Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Не е лошо да се появи независим контролиращ орган за сайтовете за групово пазаруване.

# 556
Не е лошо да се появи независим контролиращ орган за сайтовете за групово пазаруване.

независим орган трудно ще се формира заради един тип сделки на пазара, но ако всеки търси правата си, да се надяваме, че Комисията за защита на потребителите ще следи стриктно тези сайтове и ще им правят проверки
по повод на тази оферта за Малдивите и общите условия на сайтовете, където многократно се цитира, че не носят отговорност за това и онова, смятам че Комисията трябва да се намеси
в крайна сметка ние плащаме на сайта, а той от своя страна сключва договор с доставчика и ако не е тяхна отговорност да контролират съвестното изпълнение на условията от страна на доставчиците, то чия е отговорността тогава?!!!

# 557
Присъединявам към призива за своевременно актуализиране на сборните сайтове с оферти. Най-редовно ми се случва да цъкам изтекли предложения, особено през уикенда. Този проблем го има при vsichkioferti.bg, които ползвам най-често, а сега го установих и при hipopotuk.com. Веднага давам пример- ето тази оферта вече не съществува. Naughty Да не говорим, че за редица добри предложения съм научавала от тази тема, а липсват в сборните сайтове. Rolling Eyes

Агрегаторите печелят пари от сайтовете за това, че техните оферти са там. Т.е. ако агрегатора не се е споразумял с конкретния сайт за финансовите условия между тях, въобще няма да качва офертите му. Навсякъде са замесени пари, не мислете, че агрегаторите правят това, което правят от добра воля Simple Smile

Но е редно все пак да упоменават, че не всички оферти до една всъщност са в техния сайт, защото в противен случай наистина е подвеждащо  Crossing Arms

# 558
  • До сърцето...
Ползвахме този ваучер за пицария "Тукан"

Кухнята е отлична, обслужването - също, давам 9/10 заради ограниченията на офертата.
Тръгнахме си с картонче за 20% отстъпка при следващо посещение.

# 559
  • Beyond the Frontiers
MammaMiaa е абсолютно права. За съжаление колективните сайтове трудно могат да упражнят контрол, те са просто платформа.
Моят съвет би бил да се възползвате от ваучери за туризъм, когато е известна, голяма фирма - и Алма тур, Астрал, Аполо, Бутик травел и т.н. пускат а те са все пак познати имена. Peace

# 560
  • София
MammaMiaa е абсолютно права. За съжаление колективните сайтове трудно могат да упражнят контрол, те са просто платформа.

Да, но пък би трябвало да следят съдържанието, което е качено, да е максимално актуализирано. Thinking

# 561
  • Beyond the Frontiers

Да, но пък би трябвало да следят съдържанието, което е качено, да е максимално актуализирано. Thinking

Не споря. За мен ситуацията е доста неприятна, защото за пореден път за агенциите в България ще излезне супер негативен отзив.

# 562
  • София
В петък взех ваучери за оферта http://hitro.bg/go/29847  и потвърждавам мнението на hedo че не са нищо особенно и не бих повторила. Солените хапки не само че не бяха нищо особенно ами и дъщеря ми би се справила по-добре с видът им. Следките  - по - имаха вид и вкус. Но наистина количеството е нищожно малко. Оценка 4/10.  Определено съм разочарована (ама пусто като не се доверих тотално на Хедо - така е)

Днес смятам да отида на кино с прословутите ваучери от Колектива за 3Д киното в Сити центъра - да видим дали ще имам проблеми

# 563
  • София
В петък взех ваучери за оферта http://hitro.bg/go/29847  и потвърждавам мнението на hedo че не са нищо особенно и не бих повторила. Солените хапки не само че не бяха нищо особенно ами и дъщеря ми би се справила по-добре с видът им. Следките  - по - имаха вид и вкус. Но наистина количеството е нищожно малко. Оценка 4/10.  Определено съм разочарована (ама пусто като не се доверих тотално на Хедо - така е)

Интересно ми е дали количеството е такова заради ваучерите или по-принцип е така. Нали разбрахте, че ресторант Вратица и кетъринг Хитър Петър е едно и също? Нашите порции в ресторанта бяха обидно малки. Никога не бих дала 8-9 лв  редовна цена, ако трябва да получа това количество.

# 564
  • София

Интересно ми е дали количеството е такова заради ваучерите или по-принцип е така. Нали разбрахте, че ресторант Вратица и кетъринг Хитър Петър е едно и също? Нашите порции в ресторанта бяха обидно малки. Никога не бих дала 8-9 лв  редовна цена, ако трябва да получа това количество.
Да, знаех че са едно и също. И аз се чудех как биха поискали за тия хапки 44 лв, като според мен солените не струваха и 22 лв които платих

# 565
  • София
dioni, съжалявам че и ти си се подвела за този кетъринг. Мен в интерес на истината ме подразни не толкова качеството на храната, а некоректното отношение при доставката. Но двете неща взети заедно са достатъчно показателни за общото качество на услугата.

# 566
момичета валидна ли е още офертата за плитка в магама,че не я виждам

# 567
момичета валидна ли е още офертата за плитка в магама,че не я виждам

Изтекла е вече: http://ofertomat.bg/offers/view/231.html

# 568
мерси много а тази не ли същата http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMzI4

# 569
  • София
Моля ,ако видите нощувка във Варна, да пишете !

Ето http://varnadeals.com/team.php?id=77&ehaconvid=d0Gn-lWXA-2E-pK6A7n5

Аз пък искам аквапарк, ама ако може да не е за уикендите. Peace

Има оферта за аквапарк ама пак е само за уикендите:цък

Общи условия

Активация на акаунт