Как да разкараме бъдещата любовница или настояща такава

• 75 373
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Грешиш,  Заек! Разбиранията за живота, тъй наречените beliefs, човек частично ги самоизгрежда, частично ги попива от средата си, но така или иначе те рядко търпят сериозни промени презз живота. В общия случай са стабилни и ако се променят, то е при някакви личностни или принудителни условия и катаклизми. Та, ако някой вярва и е припознал за себе си верността като неразделна част от любовта, то ако ще да стане просяк или милионер, едва ли ще я промени. Това не е като да си смениш картинката под ника!
 Що се отнася до мен, това разбиране го имам и никога не съм подлагала на съмнение още от детството си, защото в моето родно семейство е така, най-близките ми роднини го припознават за важно, вижда се, че формулата работи и дава здрави плодове, и аз няма никакви причини да го променям, това важи и за създаденото от мен и мъжа ми семейство. Не живея като еднодневка за тук и сега, давай сега да ядем и да се е..б като за последно, щото живей за мига, иначе ще съм се минала! Мен ме интересува голямата картина, какво ще съградя и оставя след себе си.

# 1 516
.....А живота е разнообразие и колкото повече се отдадеш на разнообразието, толкова повече ще спечелиш за самия себе си, не за "НИЕ"-то, а лично за теб! Peace
А може би е добре да приемеш ,че има хора,които не мислят първо за себе си,после за другия.
Т.е.,егоизмът не им е приоритет.И на двамата.   Grinning
Всеки мисли за другия и така и двамата имат усещането ,че повече получават във връзката, отколкото дават.
Но ако не го умееш ,едва ли би го разбрала.

И не разбирам защо решихте,че ме е страх от любовници?Щото не ги трая?   Mr. Green
Толкова ли е странен факта,че човек може да има принципи:Не понася изневярата, лъжата, измамата, кражбата, подлостта, лицемерието,фалша.....и ако се появи около мен човек, притежаващ подобни "качества",бързо отива в девета глуха!
Логиката за любовните отношения извън семейството е същата:всеки има право да ги практикува, щом му харесва и не може да диша,ако не е в триъгъник.
Но АЗ няма да съм част от него.Просто е! 
  Grinning

# 1 517
Е, какво общо има сексът с принципите?!
При условие, че не лъжеш, не заблуждаваш, не предаваш, не си егоист спрямо другия и т.н.
Защо полигамията винаги се свързва с драми и триъгълници - това не ми е ясно.

# 1 518
Е, какво общо има сексът с принципите?!
При условие, че не лъжеш, не заблуждаваш, не предаваш, не си егоист спрямо другия и т.н.
За Мен сексът върви ръка за ръка с любовта,с доверието и честността към другия.
Затова има всичко общо!    Grinning
Просто приеми ,че сме различни!   

# 1 519
  • София
Ми, такова, всичко! няма как да обичам някого и да се онождам с някой друг, както и не мога да приема, че партньорът ми кръшка, пък после ми се кълне, че само мен обича! Доста по-назад в темата вече го обясних - когато единият си признае пред другия, че е изневерил, той много егоистично сваля товара от собствената си съвест и го прехвърля върху парньора си. Измаменият партньор страда два пъти - веднъж заради самата изневяра, и втори път заради знаннието за нея. А нашият кръшкач или кръшкачка е като след изповед - разтоварил си е душевната мръсотия и може пак да си гледа кефа, а да му мисли другият. Защото точно това се получава - другият трябва да вземе решение дали може да прости, дали може да забрави, дали може да живее цял живот с чуждата изневяра и своето излъгано доверие.

# 1 520
Аааа, аз съм го приела. Просто ти прозвуча в стил "аз имам принципи, а другите нямат". Peace
Вероятно наистина ми се спи и чета през пръсти, търсейки подтекст. Sunglasses

# 1 521
Аndariel, а ако не става въпрос за кръшкане, прехвърляне на товари, прошка или друго, а е въпрос на възприятие спрямо сексуалността? Да речем, ако това ги възбужда и после им разпалва собствените страсти в двойката? Все едно правят тройка, но без да си лягат по трима?
В момента просто философствам. Не споделям и не си вадете изводи. Wink

# 1 522
  • София
ще ми разпали страсти, ама после ще има да четете криминалната хроника!  Laughing
Това, което описваш, за мен е съвсем различно от т-нар. тройка. Все пак в тройката и тримата са съгласни и наясно и участва пълноправно от самото начало. Ако сексуалните игри и навици на двойката включва възбудата от това, че единият е правил секс преди това с друг, то си е тяхна лична изява на сексуалността, а изневярата е съвсем друга работа. Мисля,че при изневярата третият е насилствено въвлечен в някакъв триъгълник и него никой не го е питал дали иска или му харесва.

# 1 523
Точно и аз това се опитвам да кажа вече цял ден - лъжа/прикрита изневяра е измама на доверието. Но просто и открито кръшване, с което и двамата партньори /а и обекта на кръшването също, че и той има право да знае с какво се захваща/ не е изневяра.
Едното е неприемливо категорично.
Другото е приемливо, когато е приемливо и за  двамата партньори. Толкова от мен за днес, че ми се затварят очите. Hug

# 1 524
  • тук-там

Дано не те обидя, но... аз не бих си позволила да унижавам някого по подобен начин.
Нито бих позволила мен да ме унижават така.

Майтап естествено...В мен са картите с официалните заплати - използвани най-вече за пазаруване по интернет и плащане на сметки - - даже и не знам колко точно взима кеш - докато ми задоволява капризите и не чувам "няма" - не ме и интересува! Peace

# 1 525

Дано не те обидя, но... аз не бих си позволила да унижавам някого по подобен начин.
Нито бих позволила мен да ме унижават така.

Майтап естествено...В мен са картите с официалните заплати - използвани най-вече за пазаруване по интернет и плащане на сметки - - даже и не знам колко точно взима кеш - докато ми задоволява капризите и не чувам "няма" - не ме и интересува! Peace

Ето, още едно доказателство колко различни са хората и отделните семейства. Peace
Готова съм на всякакви еквилибристики, за да не опирам до неговите пари - поне за капризите. Големите покупки няма значение кой ги е направил, но капризите всеки си задоволява сам при нас. Взаимно единствено си правим някой по-специални и по-скъпи изненади. Peace
Всъщност, в един период преди доста години - той работеше и ме издържаше, а аз се бях отдала на магистратурите си и тогава беше точно така - картите бяха в мен и аз разпределях парите. Същото беше и в началото на бизнеса ни, защото той /подобно на всеки мъж/ е готов да харчи за глупости и доброволно ми прехвърли тази отговорност.

# 1 526
Азаф, в тая тема с тебе мислим еднакво.
Не знам защо, явно съм с повреден чип, но аз също мноооого рядко искам пари от моя. Приемам го като вид себедоказване ли, знам ли, но ми е приятно.

# 1 527
Жоз, едно към едно. Hug

# 1 528
Ега си  ooooh! 102 страници, "как да отмъстим на бившата".Абе хора, в това ли се състои целта на живата Ви.??????????
Ама в кръга на шегата, щом сме тръгнали тъй,  Laughing, я кажете как да отмъстя на бившо-настоящата???? Grinning Hug

Само знам едно, че има баланс в този живот. Така е устроена природата.

# 1 529
  • тук-там
Е я кажете как да отмъстя на бившо-настоящата???? Grinning Hug
Само знам едно, че има баланс в този живот. Така е устроена природата.

Еми ето де - ти вече си и отстъпила милото, предполагам, какво повече да и отмъщаваш... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт