Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • в града на вечния купон
Цитат
Имам ваучер за подстригване в "Атина", мислех да ходя да се разкрасявам към средата на август по един повод, но след прочетените мнения напоследък се чудя дали да е тогава   
За "Атина" май само хубави отзиви имаше. Само аз бях с особено мнение - не че бях недоволна, просто очаквах повече. Купих ваучер и за приятелка, да не са започнали да претупват?
аз бях тази седмица и НЕ СЪМ НИКАК доволна!
виж предишните постове

# 211
Цитат
виж предишните постове
Ще чета.... То напоследък нямам време ни за четене, ни за ползване на ваучери  Simple Smile

# 212
Чакам оферта за робот прахосмукачка Roomba!  Laughing

# 213
  • в града на вечния купон
Цитат
виж предишните постове
Ще чета.... То напоследък нямам време ни за четене, ни за ползване на ваучери  Simple Smile
да не се повтарям отнова.Имаше още една дама също недоволна.

Няма къде да се паркира, после бях по рано и ме взеха по средата на постригването дойде клиент без ваучер, който закъснял за часа си и естествено ме приключиха и помолиха да изчакам клиента, който го постригваха 45минути и после ми направиха сешоара.
Но най ме издразниха коментарите на служителите за хората с ваучери!!!!!!!!

# 214
В тази връзка да похваля елос лазерцентър на Гургулят 22.

Отидох ваучер от задружно преди месец. Още по телефона бяха повече от любезни. При самата процедура също. А вчера повторих посещението си. Освен, че има резултат от самата епилация и съветите, които дават са много коректни. Адмирации за Д-р Влаева.

Това е най-успешният ми ваучер!

# 215
Запазила съм си ваучер за дерматологичен преглед там, зарадва ме това мнение  Flutter

# 216
Здравейте мили дами.
Дойде момента отново да споделя малко отзиви.
Напоследък изобщо не мога да си харесам нищо от обявите - явно са ме разглезили или съм изпаднала в отрицание.  Rolling Eyes

Започвам с First Lady - ОГРОМЕН МИНУС!!!
Вчера ходих на сешоар там. Никога не съм си тръгвала по - разочарована от салон за красота. Фризьорката през цялото време се кара с шефката си и се цупи. Отказа ми да ми измие косата под предлог, че е много чиста, което смятам само аз мога да преценя, особено като ваучерът включва измиване *при това пишеше с някаква уж много хубава козметика. Казах и че предпочитам да ме измие, а тя отговори, че не обичала да натоварва косата допълнително  newsm78 Духна ме буквално за 5 минути и това беше. И аз казах, че косата ми нито изглежда обемна, нито ще се задържи така. При което тя буквално топира леко три кичура и започна да си говори по телефона. Почаках я малко, взех си чантата, казах довиждане и си тръгнах ужасно разочарована. В общи линии ни най - малко не личеше, че съм била на фризьор.
Освен това, съм се обаждала в салона по 6-7 пъти преди да ми запазят час. Всеки път или часовете заети или са почивка. Имах още 1 ваучер, за който дори не опитах да си запазя час, защото не бих отишла повече там! И така, както казах - First Lady - ОГРОМЕН МИНУС!!!

Солариуми Belize - SKY CITY MALL +
Чернокосата девойка е изключително мила, другата я пишем по - скоро в графата неутрални  Outta Joint
Ползвах цели 3 ваучера там. Никога не са се държали по - различно без значение с ваучер или без (ходила съм там и без ваучер и отношението е същото). Като цяло беше чисто и не се е налагало да чакам много. Доволна съм.

Солариум - Бенита - по - скоро минус
Лошо впечатление прави това, че солариума е точно срещу вратата и е ограден само с някакъв параван и демек се чувстваш сякаш се събличаш на улицата. Така или иначе си бях взела 1 ваучер, просто да видя за какво става въпрос. Определено не бих посещавала солариума за по-продължителен период. Плюса в случая е, че самият солариум все пак беше почистен.

# 217
  • sofia
а някой възползва ли се вече от услугите на Ели Стил маникюр/ педикюр на посочен адрес?  http://eha.bg/d0pl

# 218
Здравейте,
Някой ползвал ли е тази оферта и има ли озиви за нея?  bouquet

http://www.happydeal.bg/Tibetska-balansirashta-terapiya-za-tyalo … ata-s-masazh.html

# 219
Цитат
виж предишните постове

Аз съм другата страшно недоволна  от фризьорката в Атина (русо, леко закръглено момиче) #Cussing out
Взеха ме с половин час закъснение  Crossing Arms , после ме подстрига по абсолютно обратния начин на описаното от мен, а сешоара въобще не беше сешоар! Абсолютно куца и непрофесионална  работа!!!  #Cussing out

# 220
Цитат
ме приключиха и помолиха да изчакам клиента, който го постригваха 45минути и после ми направиха сешоара.
Но най ме издразниха коментарите на служителите за хората с ваучери

Когато аз отидох в "Атина" имаше само положителни коментари, затова очаквах много и
останах леко разочарована от отношението. За мен то е много важно, иначе имам здрава и чуплива коса и дори изстъпленията на най-накадърните фризьори не си личат много, а и не правя драми от това Simple Smile Все пак от подстрижката бях доволна.

Но описаното по-горе е направо обидно! Като нямат капацитет от достатъчно търпение да се занимават с ваучер-клиенти, да пуснат ограничен брой и да предоставят качествена услуга, явно с първите си клиенти са постигнали успехи.

# 221
Здравейте и от мен в този дъждовен ден (ама каква съм поетеса)Simple Smile

Някакви отзиви за салон Идар да споделите? Харесах си една оферта за педикюр там:)

# 222
  • София
В тази връзка да похваля елос лазерцентър на Гургулят 22.

Отидох ваучер от задружно преди месец. Още по телефона бяха повече от любезни. При самата процедура също. А вчера повторих посещението си. Освен, че има резултат от самата епилация и съветите, които дават са много коректни. Адмирации за Д-р Влаева.

Това е най-успешният ми ваучер!
Подкрепям мнението ти.  Peace

# 223
Чакам оферта за робот прахосмукачка Roomba!  Laughing
Да, ама аз искам и Скуба в комплекта!!!

# 224
Маминки, не стъпвайте на маникюр в Матис  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Сега видях причтелката ми - ами ужассссссссс  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ноктите  й даже на са ги оформили, криви, пиозачупени, офертата била за лакиране само  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И нещо офффффф топик  Embarassed Детенцето ми участвува в конкурс. За тези, които имат профили във ФБ и биха искали да ни подкрепят с едно "харесва ми" - това е страницата http://www.facebook.com/pages/Magicland-%D0%9A%D0%9E%D0%9D%D0%9A … all&filter=12 Харесвате нея и след това снимката ни http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1866772789528&set=o.1 … ype=1&theater Много ще съм ви благодарна!!!!!!!   bouquet Конкурса свършва тази вечер и имаме големи шансове  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт