Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
връщам се от Подхранваща терапия за ръце + цялостен маникюр или козметичен педикюр за 10лв. вместо 39лв. от студио violet http://ofertomat.bg/offers/view/219.html
правих си педикюр и останах много доволна, добре ми оформи ноктите , кожичките , петите (тук е момента да споделя ,че петите ми не са захабени). Момичето е много приятно и ми сподели ,че салона им е на 2 месеца и са пуснали ваучерите с цел реклама. 

# 376
Някой ходил ли е на фотоепилация в студио No+Vello?

Аз миналото лято правих 8 процедури при тях. Изобщо не съм доволна по тяхна идея трябваше да стигна до 12 процедури с неясен ефект. Процедурите се правят през 30 дни или докато пораснат косъмчета, за жалост те все растяха!!! Не съм доволна първо от резултат( и то не само при мен беше никакъв ,а и при 2 момичета които ходиха заедно с мен) второ накрайника не се сменя, когато му стане време. а чакат докато не стигнат максималната сила на апарат. В случа  видях как при 20 J  ефекта е по-добър и космите не се показваха толкова бързо колкото при 35 J защото накрайника не беше сменен. Персонала е готин, но  процедурите си ги правят както си искат дали ще "светне" 5 или 10 пъти на една и съща зона зависи от настроението на мацката. Лично аз не бих стъпила повече там. последно моята приятелка стигна до 10 процедури и то на 2 зони - когато една от мацките работеща там каза "ами то аз вече имам 12 процедури и ефект не такъв какъвто трябва да е .не виждам смисъл да продължавате да инвестирате. Сами виждаме, че това което производителя е написал като гаранция - не е така."  Тоест производителя пише 10 процедури са достатъчни за зона интим  след 1 година се прави поддържаща процедура. Да ама не става така. от толкова много клиенти там всеки се отказваше към 8-9 процедура дори им звъняха и хората сами си казваха, че на са доволни.  За мен IPL вече е много пари за малък ефект.

# 377
  • София
 feeding Супите   http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=243   са чудесни!

И големи!

И вкусни!

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:09 от Sash

# 378
  • София
Оглеждам се за ваучер за ресторант (но да не е с пици) и да е валиден в събота (06 август) за поне 6 човека. Моля Ви,  препоръчайте нещо.
Антре става ли за семеен празник?

Тц. Според мен не става...
Зависи за какъв семеен празник искаш, де.
То си е клуб Антрето, в смисъл вътре светлината е изкуствена,през деня е много тъмно.
Ако ще водите деца или хора на възраст, няма да им хареса.
Инак, от снимките можеш да се ориентираш за обстановката вътре.
Не съм чувала да имат градина, а лятото вътре само за вечер става.

Според мен, "Добро" или "Да Бар" са по-подходящи за семейни летни празници. Но не зная, дали са активни още офертите им...

feeding Супите   http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=243   са чудесни!

И големи!

И вкусни!

Саш  Hug
Аз съм му голяма фенка на това заведение! Толкова е вкусно, супите им са страшно нестандартни и държат много на продуктите си хората.
Пък и обстановката е веднъж - на тераската Wink

И да допълня - във фейса имат група, където пускат анкета коя супа искат клиентите и я правят супа на деня, на седмицата ли, нещо такова.
Всеки ден си пишат там какви супо-вини ще предлагат за деня иииии... направо човек огладнява  Laughing

# 379
Аз писах на модераторката за един сайт spestisi.com.Събират всички оферти и имат готини игри сега има игра за почивка.Харесва ми много сайта и за това ви го предлагам.

# 380
  • София
Оглеждам се за ваучер за ресторант (но да не е с пици) и да е валиден в събота (06 август) за поне 6 човека. Моля Ви,  препоръчайте нещо.

Тц. Според мен не става...
Зависи за какъв семеен празник искаш, де.
То си е клуб Антрето, в смисъл вътре светлината е изкуствена,през деня е много тъмно.
Ако ще водите деца или хора на възраст, няма да им хареса.
Инак, от снимките можеш да се ориентираш за обстановката вътре.
Не съм чувала да имат градина, а лятото вътре само за вечер става.

Според мен, "Добро" или "Да Бар" са по-подходящи за семейни летни празници. Но не зная, дали са активни още офертите им...
Благодаря за отговора, празникът е два рожденни дни. Няма да има малки деца или пък ужасно възрастни хора.
Явно оферитте на Добро и Да бар не са активни, защото с търсачката нищо не излезе  Peace
Ще изчакам и утре да видя какво ще пуснат.

# 381
  • София
Защо, аз гледам, че Да Бар е все още активна. Но ще свърши днес, май:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=301

# 382
  • София
Защо, аз гледам, че Да Бар е все още активна. Но ще свърши днес, май:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=301
О о о не съм разбрала че става въпрос за суши - то със сигурност е неподходящо (половината от хората не го ядат)  Peace

# 383
  • София
Оглеждам се за ваучер за ресторант (но да не е с пици) и да е валиден в събота (06 август) за поне 6 човека. Моля Ви,  препоръчайте нещо.

Ако сте любители на екзотична кухня, виж офертата за индийски ресторант.

Още едно заведение в Студентски град, има и лятна градина.

Има все още актуална оферта на Da_Bar, но мястото не е подходящо за семеен празник- помещението е малко и съвсем ежедневно.  Peace

# 384
Здравейте момичета,
в предишни теми много положителни мнения за пицария - Тукан - ли имаше?
http://vo.grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/%D1%81%D … %81%D0%B0++1l/423
или бъркам? newsm78

# 385
Някой ходил ли е на фотоепилация в студио No+Vello?

Аз миналото лято правих 8 процедури при тях. Изобщо не съм доволна по тяхна идея трябваше да стигна до 12 процедури с неясен ефект. Процедурите се правят през 30 дни или докато пораснат косъмчета, за жалост те все растяха!!! Не съм доволна първо от резултат( и то не само при мен беше никакъв ,а и при 2 момичета които ходиха заедно с мен) второ накрайника не се сменя, когато му стане време. а чакат докато не стигнат максималната сила на апарат. В случа  видях как при 20 J  ефекта е по-добър и космите не се показваха толкова бързо колкото при 35 J защото накрайника не беше сменен. Персонала е готин, но  процедурите си ги правят както си искат дали ще "светне" 5 или 10 пъти на една и съща зона зависи от настроението на мацката. Лично аз не бих стъпила повече там. последно моята приятелка стигна до 10 процедури и то на 2 зони - когато една от мацките работеща там каза "ами то аз вече имам 12 процедури и ефект не такъв какъвто трябва да е .не виждам смисъл да продължавате да инвестирате. Сами виждаме, че това което производителя е написал като гаранция - не е така."  Тоест производителя пише 10 процедури са достатъчни за зона интим  след 1 година се прави поддържаща процедура. Да ама не става така. от толкова много клиенти там всеки се отказваше към 8-9 процедура дори им звъняха и хората сами си казваха, че на са доволни.  За мен IPL вече е много пари за малък ефект.

Ragga ти в No+Vello Изток ли ходи тогава?

mari-anri да  Wink

# 386
  • София
За Тукан само положителни отзиви съм чувала!  Peace

# 387
Хм, ето и поредната партенка -   hahaha hahaha hahaha http://hito.bg/offers/view/offer/94
[/quote]

смятате ли, че има някой да им се върже ( няма билети; най-неподходящият месец за там - Joy hahaha - ://hito.bg/offers/view/offer/94

# 388
Да! Просто то ми беше най-близко. Постепенно се опознаха с целия персонал от 3 мацки тогава. Сега ме съмнява да е много различно - просто преди година собственичката се имаше за велика и всичките и познато ходеха там (и нея познавам). Зимата- декември имаше промоция 2 зони на цената на 1 т.е на 40 лв. това беше единствения салон от цялата верига който отказа да подпише договор за тази промоция. Другите салони са на 2-ма различни собственика. Мисля, че дамата много го е закъсала за да пуска такива оферти сега, коментара тогава и беше " о ние имаме достатъчно клиенти и не смогваме, защо  да работя на загуба".  Просто дори и минимална инвестиция не си заслужава да е там!

Ninia - да не решиш, че им права мръсно нарочно. Просто солидна сума оставих при тях и резултата е незадоволителен.

# 389
  • София
feeding Супите   http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=243   са чудесни!

И големи!

И вкусни!
А най-хубавото е, че се намира на ул. СамОил!  hahaha ooooh!

П.П. Аууу супер! Пак са пуснали от хапчетата, които гърдите порастват, при това "жената сама може да регулира ефектът"! "Изцяло билкова хранителна добавка" (не става ясно коя е билката) и отгоре на всичкото, като безплатен бонус получавате "уголемяване на устните".  smile3532

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 17:49 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт