Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Някоя от вас да е ходила на такава процедура, a и цената е доста ниска  Thinking   http://www.kuponi.bg/69-unikalno-pochistvane-na-vezhdi-s-konets-samo-sega-za-1-lv

# 391
  • София
Sandalka, всичко е приятно там - и супите, и обстановката, и обслужването, пък малкият ми хубостник учи в училището отсреща, само да не беше толкова злояд и капризен нямаше да се замисля да го абонирам за всеки ден с полезни супи...

mari-anri ходила съм в Тукан без ваучери - вкусни пици и приятна обстановка

kashmir и мен ме дразнят тези правописни грешки. Изглежда няма отърваване от неграмотността - дори и в най-предприемчивите и оправни фирми. Гледаш го - добър бизнес, доволни клиенти, но им куца българският език. Ами това е. Почти във всяка оферта има правописни грешки.

"точно срежу Метро-станция" - kuponi.bg

"1. Настоящия ваучер може да бъде използван само ....
3. Ваучера следва да бъде използван преди отбелязаната дата на изтичане. "
- niesme.bg

... и още много примери.
Все пак им прощаваме заради добрите оферти, но това не ги извинява. Naughty

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 19:27 от Sash

# 392
Sash,
искам да ти кажа, че офертите се изготвят от самия сайт...така, че правописа е за сметка на администратора в съответния сайт. Фирмите които пускат офертите нямат нищо общо.
Ходи ли в Идар на педикюр?

# 393
  • София
Оф, да не пропусна и аз да поспамя и да се възмутя  Laughing

Sash, да ти кажа, склонна съм вече да прощавам дребни грешчици, даже на пълния член не обръщам внимание - мноооо труден за всички брееей! Подлог и допълнение трудно да се намери!
Но хайде, да кажем, че това се дължи на съвременното школо. Както разнищихме в една друга тема, децата, на които вкъщи родителите не им кажат някой трик , оказва се, че трудно възприемат съвременните усукани дефиниции за употреба на пълен и кратък член.
Затова гледам да не обръщам внимание, а и нетът е толкова изпъстрен с грешки, че няма да се ядосвам, я  Grinning

Обаче. Когато зърна текст, в който на всяка крачка грешка, е, вбесявам се! Ето, пак от Купони - изречението, което следва да въведе клиента и да го привлече :

Ела те и се насладете на един професионален маникюр в салонът на Гламор за уникалните 4.99 лв.
Кой тоз Гламор?  hahaha

# 394
  • София
DMera, така е, затова срещу цитатите съм посочила сайта, а не фирмата, коментарът ми беше именно за предприемчивите люде, дето правят тези сайтове. Може би не съм го споменала, но е ясно.
Записала съм се за събота, после ще споделя, че беше доста коментирано и винаги ще е полезно още едно мнение

Sandalka, ти сега ме подсещаш, че може да им напиша простичкото правило за проверка на пълния член - та ако четат в този форум да почерпят малко знания, не вреди Laughing

Ако може думичката да се замести с ТОЙ - се пише ПЪЛЕН член,
а ако се замества лесно с НЕГО - се пише КРАТЪК член!

Просто и лесно е - опитайте и никога вече няма да се двоумите  Wink

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 20:00 от Sash

# 395
Някоя от вас да е ходила на такава процедура, a и цената е доста ниска  Thinking   http://www.kuponi.bg/69-unikalno-pochistvane-na-vezhdi-s-konets-samo-sega-za-1-lv
Да аз съм си махала мустаците . Има и едно момче което също е козметик -  готин е (малко е на другия бряг) но това мен не ме интересува, важно е да съм доволна и обслужена добре с усмивка и ведро настроение.
Писнало ми е от  #Cussing out намръщени девойки които и те незнаят защо се държат по този начин.

АУ ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО!!!
НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА.. ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ИЗВИНЯВАМ!!!

# 396
  • София
DMera  newsm53

# 397
Днес отидох да се уговоря за една процедура за мен  Flutter в едно студио за красота.
Не бях експериментирала с тези оферти.
Има точно две места, на които ходя по принцип.

Седях там и докато чаках момичето си мислех какви сте смели.
Разговорите на хората, работещи в това студио (докарали са го лъскавко) са уникални.
Едната госпожа не спря да сипе псувни по адрес на някой си и то свързани с анатомии разни. Sick

Студиото няма да го напиша, защото имам поне 2 ходения там.
Почти бях на ръба да си тръгна и да пия една студена вода за ваучерите, но се появи момичето, което се занимава с това, за което съм платила. Беше  като свеж полъх в тази обстановка. Смятам да й се доверя.  Peace Но повече козметични салони на сляпо, просто - не!

# 398
Вие се смеете, но и на мен ми е адски трудно да определям кога се пише пълен и кога кратък член  Embarassed Embarassed Embarassed Sash благодаря ти за пояснението, така обяснено е много по-разбираемо и лесно  Hug

Някой питаше за антицелулитни процедури по-напред в темата. Аз си взех от Бона Деа, след като ги похвалихте тук. Офертата е още активна: http://www.promosdelka.com/prebori-celulita-s-ultrazvukovo-treti … or-za-12lv-y9y3l2 Ще пиша отзиви после, но като за 12 лв. добре звучи Simple Smile

# 399
  • София
Някой да е имал проблем с ваучера от Golden deals? Не мога да го разпечатам, PDF-a дава грешка. Вече два пъти им пиша и няма отговор.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 21:29 от Аглея

# 400
Аз пък се чудя на тази татуировка http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BA%D0%B0.html 
Моля, някой ако е правил да сподели дали изчезва или след известно време ще се чудя какво да я правя.  Thinking

Избледнява постепенно и до една година изчезва

# 401
Цитат
Но повече козметични салони на сляпо, просто - не!
Купчината ми от ваучери вече съвсем намаля и след посления ми ваучер-"експириънс" точно
си помислих как искам да си намеря най-накарая "моята" маникюристка и  козметика, да работят на прилични цени (нЕма нужда от маникюр за 39.00 лв. и почистване на лице за 79.00) и да престанат да ме блазнят оферти с 50 % намаление.  Ходих на маникюр в салон "Марги", ами ... Sad  жената е мила, но ... не ми хареса резултатът. Не ме попита за мнението ми, макар че в този случай много добронамерено исках за й обясня защо не съм доволна  - ползва желязна пила, нокторезачка и инструменти, които не знам дали са дезинфекцирани, формата не ми харесва, лакът не е "запечатан", не ползва масло за кожички, не ми сложи изсушител, нито крем. Въпреки, че предпочитах да не ми маха кожичките, ги оряза доста и сега пръстие ме болят. Това с кожичките направо е ...  Cry Като плюс мога да отбележа богатия избор. Салонът ми е доста удобен и щях да се радвам да ми хареса услугата, но при това положение не бих се върнала.  

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 22:33 от krasimilo

# 402
Гледам, че има доста купени ваучери по тази оферта за антицелулитен масаж. Случайно някой от тук да се е възползвал? Ще се радвам, ако след това сподели мнение, понеже ползвах услугите на 2 други салона и нещо не останах доволна.  Thinking

от кои салони не беше доволна  newsm78

Преди месец ходих тук: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=248 Много претупана работа и трите пъти и не усетих никакъв ефект.

А преди това посетих един салон в Дружба 2 без ваучер, но не си спомням как му беше името. Явно не са свикнали да си вършат работата като хората в тези салони за масаж. Вярно, че е изморително по цял ден да масажираш, сигурно и ръцете ги заболяват, но все пак те са си избрали работата  Crossing Arms

Пробвай антицелулитен масаж с ултрасзвук Peace Била съм - става, а и беше евтин..

Това ли е, което си пробвала, че се чудя да си купя... Praynig -- http://niesme.bg/team.php?id=WRMjgw

# 403
  • София
Абе, хора, я някоя да ме просветли, моля.

Всички тези антицелулитни масажи, които сте пробвали и ви харесват НАИСТИНА ли намалиха целулита ви? Или пък (дай Боже) го стопиха съвсем?

Или просто ви беше приятен масажът и се почувствахте добре след оказаното ви внимание?
Аз лично, може да съм голяма скептичка, но не вярвам в отърваването от грозния целулит

Моля, опровергайте ме...

# 404
450, можеш да пишеш на i.petrov - at - kzp.bg

Има ваучери за морски дарове в ресторант "Вратица". Да не са на промоция във "Фантастико"? Laughing

http://ofertomat.bg/offers/view/223.html  Моля ви, за този хотел не се лъжете! Веднъж съм била в Гърция на море,  Embarassed, там бяхме отседнали, просто е под всякаква критика!
Уф, тя е изтекла. Защо в хипопотук я предлагат още?

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 23:15 от Люлин

Общи условия

Активация на акаунт