пия кафе, вечер по чаша вино, ям каквото ми се яде, и не съм видяла да има отражение върху малката 
нещо не сте много активни напоследък.
Само на ръце заспива, очаквам в скоро време кръстът ми да откаже от приспиване 5 пъти на ден плюс останалото разнасяне 

Можеш да пробваш да сложиш твоя дреха, която си носила, близко до него, за да усеща миризмата ти. Махни я обаче като заспи, за да не се оплете в съня си. Най-важното е да го сложиш в леглото още при първите признаци на умора, изтървеш ли момента, отиде 1 час приспиване на ръце (така е при нас). Пробвай няколко пъти да го оставиш да поплаче, като обаче го наблюдаваш и като усетиш, че става прекалено, го утеши. И при нас биберона не е на почит, но виж палеца винаги му помага, той сам си го намира и си го пъха в устата.
)))

Нямаме помощни средства като залъгалки и биберони-само на мама цицито помага.
скорошно възстановяване ти желая,миличка!
А за кърменето-не съм си поставила за цел да я отбивам на определена възраст-сигурна съм,че ще разбера,когатои двете сме готови,но определено няма да е скоро.Толкова ми са мили тези моменти 
Таткото обаче се опитва да прокара идеята на годинка да ги дупнем,ще има пак борба
Да се възстановиш възможно най-скоро ти желая!

???
. Като писах, че съм го захранила, това не е точно това, което може би си преставяш. Просто му предложих микродози храна, за да видя до колко е готов. Понеже показва доста от признаците за готовност(не само активни опити да ми катурне чинията). За по-редовно захранване ще изчакам да може да сяда. Препоръчани теми