Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Seashelly За Идар в предните теми имаше не много добри отзиви. Квартално салонче и аз се колебаех по една оферта, но след мненията на мамите се отказах Wink.

Не ме притеснява, че салончето е квартално, имаха добра оферта, а щеше да ми е удобно като място и транспорт - хващам метрото, не се притеснявам за места за паркиране и т.н..... обаче ми направи лошо впечатление, че са си вдигнали цените в сайта с 30%  Shocked

Не успях да си взема ваучер и мислех да отида без, обаче за една процедура от 19 лв. тогава, сега трябва да заплатя 25 лв.  Shocked и то в рамките на тези 10-15 дена....

Сериозно ли? Да, това е доста некоректно в интерес на истината..  Имат готина оферта за педикюр със Shellac за 16лв. и предвид това, че ще ходя на морето и салона ми е до офиса много се чудя Simple Smile) Но благодаря наистина за отговора:))
 Ще помисля в такъв случай.

Добре де, квартално - какво от това, ако обслужването е добро?

Също и какво трябва да ни притесняват по-високите цени - нали си преценяваме евтино ли ни е или скъпо и тогава се възползваме или не...  Освен това вдигането на цените не показва ли, че е нараснала клиентелата, а това от своя страна, че е добра услугата?

Аз пак искам да попитам как е обслужването, местоположението и цената се виждат в офертата и не подлежат на коментари, само за качеството на услугата не може да се прецени от офертата и затова разчитам на вашето мнение  Thinking

# 271
Относно ИДАР ходила съм на подстригване и сешоар и не бих повторила.

# 272
Ох не знам, аз си купих един ваучер за Идар. Реших да рискувам:))) Утре съм там и после ще пиша впечатления - веднага:)

# 273
Ако има хора, които още не са си ползвали ваучерите на Грабо за почивка в еленския балкан в Комплекс еленски ритон горещо им препоръчвам да се обадят предварително да си потвърдят резервацията, защото 3 дена преди да заминем се оказва че служителката е пропуснала да попълни нашата резервация в системата им!!!
Абсолютно безобразие е това човек да си пусне отпуска да планира почивка от 2 месеца насам и в последния момент да се сблъска със такава некадърност... на всичкото отгоре сега трябва да се разправям и с грабо да ми връщат парите...

Добре че се обадих все пак реди да тръгнем, че ако бяхме отишли там да разберем че са ни затрили резервацията щеше да е вече катастрофално..

П.С. да добавя,че служителката им изрично ме накара да продиктувам номера и секретния код на ваучера в момента на резервацията.. ooooh!
Моя позната ходи с ваучер по тази оферта и е останала също крайно разочарована. Радвайте се, че имате вариант за връщане на парите, защото престоят ви би бил по-лошият вариант. Жената по същия начин е била със забравена регистрация, но не са прозвънили хотела предварително. На място са им казали, че имат само свободни апартаменти, за които трябва да доплатят по 50 лева на вечер или общо 100 лева за 2 нощувки. Тъй като познатите ми са пристигнали късно (към 21 часа) не са имали друг избор и са решили да се откажат от едната нощувка с идеята да останат една вечер без да доплащат въпросните 50 лева, но същата лелка им е спретнала скандал и все пак е измъкнала от тях 50-те кинти, та нощувката им се е вързала 110 лева барабар с ваучера, който всъщност е бил за 2 нощувки и при положение, че са останали само за една нощувка. Отношението на персонала е било отвратително, закуската още по-отвратителна.
За съжаление жената за първи път отива някъде с ваучер от тези сайтове и е крайно разочарована, явно няма да се осмели да вземе ваучер втори път.

Искам да похваля салон Blush Beauty, който се намира до Руски паметник. Козметичката там е страхотна.
Може ли да споделиш редовните цени на тези услуги (най-вече на коламаската интим)?

Може ли да споделите отзиви за Почистване на лице с френска козметика - за 15лв, вместо за 30лв, от Sofsun

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 14:52 от СКО

# 274
Има оферта в Лапни за хотел Свети Спас Велинград. В офертата нямаше ограничение за периода - до 10.09 без прекъсване. Реших да звънна първо в хотела за да питам дали за 3-6.09 има места. Казаха ми, че местата които били определени за ваучери свършили. Но ме посъветваха да следя сайта им... щели да пуснат оферти за праниците.  #2gunfire   Mr. Green Естествено на двойни  цени.

След като няма граничение в офертата .... защо лъжат?!? Просто са забравили да напишат, че не важи за 03-06.09 и сега баламосват... би следвало да посочат, че например за период са отделени 2-3-4 стаи.... или че офертата не важи за този период.

В Лапни не мога да коментирам и затова тук пиша... Не се лъжете!

Ще се спуснем до Халкидики за половината цена. Нещастници. Не се научиха как да ценят българския клиент и те губят.

# 275
  • София
Забравих да похваля Салон Мария в кв. Гоце Делчев - ходих на сешоар и маникюр с ваучер от НиеСме и съм страшно доволна. Мацката ми прави косата сигурно час и половина, толкова много се стара момичето, че чак ми стана неудобно, че съм с ваучер...Simple Smile) Оставих й бакшиш разбира се:)
Маникюрът също беше на ниво - отношението - супер! 10/10 определено!
Sad Еее кога е имало ваучер за там? Аз си ходя на маникюр при Мария (не много често, но когато го правя е там) и ме е яд, че съм пропуснала.  ooooh!

# 276
  • София
Историята с пропуснатата резервация в Еленски ритон е крайно неприятна!
Иначе лично аз бях там и ми хареса. Не сме имали проблем - каквото уговорихме по телефона, това и получихме.

# 277
Забравих да похваля Салон Мария в кв. Гоце Делчев - ходих на сешоар и маникюр с ваучер от НиеСме и съм страшно доволна. Мацката ми прави косата сигурно час и половина, толкова много се стара момичето, че чак ми стана неудобно, че съм с ваучер...Simple Smile) Оставих й бакшиш разбира се:)
Маникюрът също беше на ниво - отношението - супер! 10/10 определено!
Sad Еее кога е имало ваучер за там? Аз си ходя на маникюр при Мария (не много често, но когато го правя е там) и ме е яд, че съм пропуснала.  ooooh!

Kashmir, то беше отдавна - аз си купих 2 ваучера Юни месец, но чак сега ги използвах в комплект, защото бях на една сватба;)) Но си говорих с мацките и казаха, че пак ще пускат, така, че ще ти пиша ако открия такава оферта;)
е

# 278
  • София
 Hug Чудесно, много ще съм ти благодарна!

# 279
Кажете нещо за тортите от Колектива - http://bg.kolektiva.net/sofia/frenska-selska-torta.html - поръчах за понеделник, но понеже ще я носим на гости... та да не се изложим  Whistling Blush
ТОВА е френската селска!

Момичета, престрашете се да си я направите сами тази торта, лесно се прави, в готварския форум има рецептата, само момента с точенето е малко по-сложен, но да речем, че не всички са с две леви ръце като мен Laughing

Аз влезнах да ви обърна внимание на  оферта от Пица ресторант 3 в Редута от Колектива, добър е ресторанта и офертата е много добра - плати 16 хапни за 40 лева.

# 280
  • София
Здравейте, момичета!

Искам да попитам дали някоя от вас има мнение за следните две процедури:

1) Лифтинг терапия на Guinot с видим резултат още от първата процедура Hydradermie LIFT за 48 вместо 118 лв. от NailBar (http://www.zadrujno.bg/840/lifting-terapia-guinot-hydradermie-lift-nail-bar.aspx)

2) Перманентно извиване и боядисване на мигли с трайност 2 месеца от Студио за красота Валенти (http://www.hito.bg/offers/view/offer/98/aff/111)

Мерси предварително!

# 281
  • София
да се отчета:
гинекологичен преглед и микробиология при д-р Катя Венкова 10/10 определяно мисля вече при нея да ходя

почистване на жилище от Magni Clean 9/10 ползвах ги за пране на мека мебел и килими

# 282
ДО всички с ВАУЧЕРИ ЗА FANCY . Вчера ходихме в пицарията в The mall и сервитьорката каза , че УДЪЛЖАВАТ срока на ваучерите с 1 месец. Така казали мениджърите . ТАКА , че ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ Simple Smile

# 283
да се отчета:
гинекологичен преглед и микробиология при д-р Катя Венкова 10/10 определяно мисля вече при нея да ходя

почистване на жилище от Magni Clean 9/10 ползвах ги за пране на мека мебел и килими
Специално да попитам за гинекологичния преглед, включваше  ли и цитонамазка, че аз това се чудех като пуснаха офертата. И тук някой беше споменал, че по телефона били много нелюбезни, явно не е вярно - така ли?

# 284
  • София
milittana аз споделих ,че по телефона докторката беше много нелюбезна - но за радост на живо не беше така , зависи какъв ваучер си закупила , преглед+микробиология или преглед+цитонамазка

Общи условия

Активация на акаунт