ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 755
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Жив и здрав да е Ивайло! Наистина много хубава новина  Sunglasses.
Честит РД и на момчето на Фифи bouquet.

# 661
Ехеееееее, да е жив и здрав Ивайло  Mr. Green! На Ани бързо възстановяване желая    bouquet!
Фифи, да ти е жив и здрав Фабио   bouquet! Много здраве и късмет му желая!

# 662
Еха , виж ти ква хубава новина.
  ylinfantЧестит Рожден Ден на Ивчо, да е жив и здрав!

# 663
АлУУУУУУУУ ко стааа бре  Whistling

Хич ви няма цял ден.

Вени, как е новата придобивка? Четеш ли? Аз малко спрях, че нямам време, но ме чака една книга, дано да е интерсна  Grinning

Камче, още ли сте free? newsm47

# 664

Камче, още ли сте free? newsm47

Мхм...  newsm47
Тъкмо мъжа ми нещо се пенише че съм се излешперила /ама че дума  Mr. Green/, пак ще ядем сандвичи.  Whistling

# 665
  Момичета, ако сте ми гледали снимките, предполагам сте видели снимките на гигантската 10 сантиметрова гъсеница. Днес открих, че това е бубата на пеперудата "Мъртвешка глава" или Acherontia atropos. Пеперудата стана доста известна с филма "Мълчанието на агнетата". До преди няколко години нормалното и местообитание е било Северна Африка, но със затоплянето на климата са дошли в Европа.

# 666
Да бе Рени, забравих, щях да ти казвам, че в началото ми заприлича на вибратор.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уникална е!

# 667
пак ще ядем сандвичи.  Whistling

Ми, нали това е целта на free- то  Laughing

вибратор.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Уникална е!

animal037 бързам да видя  Joy

Рени, на теб все такива нещаинтересни ти се случват. И с котето беше така  Peace

# 668
  • София
Рени, как така откри, бре? Да не са ти се родили пеперудки у вас?
Видях я аз, много ме впечатли това животно!
Да бе Рени, забравих, щях да ти казвам, че в началото ми заприлича на вибратор.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Му ха ха ха  Joy! Ками, ти си уникална  hahaha  Hug!
Реа, прочетох амнайсе книги, очите ше ми окапят  ooooh!.
Прехвърлих си няколко книги с цел да разуча Киндъла и да ги чета на морето, а ги опатках за нула време  ooooh!.

# 669
Що, мА Венче.... ми на това ми заприлича, какво да си кривя душичката.  Crazy Crazy Crazy
Апнахме сандвичите, сЯ ако имаше един Бос, ммм Flutter

# 670
 Не, Вени, аз я пуснах да си живее. Заблудена от външния и вид си помислих, че ще излезе нещо много красиво  Sick. Днес обаче се зарових в Гугъл и след няколко часово търсене я намерих гадината. Сега ме е яд, че я пуснах.
   Камчеее,  Joy Joy Joy! А татко като я видял, решил че е някоя от играчките на съседчето, щото била близо до оградата  Joy. Като я взел да я метне в съседния двор бубата се размърдала  Joy. Представете си ужаса на баща ми  hahaha!

# 671
  • София
Ох, много смешно ми стана, Рени  hahaha! Представям си го баща ти  Joy!
А на теб трябва да ти олекне, че не си я прибрала. Иначе можеше цяла редичка Ханибал Лектъровци да те чака пред вас  Mr. Green!

# 672
Леле, горкия човечец.  ooooh!
Сега видях и аз в нета каква гадост.  Sick

Фрапенце, голяма сладуранка си!  Hug

# 673
О, яяяяяяяя раздвижихте се  Hug Цункам ва  Grinning

Камче, къв бос  Twisted Evil, ти на диета ли си още? Я - не  Mr. Green, ама тя свърши де  Whistling

Абе то много снимки имало в албума, а аз де блея............ smile3555

Рени, мн хубави снимки. Ще ме научиш ли някой ден на онази програма?  Praynig Мен ме ми е гадно от такива твари....по добре да не ги срещам  Sick

Вениhahaha ненаситнице такава. Сега си качи няколко книги и го метни тоя К надалеч, че нали знаеш кво е хубаво на плажа да се чете под чадърчето  Peace Колко побира ?

# 674
  • София
4 ГБ му е паметта, а това са дооооста книги!
Реа, а ти как я караш с гостите? Висите ли по цял ден на плаж с децата  Heart Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт