Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абе, хора, аз като нова в този тип пазаруване, да взема да се изкажа неподготвена Confused със следния въпрос:

Какво става с платените ваучери, когато решиш по една или друга причина да не се възползваш от услугата, или пък пропуснеш срока? Студена вода ли пиеш или има някакъв начин за връщанка Thinking?

Щот' като гледам лошите отзиви и изказвания от типа "ще се въздържа" ...

# 196
Абе, хора, аз като нова в този тип пазаруване, да взема да се изкажа неподготвена Confused със следния въпрос: Какво става с платените ваучери, когато решиш по една или друга причина да не се възползваш от услугата, или пък пропуснеш срока? Студена вода ли пиеш или има някакъв начин за връщанка Thinking?

Гориш, нЕма връщанка. Затова се мисли преди да платиш  Peace

# 197
  • София
Бе и аз така си мислех, но прочетох няколко пъти я, че някоя не посмяла да се довери на някоя фризьорка, дето я видяла как работи, я някоя прочела лоши отзиви и решила да не се възползва и си помислих да не би пък да има такава възможност...  newsm78

# 198
имам да обзавеждам спалня  Crazy и ме интересува тази оферта
http://www.lapni.bg/offer/248/%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%9E%D0%91%D0% … -863-%D0%BB%D0%B2
24 бр ваучери са продадени и се надявам някой от новите собственици на спалните да чете тази тема и да сподели с мен мнението си, благодаря   bouquet

# 199
  • София

Здвуена табла с цел декорация

[/quote]

Това от офертата за спалнята. Ей неграмотна работа.

Joy

# 200
  • София
Здвуена табла с цел декорация

Това от офертата за спалнята. Ей неграмотна работа.

Joy

Ох, нещо се оплетох с цитатите

# 201
Вместо "запис", да споделя менение за "ТС - салон" в "Лозенец, офертата беше за маникюр+педикюр;
Като цяло съм доволна - добре ми оформи ноктите, отношение - нормално, лакът издържа няколко дни в идеално състояние.
Обаче ми беше много чудно защо още от самото начало ме предупреди, че
педикюрът е само козметичен. "ОК" - казвам аз, като си мисля,
че нямам някакви проблеми с враснали нокти и т.н., т.е.  не ми е нужен медицински педикюр.
Каква беше изненадата ми, като трябваше да стъпя в празна ваничка  и като момичето започна
да ми оформя ноктите така, на сухо. Честно, малко ми стана жал за нея - все пак
през деня бях трамбовала километри в полузатворени обувки ...   Crazy После ми позабърса крачетата с бебешки мокри салфетки и ми сложи крем с масажни движения, от което хич не се оплаквам.
Само се чудя дали нямаше да е по-добре да ми позамие крачката с нещо обезмирисяващо, за нейно добро; пък и този крем, нанесен на не съвсем чисти крака...

# 202
да се повторя, че не ми се иска просто да `изгори ` - имам един останал ваучер от офертата за Фенси , но няма да успя да се възползвам
ако някой го иска да ми пише да го пратя  Peace

# 203
  • София
Абе, хора, аз като нова в този тип пазаруване, да взема да се изкажа неподготвена Confused със следния въпрос:

Какво става с платените ваучери, когато решиш по една или друга причина да не се възползваш от услугата, или пък пропуснеш срока? Студена вода ли пиеш или има някакъв начин за връщанка Thinking?

Sash, на мен ми се е случвало да закъснявам. Звънях на управителите на фирмата (беше за хим. чистене) и съвсем любезно ги попитах дали може да използвам ваучера със закъснение - разрешиха ми хората  Peace

А на едно друго място сами ми предложиха да удължат срока, въпреки че вината си беше изцяло моя. Беше за екстремно изживяване, като датите не бяха предварително уточнени, а се организираха чрез мейл-уведомяване. Ами... аз все виждах много късно писмото им и връщах отговор, че не мога да участвам, защото вече съм планирала програмата... и така до края. Но хората сами ми предложиха да ме включат в друга група, извън срока, а и имали още такива закъснели като мен.

Тъй че, лично аз смятам, че ако хората отсреща наистина искат клиенти и добра реклама, нищо не им струва да удължат срока  Peace Естествено, ако самата услуга го позволява, де.

# 204
Можете да добавите и www.korekom.bg Wink

# 205
  • До сърцето...
Отзиви за ТОВА суши?
Има и доставка, май  newsm78

# 206
  • София
Отзиви за ТОВА суши?
Има и доставка, май  newsm78

Не, няма доставка, но поръчката можеш да си вземеш от четири заведения в различни краища на София. Peace

Сушито става- не е най-доброто в София, но не е лошо. Иначе бих ти препоръчала по-скоро  това на Da_Bar- заслужава си и разкарването, и малко по-високата цена. Peace

# 207
  • София
И понеже рових назад, но не успях да намеря, моля за отзиви за Салон за красота Darlin - дано не правя и аз като потребителката преди мен  Mr. Green
Далечко ми е, но пък имат няколко "удобни" за мен оферти и тъкмо ще ги съчетая.  Simple Smile

Аз съм ходила и на почистване на лице, и на подстригване (без ваучер). Четох отзивите на недоволните момичета, но не мога да се оплача нито от болезнено стискане, нито от някакво друго неудобство, даже напротив, беше ми приятно. За мен важното е, че нямах ужасяващи зачервявания, не ме претупаха и кожата ми изглежда добре.  Вярно, че салончето е малко и неугледно, но все пак за час може да се изтърпи теснотията, така или иначе се стои на едно място. Имам и някои неприятни впечатления, но не са свързани с процедурата или салона, а по-скоро от някакви мои си разбирания, които за някой друг едва ли са от значение...
Фризьорката не знам доколко е добра, но аз се харесах и не се дооформях вкъщи (което ми се е случвало след ходене при някои други  ooooh!). Имам ваучер за подстригване в "Атина", мислех да ходя да се разкрасявам към средата на август по един повод, но след прочетените мнения напоследък се чудя дали да е тогава  Confused

# 208
Имам 2 ваучера за маникюр в салон "Марги" х 6 лв., някой има ли отзиви - много ли ще загубя, ако не ги ползвам и много ли ще се изложа, ако ги дам на приятелка ( в смисъл - какво е качеството на услугата)?

# 209
Цитат
Имам ваучер за подстригване в "Атина", мислех да ходя да се разкрасявам към средата на август по един повод, но след прочетените мнения напоследък се чудя дали да е тогава   
За "Атина" май само хубави отзиви имаше. Само аз бях с особено мнение - не че бях недоволна, просто очаквах повече. Купих ваучер и за приятелка, да не са започнали да претупват?

Общи условия

Активация на акаунт