Холандска тема - 38

• 30 937
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, можете ли да ми дадете съвет... бебко го мъчат зъбки и търся някакъв ефикасен гел за облекчаване на болката. Днес купих Дентинокс, защото навсякъде само такова има. Пълен боклук! Дори за момента не го облекчава. Мажа му венците, а той веднага си пъха ръката в устата. Предлагаха ми хомеопатични капки на VCM, но те се пият по 3 пъти на ден. Не им вярвам хич и на тези капки.

andronika, има чартъри лятно време на Transavia от Варна до Амстердам. Другите алтернативи са Бг еър от София до Амстердам и Wizzair от София до Айндховен. Може да провериш на страниците на компаниите кое те устройва, но знай, че лятото билетите винаги са скъпи.

# 31
Marieta Всъщност хомеопатичните капки на VCM са много добри.  Peace Единствените, които ни помогнаха, а и все още използваме. Малкия дори вече ги познава и знае, че ще му облекчи болката. Не ги давам за пиене, а мажа с тях венеца.
Дентинокса не само нямаше ефект, но и видях, че съдържа лидокаин.  Crazy Бих се притеснявала повече от това лекарство.

Други гелове в НЛ няма. (или поне в нашата губерния съм обърнала всички дрогерии)

# 32
Аз видях, че съдържа лидокаин и си помислих, че би могло да помогне, но уви. Май ще си поръчам нещо от Бг, но трябва да разпитам кое е ефикасно.

# 33
И аз ползвах докато бяхме в Холандия хомаопатичните капки  Vsm Kind Chamodent Druppels и съм много доволна, определено имаха ефект  Peace Помня, че когато ги купувах самата аптекарка ми ги препоръча вместо другите, които съдържали лидокаин
Не помага ли студена чесалка за венци  Thinking

# 34
Не помага нищо. Предната вечер се чудех дали да не му сложа 60мг. свещичка Парацетамол, но не съм сигурна дали е добра идея, все пак е на 3 месеца и половина.
fata ® и ти ли мажеше направо венците, вместо да даваш да пие? Предложиха ми също и таблетки на VCM, но това бебе как ще приеме тази хапченца?
Ще купя и капките, които ми препоръчвате, дано помогнат. Благодаря  Hug!

# 35
Давах ги като капки, не мажех венците  Peace

А ти сигурна ли си, че са зъбки, точно на тази възраст бебетата откриват, че ръчичките са много пкусни за лапане  Simple Smile

# 36
Аз видях, че съдържа лидокаин и си помислих, че би могло да помогне, но уви. Май ще си поръчам нещо от Бг, но трябва да разпитам кое е ефикасно.
Миналото лято в БГ не намерих нищо което да помогне на моето бебе. Едно време преди години продаваха това http://www.comparestoreprices.co.uk/images/unbranded/c/unbranded … -teething-gel.jpg доста помагаше на дъщеря ми, но сега не го открих. В никоя от посетените аптеки не го продаваха.
Лидокаина не ми се струва особено безвреден за бебе.  Peace

Подути ли са венците? Може наистина просто да си е открил ръчичките.

# 37
Долните две зъбчета са, почти са се показали. Батко му също ги изкара рано - 4-5 месеца и все по две ги вадеше. А щом Дентинокса се продава без рецепта, предполагам, че няма проблем......... Абе то ми трябва нещо, което да го успокои за момента, колкото да заспи.
За Парацетамола какво ще кажете?

# 38
 Ние се прибрахме,егати времето  Crazy
Летните дрехи,направо ги архивирам......колкото и да се надявам ,за презрамки или къси гащи едва ли ще пекне  Tired

Маги,Мила   Hug как сте?
Мариета,скоро се бях замислила къде се загуби и че трябва да си родила......а твоя бебок вече зъбки изкарва  Laughing
Помните ли,че платих абонамент за фитнес и не помня от коя дата щях да почвам  Sunglasses ,е ,още не съм го почнала,даже бях го забравила  Whistling,ама са ми пратили подарък-една мижава хавлия  hahaha.....така де,благодарни са хората,че не им амортизирам уредите  Joy
fata ® ,как сте вие,свикнахте ли в България?

# 39
Мариета, в Бг има 4 неща, поне до скоро бяха толкова - Калгел, който според мен изпитан на големия не помага, Дентинокс, също, Пансорал - той е нов гел - опитах, но не ни помогна и Дентокинд - това са хомеопатични хапчета, разтварят се за отрицателно време в лъжичка с вода. Давам доста, но пак си мисля че не помагат, въпреки че казват хомеопатията с натрупване започва да действа, е вече това ни е вторто шишенце, но още не виждам полза - вътре са 150 хапчета.
А тези капки, които ги казвате мисля да ги потърся и да ги опитам тях, тъкмо си мислех да питам нещо ефикасно, което го има тук.
И още нещо искам да питам трябват ми овесени трици. Нито знам как точно да ги търся, нито къде. Ако сет ги срещали в някоя верига магазини моля пишете, за да ги търся и аз тук. Благодаря много

# 40
shanel1982, трици си купувам от Албертайн. Стоят при брашната - Haverzemelen се наричат.

# 41
Девойки привет! И аз съм на топличко вече!
Аз мисля, че основната съставка на всички гелове и кремове за мазане на венци е лидокаин или локално обезболяващо от рода и май няма голяма разлика с какво мажеш.  Thinking
Аз давам само хамомила, но трявба да погледна в какво разреждане е, че забравих. Веднъж толкова бях хванала гората от рева на Ноеми заради зъбите, че я намазах с мастика и освен, че и хареса и искаше още, заспа като къпана.  Laughing
Бях свидетел на побой преди да тръгнем и направо още не съм на себе си. Момче и момиче пребиха друго момче и му насъскваха куче да го хапе  Shocked (опитвал се да ги ограби се оказа после и ги заплашвал с нож). Направо  не знам как е оцелял като го видах в какво състояние е и как го реанимираха после парамедиците. Жив е де.   Rolling Eyes Направо щях да припадна от гледката.
И такива ми ти работи. Не може да е нормално около мен.  Crazy

# 42
Благодаря ти Мариета   bouquet
 И още един въпрос  Embarassed от кога децата ги вземат на ясла?

# 43
Приве момичета,ние се завърнахме. Laughing
Първо да честитя рожденните дни на Мила и Тони.Да сте живи и здрави  Hug  bouquet
Мариета,пробваи с -kалгел,при моите имаше ефект Peace.И капките са хубави Peace
Мопси весела ваканция Hug...събирайте топлинка
Мила,доста се посмях за хавлията. hahaha Joy.сигурно най много обичат такива клиенти като теб.Аз от другата седмица,като започнат децата училище затягам здраво ръкави и здраво спорт.Че ваканцията доста поотпуснах. Blush
Ние си изкарахме страхотнo,времето беше с нас...преваля само един ден.Плажче ,разходки,c мъжо излизахме и на дискотечкa Party Mr. Green.С Миленка се видяхме на 2-3 пъти (все ни се пресичаt пътищата в Детския кът в морската Wink)И на децата много им хареса,но като се прибрахме вчера в  къщи бяха още по щастливи Crazy.Елисе каза ,че Холандия била най красивата държава,в Бг всичко било старо,счупено и мръсно Rolling Eyes...,но на плажа и в детския кът много и харесвало.
Сега тъкмо ще си поопраавя къщата ,изгладя и прибера дрехите и ни идват гостите.
Лек ден ,аз се захващам ,че доста работа ме чака. ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 09:14 от megan79

# 44
kate от 2-3 дни съм значително по-добре, да не кажа чудесно. Simple Smile Останаха дребни неразположения, с които вече се живее.

Тук както онзи ден и вчера беше над 50 градуса (или поне на мен така ми се струваше  Mr. Green) и течението не бе нищо повече от горещ вятър, така тази сутрин се събудих и е мрачно и духа леден вятър.  Crazy Това е нещото, което ме убива в БГ. Как за броени часове температурите падат с 20 гр. Или е може би да ни подготви за завръщане в НЛ.  Laughing

Мопси весела ваканция! При вас от кога започва училището?
Така ми се ще и в Холандия училището да започва като в Белгия от 1 септември. Нещо месец и половина ми се вижда кратичко.  Whistling

Мариета парацетамол не съм давала за зъбките, но знам, че майки го правят когато нищо друго не помага. За бебчета на вашата възраст е 60 мг. Наистина, опитай тези хомеопатичните капки първо. Виж колко от момичетата са доволни от тях и изглежда в повечето случаи  помагат.  Peace Раничко са ви започнали тези грижи, дано леко излизат останалите!

Общи условия

Активация на акаунт