много здравословно.

Освен това изпрах шезлонга и се пробах с една от музикалните играчки (която можех да прежаля откъм звук) с изпиране в пералнята (на нула градуса и без центрофуга, 15-минутната програма) - и : РАБОТИ СИ
(моля, не опитвайте това вкъщи - поне не и на моя отговорност - не гарантирам как ще се получи при вас
)
Препоръчани теми