Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София...........
Влизам да похваля ресторант AMICI.
Бях взела един ваучер за XXL меню за 9 лв. (1 кг. месо на скара, 500гр. пържени картофи, 750 гр, салата и 1 л. наливно бяло вино). Понеже текът ремонтни дейности на пътя пред ресторанта и вечер нямат много клиенти хората затварят към 22-22:30. Ние работим до 21 часа и исках да резервирам за 21:30 ч., което означаваше, че трябва само нас да чакат и ги попитах дали мога да го взема за вкъщи. Веднага се съгласиха хората и в момента сладко си хапваме в къщи вкусната им скара. Количеството и вкуса са превъзходни. И не на последно място безкрайно любезни както по телефона така и на място.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:54 от divna_

# 346
  • София
Взех си два ваучера за супичка (София). Wink

# 347
Тaня67 : Оуу , ужас изобщо не звучи както очаквах и какво е на снимките  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. За Антре имате ли отзиви , че и за там имам ваучер , който ще използвам другата събота  Laughing Laughing Laughing?

Таня67 , благодаря за подробния отговор  bouquet  bouquet  bouquet!!

# 348
Здравейте. Някой вече ползвал ли е ваучер по тази оферта - Почистване на зъбен камък и зъбна плака, полиране с Air Flow и Smile Design консултация от Legrano Beauty Clinics - да даде отзиви. Вероятно вече е коментирано, но аз не успях нищичко да срещна из темите.

# 349
  • София
За Антре имате ли отзиви , че и за там имам ваучер , който ще използвам другата събота  Laughing Laughing Laughing?

Може би ще имам отзив преди теб и ще пиша. Преди 10-тина години беше добре и затова не се и замислих да купя ваучер.

А за Вратица - ако нямаш особени очаквания, храната сигурно ще ти хареса. Обаче непременно си "резервирай порцията"  hahaha. Да имат време да притичат до Фантастико Wink

# 350
Зачудих се дали тази оферта за екскурзия в Китай има място в такъв сайт при положение че заедно със самолетния билет тя става над 3000 лв, което я прави една от най-скъпите на пазара... Не съм веща по тези сайтове, но нали по принцип се предлагат продукти на по-ниски цени от пазарните и се разчита на масовото пазаруване и на доволни завръщащи се клиенти?

# 351
  • София
Гледам че едно от любимите ни места е пуснало ваучери http://www.hito.bg/offers/view/offer/105/aff/111, пицария Бел ами. От няколко години сме им редовни клиенти, дано няма разлика в приготвянето на ястията и обслужването като си с ваучер  Peace.

# 352
аз също си взех плитка от Magama,и ме интересува дали може да издържи на вода ,ще ми се да я направя за морето.Знаете ли нещо по въпроса? И да похваля  Le petit Cafe. 10/10. По тази оферта  http://bg.kolektiva.net/sofia/biskvita-s-oveseni-jadki-i-borovin … reso-arabica.html   ,бисквитката беше уникално вкусна.Препоръчвам и морковения мъфин  Heart Eyes

# 353
Ползвах днес ваучера си за унищожаване на вредители (фирма Пест контрол) от Napolovina.com - не мога да кажа дали резултатите са добри, но момчето беше много старателно и обработи доста солидно превзетите от хлебарки площи у нас. Даде ми и визитка с отстъпка 20% при следваща обработка - т.е. същата процедура за 20 вместо за редовните 40 лв. Доволна съм Peace

# 354
  • в града на вечния купон
някой ако може отзиви за електра бюти-кв.Мусагеница
за боядисване по оферта на лапни?

ако може само с две думи какви ви бяха отзивите за релакс бюти?

# 355
  • София
Аз днес съм в Електра бюти, но на кола на цяло тяло, по оферта от лапни.бг. После ще дам отзиви.
Купих си също и http://www.lapni.bg/offer/664/78-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … 8.90-%D0%BB%D0%B2
Скоро спечелих безплатно една зона, фотоепилация в No + Vello, но си харесах салона до нас, в Манастирски ливади, записах се за 31.08, че да е 2 седмици след морето.

# 356
  • София
Извинете ме за въпроса, но какви бяха отзивите за пиците на "Мис Пица"? Зачудих се дали да не взема 1 ваучер, който са пуснали сега  Thinking

# 357
  • София
Здравейте. Някой вече ползвал ли е ваучер по тази оферта - Почистване на зъбен камък и зъбна плака, полиране с Air Flow и Smile Design консултация от Legrano Beauty Clinics - да даде отзиви. Вероятно вече е коментирано, но аз не успях нищичко да срещна из темите.

Аз ходих, доволна съм, даже записах час и за майка ми. Часовете обаче са доста, вероятно няма да могат да те запишат веднага, така че се обади по-отрано. Тогава беше 20 лв. Peace

# 358
Дали някой е ходил тук. Цената ми се струва доста ниска и се притиснявам от качеството

http://www.lapni.bg/offer/682

# 359
  • София
Здравейте!
Днес се върнахме от тук и останахме много доволни! Чисто, уютно, спокойно!
Имам малки забележки към ресторанта, но като цяло пак бихме се върнали  Peace
Оценка 9/10   Peace

Общи условия

Активация на акаунт