164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Бибс ако не беШе тоzи тъжен емекотин Щях да реШа, че се ШегуваШ (нали zа немското слънце става реч)

Как търсите полети от България zа Германия, интересуваме от Бургас zа Бремен, ДÜселдорф или МÜнстер. Опитах с Кондор и Еър Берлин не става да zадам Бургас като abflug, на flug.de иzлиzат четирицифрени суми, а на България еър чартер не намерих онлайн продажба  Crossing Arms

# 496
на този сайт има онлайн продажба на билети http://www.air.bg/en.
Ако има свободни места в самолетите, билет може да се вземе и директно от летището- за целта обаче се ходи на летището с куфарите  Wink
друга възможност е да се купи билет от тук отиване и връщане и да се ползва само връщането.

# 497
Как търсите полети от България zа Германия, интересуваме от Бургас zа Бремен, ДÜселдорф или МÜнстер. Опитах с Кондор и Еър Берлин не става да zадам Бургас като abflug, на flug.de иzлиzат четирицифрени суми, а на България еър чартер не намерих онлайн продажба  Crossing Arms
http://www.tuifly.com/farefinder/bestoffers?AirportListOrigin=BO … d=&sortorder=

http://www.bgtours.de/index.php?option=com_reservationbg&Itemid=125&SET=1

Bulgarian Air Charter продават местата на туроператорите, само от ТО можеш да купиш билети.

# 498
Бибс ако не беШе тоzи тъжен емекотин Щях да реШа, че се ШегуваШ (нали zа немското слънце става реч)

Да, лятото дойде и по нашите земи...за кратко щяло да бъде, ама все пак Simple Smile
А аз нали не съм научена да се мажа навреме с разни масълца, сега ще си търпя последствията...

# 499
Татяна, Azalee благодаря zа линковете Hug
В събота Ще си имам първокласник, чакаме гости и апликираме фунийки с лакомства zа подарък на децата. Zuckerfreie Schultüte е хубава идея, но неприложима zа моето дете.

# 500
Котаранке на добър път на първокласника ти  Hug

# 501
Zuckerfreie Schultüte е хубава идея, но неприложима zа моето дете.
Schultüte има само веднъж в живота, ако сега не е пълна с лакомства- кога? Peace Simple Smile
Леа покрай гостите събра даже 3 или 4 средно големи фунии със сладки- и ние намазахме здраво покрай нея Mr. Green 3 месеца след това се подслаждахме Laughing
Успех на първокласника и весел празник!

# 502
Здравейте.Аз се казвам Мими и съм от няколко дена със синът ми в Дюселдорф.Тук ще живеем.Никого не познавам в този град и много бих се радвала да се запозная с българи живеещи тук.Незная дали тук трябва да пиша или някакъв друг форум но,днес си направих регистрация в този сайт и незная много за него.Предварително благодаря...

# 503
И ние се радваме на слънцето, тук е 34 градуса  Simple Smile.

Мими, добре дошла! Мисля, че Дезита е от Дюселдорф, но в момента тя май е в Бг.

Котарана, на добър час за твоя първокласник!

# 504
"Zuckerfreie Schultüte", "безалкохолна бира" и "тофу-барбекю" за мен са три понятия, които слагам на едно ниво със "зелен пудел" - съществуването му (им) граничи с леко изклилиферчено желание на някого да създаде нещо различно.

Бтв. Аз имам винаги в работата кутия гумени мечета, тоблерон или тофифи под ръка - чат-пат чисто човешката нужда от допамин трябва да бъде задоволявана Mr. Green

Алоха!

# 505
Пък аз тотално зачерквах сладкото от менюто ми и освен, че свалих доволно килограми, от тогава имам лоша кожа, косопад и сега и проблеми с бъбреците  Crazy

# 506
Пък аз тотално зачерквах сладкото от менюто ми и освен, че свалих доволно килограми, от тогава имам лоша кожа, косопад и сега и проблеми с бъбреците  Crazy
Искаш да кажеш, че хапването на сладко води до хубава кожа , коса....
айде намерих си оправдание Crazy
И аз имам първокласник......абе няма пълнене тази фуния, киндери, миндери,  ooooh!
Аз получих списъка с необходимите неща, само че за учебници нищо не пиши, от там ли ги дават?И ми направи впечатление че в списъка фигурира само една тетрадка Thinking

# 507
И аз имам първокласник......абе няма пълнене тази фуния, киндери, миндери,  ooooh!
Аз получих списъка с необходимите неща, само че за учебници нищо не пиши, от там ли ги дават?И ми направи впечатление че в списъка фигурира само една тетрадка Thinking

Всичко зависи от училището. Ние получихме един списък при записването, после друг първите дни от учебната година, а след това събрахме пари за някои тетрадки, учебните тетрадки, хартия.

# 508
Аз получих списъка с необходимите неща, само че за учебници нищо не пиши, от там ли ги дават?
Да.
То многото учебници, де Simple Smile един по четене и 2 работни тетрадки по писане и смятане.
Иначе тетрадки купувахме няколко - 5-6 поне...

# 509
  • Където ми покаже сърцето
Както се казва "По вода да им върви на първокласниците".
С интерес ще ви следя,защото и аз догодина ще имам първокласник.

Общи условия

Активация на акаунт