Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 265
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Значи определено някои оферти са си ловене на маймуни с трици. Да ме прощават, ама като пускаш ваучер за консумация в заведение и то в Редута, поне не изключвай напитките и десертите от намалението, че иначе трябва да се пресмята яко цяла вечер кое е по ваучера и кое не влиза - малко тъпо ми се струва това, извинете, но в момента офертата не ми е под ръка да ви я покажа точно. Мисълта ми е, че е добре да пуснат например десет ваучера на супер далавера, колкото да привлекат клиенти и си направят реклама, отколкото подобни.....имитации на намаление. Има и други такива бисерчета, сега не са пред очите ми, но определено се усеща, че искат да те "минат". Някой да е срещал оферта за торти напоследък, че изпуснах тази за френската торта, а отзивите ви бяха такива, че май ще поръчвам и без ваучер....

# 286
Значи определено някои оферти са си ловене на маймуни с трици. Да ме прощават, ама като пускаш ваучер за консумация в заведение и то в Редута.....

Е специално тази оферта не е, ресторантът е доста скъпичък, нищо, че е в Редута Laughing и 40-те лева консумация за двама, дали ще ти покрият основно и салата х 2, не знам.  Всяко лято черпя едни хора там и за 4 човека сметката е около 120 - 150 лева и то без прекаляване с алкохола. На мен екстра ми дойде тази оферта, да си я бях поръчала, надали щеше да стане точно в този момент.

# 287
Момичета имате ли отзиви за тази оферта  в Банско Hug http://ofertomat.bg/offers/view/185.html

# 288
# 289
  • София
И да е една и съща цената също е почти еднаква - на едната е 17,20 лв/ден + 2,00 лв за басейн, а на другата е 20,00 лв/ден. Няма кой знае каква разлика в двете оферти.

# 290
Значи определено някои оферти са си ловене на маймуни с трици. Да ме прощават, ама като пускаш ваучер за консумация в заведение и то в Редута.....

Е специално тази оферта не е, ресторантът е доста скъпичък, нищо, че е в Редута Laughing и 40-те лева консумация за двама, дали ще ти покрият основно и салата х 2, не знам.  Всяко лято черпя едни хора там и за 4 човека сметката е около 120 - 150 лева и то без прекаляване с алкохола. На мен екстра ми дойде тази оферта, да си я бях поръчала, надали щеше да стане точно в този момент.

Аз нямах точно това предвид - ресторантът може и да си е скъп, но е малко натоварващо да броиш 40 лв. консумация, от която да извадиш напитките и десерта, без която една приятна вечеря не е възможна. Накрая за мен приятното прекарване отива по дяволите, като "насичат" предложенията по този начин. В крайна сметка не пазаруваш в хипермаркет, а отиваш да разпуснеш. А за 40 лв. за основно и салата в Редута в какъвто и да е ресторант - мерси и да живее конкуренцията бих казала по този повод. Лично мнение.

# 291
  • До сърцето...
Момичета, така ми нахвалихте FANCY, че сега си търся ваучер  Mr. Green
Свиркайте, ако видите...

# 292
Има оферта в Лапни за хотел Свети Спас Велинград. В офертата нямаше ограничение за периода - до 10.09 без прекъсване. Реших да звънна първо в хотела за да питам дали за 3-6.09 има места. Казаха ми, че местата които били определени за ваучери свършили. Но ме посъветваха да следя сайта им... щели да пуснат оферти за праниците.  #2gunfire   Mr. Green Естествено на двойни  цени.

След като няма граничение в офертата .... защо лъжат?!? Просто са забравили да напишат, че не важи за 03-06.09 и сега баламосват... би следвало да посочат, че например за период са отделени 2-3-4 стаи.... или че офертата не важи за този период.

В Лапни не мога да коментирам и затова тук пиша... Не се лъжете!

Ще се спуснем до Халкидики за половината цена. Нещастници. Не се научиха как да ценят българския клиент и те губят.
Става въпрос за икономичните стаи - само те са включени в промоцията, т.е. стаи без тераси а в комплекса не са чак толкова много. Само един етаж.
Възползвахме се от офертата и останахме много доволни от стаите - чистички и нови, обслужването - мили и отзивчиви, храната - вкусна ... много добра оферта  Peace 10/10.

# 293
Става въпрос за икономичните стаи - само те са включени в промоцията, т.е. стаи без тераси а в комплекса не са чак толкова много. Само един етаж.

Ами не е вярно. Има опция да доплатиш за стая с тераса или апартамент. А това вече е целия хотел. Казаха, че и тези места свършили.  Outta Joint Лъжци. Евтин и безуспешен опит за криворазбран маркетинг. Иначе хотела не е зле, но не си заслужава редовните му цени.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 23:56 от Анонимен

# 294
Здравейте момичета,

за салон Идар , относно маникюра и педикюра съм много,много доволна. Педикюристката е много готина и ведра. обяснява всяка стъпка какво прави и ти става ясно какво се случва със стъпалата. Много съм доволна в малко салони предлагат такъв педикюр. офомяне на ноктите ,почистване на кожичките, ръчен пилинг , пилене с ел. пила или ръчна пила ако се налага кюрета. маска , крем  пудра или дезодорант....Ходих ведъж с ваучер и сега хобя без ваучери като нейна клиентка ми прави бесни отстъпки. Simple Smile))))))).
Момичета няма да съжалявате.Simple Smile)) Козметичката също е много готина, била съм на кола маска много е внимателна .

# 295
Seashelly За Идар в предните теми имаше не много добри отзиви. Квартално салонче и аз се колебаех по една оферта, но след мненията на мамите се отказах Wink.

Не ме притеснява, че салончето е квартално, имаха добра оферта, а щеше да ми е удобно като място и транспорт - хващам метрото, не се притеснявам за места за паркиране и т.н..... обаче ми направи лошо впечатление, че са си вдигнали цените в сайта с 30%  Shocked

Не успях да си взема ваучер и мислех да отида без, обаче за една процедура от 19 лв. тогава, сега трябва да заплатя 25 лв.  Shocked и то в рамките на тези 10-15 дена....

За Идар мога да кажа, че козметичката е много мила и работи добре, фризьорката също работи много добре - сестра ми беше скоро за голямо скъсяване - каре - бързичко я е подстригала, но пък доста успешно. Много е доволна, точно каквото е казала и искала.

А за завишените цени, замислете се какви комисионни плащат на тея сайтове - 40, 50 %. За някои услуги остава нещо смешно за печалба. Как да се справят те в кризата ...

# 296
 Shocked 40-50% комисион? Тия сайтове милиони трябва да са направили бе.
Може просто да им се е увеличила работата, и за да "отсеят" клиенти - вдигат цените  Peace

# 297
  • софия

А за завишените цени, замислете се какви комисионни плащат на тея сайтове - 40, 50 %. За някои услуги остава нещо смешно за печалба. Как да се справят те в кризата ...
'Айде без тези! Като не им е изгодно не го правят. Целта на колективното пазаруване е реклама, а не печалба. Ако ползват тези сайтове, за да си намират основна клиентела, тогава работата за пореден път е побългарена.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 09:15 от zvanche

# 298
  • София
за салон Идар , относно маникюра и педикюра съм много,много доволна. Педикюристката е много готина и ведра. обяснява всяка стъпка какво прави и ти става ясно какво се случва със стъпалата. Много съм доволна в малко салони предлагат такъв педикюр. офомяне на ноктите ,почистване на кожичките, ръчен пилинг , пилене с ел. пила или ръчна пила ако се налага кюрета. маска , крем  пудра или дезодорант....Ходих ведъж с ваучер и сега хобя без ваучери като нейна клиентка ми прави бесни отстъпки. Simple Smile))))))).
Момичета няма да съжалявате.Simple Smile)) Козметичката също е много готина, била съм на кола маска много е внимателна .

Много благодаря, този коментар ми беше полезен, за да платя моя ваучер. И аз ще пиша отзив после.

# 299
Ходих в студио Идар на шоколадов масаж -нищо особено.Масата за масаж ми беше неудобна,стаята е тясна в някакво мазе и беше пуснато силно радио с музика до главата ми.
Педикюристката работи до вратата на стаята и слушах разговора им ...та като цяло не ми хареса/добре че ваучера беше подарък от една мила жена от форума   bouquet/
Миналата седмица ходихме в Мармо-пак беше ужасно вкусно,в Fox & Hound-бирата Гинес беше разредена,а чипса кой знае кога приготвен и в Café Bar Clouds -наляха ни по два пръста кисело вино в чашата,поне салатата беше хубава.
Отзиви за турски ресторант ТМ-офертата звучи добре?
http://grabo.bg/sofia/hapnete-vkusni-salata-osnovno-meze-i-deser … bor-za-14lv-03fd4

Общи условия

Активация на акаунт