164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Тоничка, аз видях снимките на девойките, страхотни са  Heart Eyes

Момичета, представа си нямате колко сте ценни  Hug То аз психолога се надявам да не го засичам скоро. Той последния път се яви, хвърли ми адреса на другия център и офейка  Simple Smile Явно разбра, че не ми е симпатичен Simple Smile
Съвсем в началото, когато се свързахме с диабетолог, още нямахме детски лекар и те ми предложиха такъв също от клиниката. Аз обаче не исках всички да са ми толкова свързани, за да мога ако някой не ми харесва по-безболезнено да го сменя. И първото което ми хрумна, за да се измъкна беше да им кажа, че предпочитам да е близо до вкъщи. Та сега те ме цитираха и ми намериха психолог съвсем близо до вкъши. Въобще обслужването е 6 и нямам причина да мрънкам  Wink
Наистина, благодарна съм, че въобще имам късмета да сме тук и да имаме помпа!

Веч, дано всичко да бъде наред и да мине леко!
На тепърва почиващите, пожелавам приятна почивка   Nature Sunny

Едит: забравих, че имам да черпя за хартиена годишнина (сега разбрах, че и на празник се пада)

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 11:47 от Шанта

# 661
  • в сърцето на един мъж...
Да мина да почерпя за халата у дома, че днес има имен ден

Честито и на другите именяци в темата - да са ви живи и здрави!

# 662
и моето Саше е именник. много се радва.

# 663
Честито на имениците   bouquet
Да са ви живи и здрави, и много щастливи! С гордост да си носят името Simple Smile

# 664
Операцията мина добре. Благодаря на всички за стиснатите палци!
Имаме си за спомен 3 бр плаки и 10тина винтчета.  Joy
Дечко го оставих да спи, сега отивам и аз да си отспя, че тая нощ не можах да мигна.
Имам един много сложен казус, та искам малко помощ.
Щерката се сприятели с едно момиченце от техния клас - миньонче като нея, мило, тихо и кротко на пръв поглед. Обаче се оказа, че е от много дълбоките тихи води, защото се опитва да подскокорсва М да вършат разни непозволени неща. Нямам нищо против, че е от пачуърк семейство и едвам връзват двата края. Досега не е било за мен проблем това, но сега просто ми прекипя и се чудя как да им прекъсна контакта извън училище (стоят на един чин двете), за да спре да и влияе лошо.
Налага се и наказание да измисля, но и там съм пълен блок.
Ако някой има идея, ще съм благодарна за всеки съвет!

Да са ви честити имениците!   bouquet

# 665
Ве4 що zа операция? Дани вси4ко е наред.

# 666
Жабче, свалиха му плаките, които му сложиха след счупването на челюстта през юни. Щели да пречат на нормалния растеж на костите и затова се наложи да ги махнат. При възрастни хора не се налага.

# 667
Жабче, свалиха му плаките, които му сложиха след счупването на челюстта през юни. Щели да пречат на нормалния растеж на костите и затова се наложи да ги махнат. При възрастни хора не се налага.
ужас. сигурно биха пре4или. те непрестанн орастат. zащо не са иzмислили някакви самораzграждащи се zа децата???

# 668
Веч, радвам се че всичко е минало добре. Иди се наспи, да се съвземеш малко.
Какъв е проблема с това дете, какви магарии прави?

Честито на именниците!

# 669
Честито на всички именници!Да са ви живи и здрави сладките дечица!
Аз от четири години живея в Лондон,имам син на две години и четири месеца...На скоро предложиха хубава работа на мъжа ми в Dielheim...и след месец-два ще отиде там сам,за известно време ,а след като се установи ще отидем и ние с малкия.Това е много голяма промяна в моя живот,защото тук вече са всичките ми приятели и ми е малко тъжно,че трябва да замина...но дано да е за добро Simple Smile

# 670
Биба, за Венеция- купувате си карта за градския им транспорт, като се поуморите от пешеходване сядате в лодка и обикаляте Гранд Канале. Иначе Сан Марко, палата на доджите, Моста Риалто и скитосване по страничните улички. Тази карта за водния им транспорт важи и за Мурано и Бурано, може и до там да се разходите.
Елица, добре дошла при нас.   bouquet Не съм чувала това градче, предполагам, че наистина ако ти харесва в космополитния Лондон промяната няма да не е никак малка, но както казваш, дано да е за добро!  Hug
Честито на имениците!  bouquet

# 671
Мерси Simple SmileГрадчето е наистина много малко само 9000 души Simple Smile и аз знам само за две български семейства ,и то защото са ни познати Simple Smile иначе е на 120-130 км от Франкфурт Simple Smile..тепърва почвам да се информирам за градини,здравеопазване и работа Simple Smile

# 672
Мерси Simple SmileГрадчето е наистина много малко само 9000 души Simple Smile и аз знам само за две български семейства ,и то защото са ни познати Simple Smile иначе е на 120-130 км от Франкфурт Simple Smile..тепърва почвам да се информирам за градини,здравеопазване и работа Simple Smile

elitsa_beykova щом имате и познати пак е нещо.

п.п. От нас е на ок 65 км.

# 673
Привет банда,
скоро не съм се вясвала, ама лудницата при мен е ясна, няма да я описвам отново.
Добрите новини са, че най-после заковаха диагнозата на мама, лечимо е всичко, има шанс да се възстанови на 100%, само че ще е бавно, много бавно - 6-8 месеца, ще трябват страшно много грижи и безкрайно търпение.
Стягам багажа вече, нямам търпение да се приберем в немско. Чака ме новата къща в новия квартал, която последно видях в строеж, а сега е напълно годна за обитаване, като изключим липсата на пердета, кухня и стотината пълни кашона. Половинков ме държи на тъмно и не ми прати и една снимка... иска да ме изненада. Дано е приятно... имам нужда от хубави емоции след това ужасно тежко лято. Скапана съм, всякак.

Честито на именниците, живи и здрави да са!

Вечкова, браво на малкия разбойник, без метал в ченето се живее по-добре. По сложния тийнейджърски казус бих се изказала с кеф, ама дай още малко подробности, че така много мъгляво и ще трябва да се стреля в тъмното....

Елица, добре си дошла. И ние сме наблизо, свирни като дойдеш. BW е хубаво място за живеене. Преди почти 3 години ние го предпочетохме пред Лондон, не съжаляваме за избора си. Що така нелюбезни девойките в английската тема? Преди дни им зададох въпрос с коя компания да транспортирам 50 килограмов обемен пакет от UK до ДЕ, никой не благоволи да отговаря... дали не съм станала невидима напоследък? Ние тук сме доста по-любезни с новодошлите, мда. Ще видиш, бандата е готина.

# 674
Между другото някой ако има да сподели Tipps & Tricks на тема Венеция за начинаещи ще съм много благодарна.

Катедралата Сан Марко от вътре не си струва според мен - хем висиш, хем нищо особено. Палатът на Доджиите е интересен ама за Леа не знам дали ще е кой знае колко вълнуващ. От музеят на долния етаж няма смисъл - ще ти се извие свят от бюстове на доджове и прислугата им. Непремено се качете на Кампаниле, От Реално като слезете на брега, който е противоположен на Сан Марко и завиете в дясно, на около 15-20 м. излизате на едно много готино лежерно площадче - може да си вземете Аперол за "он дъ уей" и да се пльоснете на камъните и топнете копита в Канале Гранде - там плуват и риби, та не е явно толкова отровна водата, колкото я представят Mr. Green. От другата страна на Реално, в първата пряка в ляво зад един кичарски магазин за стъклария и сувенири има много хубава пица на парче (пак за из път). Кафе, ако ви се допие на Сан Марко да знаеш, че понагарче - 4-5 гроша, за капучиното 7-8 някъде беше. Народна му работа Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт