164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Жабе, да си жива и здрава  bouquet Честито и на именичките днес Hug
viara2010, чувала съм, че в някои училища ти връчват списъка на 1я учебен ден, така че място за притеснение едва ли има.

# 421
  • Немция
Шанта, да си носиш сьс zдраве името.  bouquet Дьрпам ти виртуално ушите до zа4ервяване. Mr. Green

И аz се 4удя каква е таzи повсевместна "мода" с тапетите в ДЕ. Има слу4аи , в които намирам виzията им zа сполу4лива, в zависимост от тапета, но не zная zаЩо се е наложило толкова широко приложението им...

Давайте акьл zа памперси сега.  WinkИскам да пробвам друга по/евтина марка освен на Памперс, пробвали сме досега такива от Алди, zаЩото са тьнки и сравнително меки, но и при двете пробвания в/у малкото, полу4и големи кожни проблеми, а никой около нас, които полzват алденските памперси нямат оплаквания.
Пробвали сме и на Babylove, но ми се струват дебели.

# 422
Честито на празнуващите, да сте здрави и щастливи  bouquet

Вяра, на нас ни дадоха един малък списък преди ваканцията, а основният списък получихме на родителската среща, която беше 4-5 дни преди началото на учебната година. Може би и на вас тогава ще ви го дадат. Не се притеснявай, списъкът се урежда после с едно ходене до Мюлер и за по-малко от половин час.

И аz се 4удя каква е таzи повсевместна "мода" с тапетите в ДЕ. Има слу4аи , в които намирам виzията им zа сполу4лива, в zависимост от тапета, но не zная zаЩо се е наложило толкова широко приложението им...
Че то каква визия има един рауфазер-тапет? Той е просто "рау" Simple Smile, а визията идва от боята и фантазията на боядисващия.
Широко разпространени са, защото са практични Peace тук се боядисва сравнително често, особено жилищата под наем, и като се натрупат няколко слоя боя рауфазерът се изстъргва лесно и после пак на ново. Ако си боядисвал обаче директно върху мазилката, а и ако е било с някои весели цветове, съвсем няма да е толкова лесно Simple Smile Освен това за да се боядисва нетапицирана стена, тя трябва да е идеално гладко измазана, а ако ще се тапицира може и да не е толкова перфектна....

# 423
Честито на празнуващите   bouquet

Бибит, аз останах много доволна от памперсите на Росман  Peace 

# 424
  • Немция
Татяна, мерси. Росман не ми е наблиzо, но може да ги пробвам все пак.

Че то каква визия има един рауфазер-тапет? Той е просто "рау" Simple Smile, а визията идва от боята и фантазията на боядисващия.
Ама то не е zадьлжително да е рауфаzер. Има с раzли4ни структури(рибена кост, мини/квадрат4ета в раzли4ни раzмери и т.нат.), оттам идва и моята симпатия или антипатия кьм определените видове. Някой пьт ми допада това тапициране, но ето, 4е присьствието на тапети в нашето WC не ми харесва, трябва да префасонираме стените там някой ден.  Confused Практи4но е да, но понякога ми идва в много таzи практи4ност. Mr. Green

# 425
Благодаря Simple Smile
Шанта, да си носиш сьс zдраве името.  bouquet Дьрпам ти виртуално ушите до zа4ервяване. Mr. Green
Grinning

За памперските (ние сме още с  Embarassed) и ние купуваме от алди и нямаме проблем, но наистина миришат малко на химии, другите които взимам са молтекс еко - от кауфланд, но ги има и на други места (може да са една идея по-дебели, не мога да преценя, но не миришат на нищо).
Другия път ще взема от росман Simple Smile

# 426
  • в сърцето на един мъж...
Бибит, щом сте имали обрив, независимо какво ще ползваш, има вероятност да се появи нов такъв. Ние сменихме доста марки, за сега единствено от памперс не се изриваме.

# 427
шанта 4естит имен ден  Hug
Може да не ти се струва мръсен, ако не ти се налага да опаzваш едно 1 и 1/2 годинки ходещо като пумпал и пипащо на всякъде . За няма и 30 минути въпреки непрестанно кътане успя да съдебе сума фасове, да седне сред курешките на кея , да се опита да намери нещо zа ядене иz някакви раzхвърляни опаковки от дюнер, да се опита да иz4опли иzмежду пръ4ките на пейката сълфетки с неиzвестно съдържание   Sick
bibitke пробвай http://www.windeln.de/ . Там открих на памперс babydry zа по 5 евро на пакет иzлиzа 40 памперса в пакет и има и доста други неща и zа поръ4ка над 40 евро не плащаш доставка  Wink

# 428
  • Немция
Бибит, щом сте имали обрив, независимо какво ще ползваш, има вероятност да се появи нов такъв. Ние сменихме доста марки, за сега единствено от памперс не се изриваме.
И аz имам такива сьмнения при Бибит4ето, zатова и не сьм пробвала много от марките.

Жабо, мерси zа линка.  Grinning

За няма и 30 минути въпреки непрестанно кътане успя да съдебе сума фасове, да седне сред курешките на кея , да се опита да намери нещо zа ядене иz някакви раzхвърляни опаковки от дюнер, да се опита да иz4опли иzмежду пръ4ките на пейката сълфетки с неиzвестно съдържание   Sick
Така поднесено иzглежда доста гнусно, особено последното. Rolling Eyes
След месец плануваме една кратка раzходка до Хамбург, така 4е Ще докладвам zа най/нови впе4атления и от май4ина гледна то4ка. Mr. Green

# 429
sory Sad be babydry , a simplydry  - namiram gi kato babydry . mnog osa si dobre. Kakwa li e razlikata?

a i zabrawih da ti kaja, che w google se namirat gutschein za 10 ewro za tozi sajt. T.e po 5 ewro paketa izlizat bez dostawka i s gutschein.

# 430
Zdraveite,ot windeln.de sam pora4wala i sega realno wijdam ,4e ne6tata tam sa po skapi ot dm-a naprimer.
Na saita na Pampers se registrirah i mi pratiha 4 gutschaina za po 4 evro.
http://www.melsungen-online.de/LP/gutscheine___rabatte.php    tuk ima nai-razli4ni gutschaini za razli4ni saitove,probvaite!
Imam gutschain za Kenguro Ergobaby-10 evro,koito ijma nujda da swirka,6te mu dam koda!Az imam kenguroto i sam mnogo dovolna!
Tatqna,pomnq ,4e momi4enceto ti putuva6e s avtobus do detskata gradina,kak go prie v na4aloto?Batkoto ni tragva w nova detska,koiato e na 15 min.put s avtobus ot nas i se 4udq ,kak 6te e!6te go vzimat ot vku6ti s avtobusa na detskata gradina.
Za pampersite - kupuvam Pampers i Baby love,no poslednite se naduvat dosta kato sa napi6kani i ne sa mi mnogo za preporu4vane.
Laptopa mi e na remont za smiana na festplateto,a na nastolnia niamam kirilica.
Otivam da opraviam na batkoto staqta,4e pravih razmestvane!

# 431
Pampers Angebote & Gutscheine  http://www.sparbaby.de/  , ima i mnogo drugi .

# 432
jabata_, Честит Рожден Ден (на патерици)! От здраве и късмет да не се отървеш!!!

Шанта, живо и здраво да ти е името (пак на патерици)!

За памперсите - и ние сме най-доволни от тези на Памперс. В детската му слагат и на Babylove, но те като че ли държат по-мокро. И още едни ползват там, но ще погледна и ще пиша допълнително!

# 433
jabata_,  4estit rojden den! na pateri4ka .Jelaq ti zdrave,mnogo usmivki i veseli momenti s liubimite hora!

# 434
Благодаря на вси4ки zа пожеланията  Hug
Сесилия , може да се пресметне цената има цена на пар4е. Също ако полzваш гутшайн zа 10 евро ...

Общи условия

Активация на акаунт