Как да разкараме бъдещата любовница или настояща такава

• 75 372
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 530
Ега си  ooooh! 102 страници, "как да отмъстим на бившата".Абе хора, в това ли се състои целта на живата Ви.??????????
Ама в кръга на шегата, щом сме тръгнали тъй,  Laughing, я кажете как да отмъстя на бившо-настоящата???? Grinning Hug

Само знам едно, че има баланс в този живот. Така е устроена природата.

Ти чете ли темата? Thinking
Аз не цялата, но никъде не видях нищо за отмъщение към бившата. Съвсем друго се говори/пише. Особено пък последните страници...
Пък и какъв смисъл намираш в отмъщението? Бившата не е виновна, че е бивша. Настоящата - също. Защото "горкият" мъж никоя от тях не го е насилила или отвлякла.
А бившо-настояща, де-факто си е постоянна. Грешката на другата /в случая - на теб/, е в това, че си му се вързала.

# 1 531
Ега си  ooooh! 102 страници, "как да отмъстим на бившата".Абе хора, в това ли се състои целта на живата Ви.??????????
Ама в кръга на шегата, щом сме тръгнали тъй,  Laughing, я кажете как да отмъстя на бившо-настоящата???? Grinning Hug

Ти чете ли темата? Thinking
Аз не цялата, но никъде не видях нищо за отмъщение към бившата. Съвсем друго се говори/пише. Особено пък последните страници...
Пък и какъв смисъл намираш в отмъщението? Бившата не е виновна, че е бивша. Настоящата - също. Защото "горкият" мъж никоя от тях не го е насилила или отвлякла.
А бившо-настояща, де-факто си е постоянна. Грешката на другата /в случая - на теб/, е в това, че си му се вързала.
Как да прочета 102 страници. Ами аз трябва да си взема отпуск за това..... ooooh! Laughing Hug
Ръководя се само от заглавието.

# 1 532
Съвсем.
Заглавието не е "как да отмъстим на бившата /жена?/", а как да разкараме настоящата или бъдещата /любовница!/".
Разликата е оттук до Луната. Peace

# 1 533
Е я кажете как да отмъстя на бившо-настоящата???? Grinning Hug

Еми ето де - ти вече си и отстъпила милото, предполагам, какво повече да и отмъщаваш... newsm78
Е, че аз никого на сила не съм държала. А за другото, Бог си знае работата, Той сам я нарежда както си знае.

# 1 534
Съвсем.
Заглавието не е "как да отмъстим на бившата /жена?/", а как да разкараме настоящата или бъдещата /любовница!/".
Разликата е оттук до Луната. Peace
За мен няма разлика. Едното върви паралелно с другото.

# 1 535
А за другото, Бог си знае работата, Той сам я нарежда както си знае.

Точно така!Явно това е станало и няма смисъл да се опълчваш срещу съдбата.

# 1 536
Е, аз не си представям да меря с еднакъв аршин толкова различни неща:
отмъщението обикновено унищожава този, който го прилага, а и за какво да отмъщаваш на някой, който вече е в миналото - това е единствено белег на несигурност и чиста злоба /човекът преди теб не е виновен, че по-рано е срещнал този, който ти си срещнала по-късно/;
а да пазиш "своето" си е нормално и човешко - в любовта и на война всичко е позволено, но... тогава, когато другият ти го позволи, че иначе лесно се минава от настоящ към бивш, особено ако човек се остави на негативните чувства.
И намирам разлика между "настояща", "минала" и "бъдеща" любов.

# 1 537
А за другото, Бог си знае работата, Той сам я нарежда както си знае.

Точно така!Явно това е станало и няма смисъл да се опълчваш срещу съдбата.
Амиии, как ще се опълча??? Само ще Го улесня, за да не се затруднява???? (майтапче). Hug

# 1 538
Е, аз не си представям да меря с еднакъв аршин толкова различни неща:
отмъщението обикновено унищожава този, който го прилага, а и за какво да отмъщаваш на някой, който вече е в миналото - това е единствено белег на несигурност и чиста злоба /човекът преди теб не е виновен, че по-рано е срещнал този, който ти си срещнала по-късно/;
а да пазиш "своето" си е нормално и човешко - в любовта и на война всичко е позволено, но... тогава, когато другият ти го позволи, че иначе лесно се минава от настоящ към бивш, особено ако човек се остави на негативните чувства.
И намирам разлика между "настояща", "минала" и "бъдеща" любов.
Асаф, въобще не съм настроена философски в момента. Просто убивам време.

# 1 539
Убивай си, не ми пречиш. Но и недей да спамиш. Peace
И аз убивам време. Имам още 3-4 ч. на разположение да си пофилософствам.
Никът ми е с буква "з", не "с". Wink

# 1 540
Убивай си, не ми пречиш. Но и недей да спамиш. Peace
И аз убивам време. Имам още 3-4 ч. на разположение да си пофилософствам.
Никът ми е с буква "з", не "с". Wink
Ехааа, колко сме сериозни......... Laughing    Дай го по ведро.  Hug
Дали отмъщение или отстраняване, е безсмислено задълбаване на мисълта на човешкият разум.

# 1 541
Не, изобщо не съм сериозна.
Просто за мен изпитването на всякакви негативни чувства и емоции, особено самопричинявани, е напълно безсмислено. Дори и само хипотетично.
Всеки човек е господар на чувствата и емоциите си и не вярвам, че можеш насила да накараш някой да предпочете теб, ако той иска друг.

# 1 542
Не, изобщо не съм сериозна.
Просто за мен изпитването на всякакви негативни чувства и емоции, особено самопричинявани, е напълно безсмислено. Дори и само хипотетично.
Всеки човек е господар на чувствата и емоциите си и не вярвам, че можеш насила да накараш някой да предпочете теб, ако той иска друг.
Тук вече мъничко не съм съгласна с теб.Не винаги е така, колкото и огромно желание и искреност да имаш за това.По някога обстоятелствата ти налагат други неща, и нямаш избор освен да ги приемеш.

# 1 543
Тоест той обича теб, но е с нея поради невъзможност да се пребори с определени обстоятелства?Едва ли.Мисля, че е по-здравословно да приемеш, че е направил СВОЯ избор по СВОЯ воля.И да продължиш напред.

# 1 544
Тоест той обича теб, но е с нея поради невъзможност да се пребори с определени обстоятелства?Едва ли.Мисля, че е по-здравословно да приемеш, че е направил СВОЯ избор по СВОЯ воля.И да продължиш напред.
Не, тук вече не става въпрос за обич.Беше тя- едно време, когато сме създавали поколението ни с чувство на любов.
Понякога правиш избор, който не е изгоден за самият теб, с риска да навредиш на околните и запазиш самият себе си.Пример: Да речен, че веднъж си припатил от отмъщението  на изгодата с която е бивша-настояща в момента. Т.е., тя те е натопила, и заради нея си лежал в пандиза.

Общи условия

Активация на акаунт