Четох , че някакъв хормон играел роля за това и докато майката кърмела било нормално да не си мисли много-много за секс. При вас има ли го това, или желанието си ви е същото, а може би по-силно? И като включим умората и постоянното присъствие на децата-доста рядко ни се случва. 

. За либидото - и моето е доста спаднало
, е че жената подсъзнателно не е готова за размножаване ( защото и менструация няма, а няма ли менструация, тялото не подсказва готовността). Чудя се ако се възобнови менструацията дали нещата влизат в релси
? Определено при мен и болезнено, и като че ли разума ми казва, че го искам, но тялото ми не го иска.
Еднакво важни са за мен и 2-мата!!! 
Божа работа е това!

И на мен умората май ми се отразява и таткото най много страда от това

За сега не мисля да имам още. и без това карам тежка бременност
За раждането не ми се говори
Така че за момента...... хич не си и помислям, за породени пък още по малко. То който има спокойни деца няма проблем, както каза Лъки баткото бил много кротък, ама не всички са така
Макар че съм чувала, че след 2-рото вече не е толкова трудно, защото те си играят докато майката се занимава с бебето и не искат толкова внимание.
Иначе таткото е навит
Иначе много се радвам, когато някой иска повече деца, много е хубаво, браво на всички желаещи и успех. 
Не искам да оставям нищо на случайността.
и така по лесно се успокоявали
А тази която ми приемаше док. ми каза да слагам мед
Да мога да обърна внимание на всяко дете и да не се чувства пренебрегнато 1-вото. Те до 3г. се водят бебета.
Сега каката е достатъчно голяма и разбира, че не винаги веднага мога да и обърна внимание и не се сърди.
Защото по обясними причини бебето е водещо
и това не знам
Опитвам се да им дам цялата си любов, и им я показвам и казвам колко много ги обичам. Колкото и грешки да правим не мисля че ще са от решаващо значение, ако знаят и се чувстват желани, обичани и знаят че винаги могат да разчитат на нас.
ама като пиша........
се забравям. 
..., та едно едно наше ангелче си имаме на небето. Тогава се наложи секцио, и сега, при следващо бебенце, живи-здрави, ще ми е трето секцио, и затова е по-добре да не бързаме много-много, но от друга страна - часовникът тик-така... Та и три деца бихме искали, но четвърто секцио вече ми се струва малко опасно, но всичко е Божа работа, ще видим.
, но къде наистина изчезна Мигио?
!
Слава Богу, сега си имате Марио! Да ви е жив и здрав!
тук съм,ама хич нямам настроение да пиша.Чакам си с нетърпение почивката,че вече не издържам,искам на море,а има две седмици до тогава.Иначе ви чета,много сте готини и хубави теми се разискват,особенно ме впечатли поста на г-жа Стихийно бедствие,напълно споделям. 

Току виж и ние се върнем на първоначалното ни желание за 3 деца, но на този етап сме пас 
а той не е свикнал да се съобразява със желанията на другите
Но като се замисля животът ни тече без значение децата ни на 2 или на 20 години са и всеки ден е ценен и не би трябвало да се пренебрегваме.

. Буб, и нашата Дара много силно рита с крачета. Особено когато я слагам да си ляга. Така си рита завивката, че я запраща в другия край на леглото
.
.
.
Да нацункаш Марио от мен!