Как да разкараме бъдещата любовница или настояща такава

• 75 576
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 560
Ето, че се върнахме към идеята на темата.

И още нещо да добавя.
Тук се предлагаше набиване от братовчеди, бащи, тъстове...
Никой, обаче, не се сети какъв съюзник може да бъде СВЕКЪРВАТА! Естествено, ако не пишете в темата десето издание "Защо и колко точно мразя Оная, майка му".

Ако снаха и свекърва са в добри отношения, нали се сещате, че втората ще направи всичко възможно да повлияе на блудния син, за да не изтърве съкровището, щото отде да знае синкото и каква усойница може да доведе втория път! Mr. Green

# 1 561
  • Варна
Ако снаха и свекърва са в добри отношения, нали се сещате, че втората ще направи всичко възможно да повлияе на блудния син, за да не изтърве съкровището, щото отде да знае синкото и каква усойница може да доведе втория път! Mr. Green

Ох, и този филм го играхме, но за свекърва ми, номер 1-ви, нищо няма да напиша у форОма.

# 1 562
  • София
Не бих заложила на тази карта. Свекървите винаги (е, има редки изключения) защитават синовете си, ако ще снахата да е злато с пет деца, а той да прави групов секс с любовница и любовник.

# 1 563
Не е точно така, но не ми се навлиза в подробности! Laughing

Просто защото историята е на други хора, но знам, че там свекървата, която си е обичала снахата, е изиграла силни карти в полза на снахата.

# 1 564
Голяма, ама нетрайна!  Peace Важен е принципът. Затова като цяло връзки, които не са благословени от общността,
Или започват да нападат дружно любовницата /съпруг/ а, роднини и приятели/. Разбира се, когато нещата се задълбочат.
Свекървите също защитават синовете си, нали са мъже.
На помощ идват само когато нещата се задълбочат, защото кой я знае следващата, а и кой ще гледа внучето.

# 1 565
Голяма, ама нетрайна!  Peace Важен е принципът. Затова като цяло връзки, които не са благословени от общността,
Или започват да нападат дружно любовницата /съпруг/ а, роднини и приятели/. Разбира се, когато нещата се задълбочат.
Свекървите също защитават синовете си, нали са мъже.
На помощ идват само когато нещата се задълбочат, защото кой я знае следващата, а и кой ще гледа внучето.
Това е също начин за разкарване и то много ефективен.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 18:19 от Снежа63

# 1 566
  • София
Еееех, де тоз късмет, да ти се падне такава свекърва!

# 1 567
свекървата, която си е обичала снахата, е изиграла силни карти в полза на снахата.
Аз съм идентичен случай. Все още бившата свекърва ми е измежду най-добрите приятелки. Но и тя не успя да спре "силата на любовта".

# 1 568
При нас засега не се е налагало да се спират сили на любови, обаче...когато искам да постигна нещо, тайничко се съюзявам с нея! Laughing

# 1 569
Ама вие сериозно ли си мислите, че ако силата на лИбовта опре до там, че да иска да си ходи милУто - ще седна да се оплаквам на свеки или пък да чакам намеса?

# 1 570
Най-умното, което бих направила в такава ситуация е да си взема дечицата и да се разкарам аз.  Peace

# 1 571
  • тук-там
Ама вие сериозно ли си мислите, че ако силата на лИбовта опре до там, че да иска да си ходи милУто - ще седна да се оплаквам на свеки или пък да чакам намеса?

Не, просто всичко вече се изчерпа в темата и в момента се "лиготят"... Mr. Green

# 1 572
Мммм, аз говоря за реален случай. НЕ се шегувам. Grinning

# 1 573
  • тук-там
Мммм, аз говоря за реален случай. НЕ се шегувам. Grinning

Да, бе ясно.. Hug
Въпросът е, че едва ли някой действително ще тръгне да впримчва свеки,  като последен шанс за озаптяване на неверника! Mr. Green

# 1 574
  • Варна
Едно време подобна роля е играела партията... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт