Холандска тема - 38

• 30 939
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Маги, сигурно може повече да носиш на бира.  Laughing Wink Добре, че не ти създава проблем.
Май Шанел иска обстойно ехо като в 20 г.с (фетална), не прет-ехо. Поне аз така разбирам. Или пък троен тест , но май вече е късно за него.
Шанел, ако си въобразяваш и внушаваш разни неща е още по-лошо за бебето. Мисли позитивно!  Naughty
Аз със Софи си ги представях такива. Ама нали постоянно казваха, че е с огромна глава Crazy. Е, и с такава се роди (час и половина напъвах ). За Ноеми пък обясняваха, че има огромни ходила. Е поне главата и беше малка и излезна като на филмите на втория напън. Ходилцата си и бяха обаче наред.  Laughing
Само изтормозих приятелките си и мъжО. Ти си се оплаквай на нас, пък ние ще ти се караме.  Wink Hug

Ох, водих Ноеми на зъболекар. Има декалцификация на 1 зъб. Аз всъщност затова я заведох де.  И едни леко обли и изглеждат зъбите. Вече не поня как бяха на Софи, ще потърся снимки да видя.  Crazy Довечера ще се консултирам и с моята приятелка зъболекарка, понеже помня, че в БГ понякога предписват един гел за мазане.
Звезди, сетих се защо ми се проваля 90-днвената. Много обичам ориз и просто прекалявам в деня за варива. Само чакам да дойде.  hahaha

# 736
На мен нали ми бяха казали, че Ерик е с голяма глава, роди се с малка. Joy

Мопси, аз най-мразя белтъчния. Crazy

Leprechaun`s mommy, нали имаше желание да пускаш нова тема? Flutter

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 18:06 от звездичка

# 737
Много се радвам, че открих тази тема. Здравейте, ако позволите да бъда част от вашата група- присъединявам се с удоволствие. Живея в Холандия, поводът да бъда тук в този форум е, че съм бъдеща мама с термин 10 Юли 2012 год. Само приятни емоции пожелавам на всички, бъдете здрави и усмихнати!  newsm51

# 738
Горчива Луна, добре дошла и леко бременеене!  bouquet

Их, две бременлийки в нашата темичка! Party Party Party

# 739
Звезди, наистина ли го мразиш или ... ? Едни кашкавалчета като размятам. 0...
По тоя повод да споделя, че една приятелка ми даде пита домашен овчи кашкавал. Все едно ядох едновремешния ""Балкан'' . Няма такава вкуснотия. И домашен зехтин ...ммм. Върху препечена филийка с малко сол и е страхотно...СУпер аромат....Кой каза диета.  Mr. Green ...ох май съм гладна. Laughing

Ех, не мога да публикувам от вас.  Laughing
Горчива луна, добре дошла. В кой град си?

# 740
Хайде, стига де!
 В неделя бях болна -  Sick -  точно запечена чушка с лук, сирене, домачте и кашвакал -  разказаха ми играта. Сега мисля дълго да я карам на салатиииииииии Mr. Green

# 741
Благодаря ви, усмихнахте ме welcome В източната част на Холандия съм, в Алмело засега, но може да се наложи преместването ни в друго населено място, обмисляхме го. Съпругът ми е холандец, а аз съм българка (като повечето от вас, предполагам).

# 742
Горчива луна, ти си близо до мен. Аз съм е Еншхеде.
Звезди, аз ако ям лук и става тя каквато става.  Sick Да не би и на теб да не ти понася.

# 743
Мопси, днес рано сутринта бях в Еншхеде за амниоцентеза (много неприятна процедура, или поне за мен). Истина е, близо си. Много  Simple Smile

# 744
Мопси, аз смао зелен лук по няколко стръка и чесън на прах тук-таме. Whistling

# 745
Здравейте момичета,
от вчера сме в Хага,вчера и днес имахме среща с представители на две агенции за имоти под наем,видяхме общо 7 апартамента и къщи,престои ни да се срещнем с още две агенции.Къщите ще бъдат необаведени се оказа,ще има кухненско обзавеждане и пералня,мебелите трябва да си ги купим.Въпросът ми е от къде в Хага можем да намерим мебели на по-ниски цени,само от Икеа ли и има ли магазин на Икеа в Хага/ мисля,че видях,че в Делт има,но ако има и др магазини можем да проверим и тях.Всъщност ще ни трябва всичко-легла,кухненска посуда и завивки..

Благодаря на момичетата,които ще си направят труда да отговорят!

# 746
Икеа има в Делфт, там ми се струва най-добре за пазар на по-евтини мебели.

# 747
*SoleiL*, ако търсите по-евтина посуда, проверете в Xenox. А в Икея има коопхук, където има преоценени неща, на половин цена понякога.
Сега е периодът на намаленията, така че... Flutter

# 748
Дами, заповядайте в новата Тема

Общи условия

Активация на акаунт