"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 680
  • 937
  •   1
Отговори
# 780
Може ли да си маалко по-конкретна и ясна? За какво става въпрос?  Thinking

# 781
Записвам се да ви следя   bouquet

# 782
Лично към мен д-р Георгиев винаги е бил коректен!

cvete1991 разкажи за какво става въпрос, защото мисля, че за пръв път чета нещо отрицателно за този лекар! А доста съм се ровила преди да се спра на него:)

# 783
Всъщност бях решила да не се занимавам с този човек повече, но като му видях името не  можах да се сдържа.  Но не смятам да си тровя повече душата с него. Можете да ми игнорирате мнението.

Що се отнася до мненията за него 95 процента са стари, от преди години. Освен мен  и capris има отрицателно мнение за него с подобна на моята причина.

# 784
cvete1991 аз в никакъв случай не искам да оспорвам мнението ти! Все пак различни ситуации, различни мнения. Лично аз попитах, защото мисля, че е хубаво да има яснота за тези, които им предстои посещение и избор на даден лекар. Различните гледни точки биха били от полза!

# 785
cvete1991, на мен също ще ми е интересно да прочета.

# 786
И аз сезаписвам да ви следя. Аз родих през октомври в Майчин дом и съм изключително доволна от целия екип и всички лекари. И за миг не съжалявах за избора си. Само педиатърката д-р Димова ми направи много лошо впечатление.

# 787
  • Варна
И аз сезаписвам да ви следя. Аз родих през октомври в Майчин дом и съм изключително доволна от целия екип и всички лекари. И за миг не съжалявах за избора си. Само педиатърката д-р Димова ми направи много лошо впечатление.

Ще споделиш ли за Димова.
Аз съм писала по-назад за нея, защото също съм недоволна от нея/ постове  № 733 и 735/

# 788
  • Варна
Само да сме живи и здрави и да имам щастието да родя трето дете.  Peace

Олеее,само като си представя 3 деца #Crazy Аз с едно не мога да се оправя Laughing Mr. Green Иначе Яков старши беше моя лекар там и останах супер доволна Peace

Трудничко ми е и на мен с две (гледам си ги сама), но пък идеята за пълна къща ми е на сърце.  Crazy

# 789

Ще споделиш ли за Димова.
Аз съм писала по-назад за нея, защото също съм недоволна от нея/ постове  № 733 и 735/

Аз пак да си кажа пък че съм от доволните от тази лекарка по съвсем пресни впечатления.Последните 5 месеца щерката доста се разболяваше,последно 3 дена с температура 39 градуса като ангината държа 5-7 дена.Звънях на Димова и в 23 часа,жената ми дигна,успокояваше ме,даваше ми съвети и кураж.Звънях всеки ден поне по 5 пъти защото нещата бяха се спекли доста.Димова спести АБ на детето,даде по-леко лекарство+хомеопатия.За една седмица прегледа детето 3 пъти.Предните месеци пак я бях побъркала заради здравето на малката.Никога не ми е отказвала съвет,преглед или помощ Peace

# 790
И аз нямам оплаквания от Димова - винаги е откликвала на всяко запитване и каприз! Гледа да лекува без АБ. Сега записах и 2рото си детенце пак при нея!  Peace

# 791
Дъщеря ми се роди в първата седмица на 9-тия месец и не бях подготвена с избора на педиатър. Затова докато бях в МД се спрях на нея защото беше много мила, любезна и ми помагаше с кърменето, затова реших да запиша малката при нея. След домашното посещение се разбрахме когато малката стане на 20 дена да отидем на преглед. Когато отидохме в кабинета й обаче, започна да ме обвинява как съм държала детето си гладно (при положение, че беше наддала 350 гр. от изписването) как можело да бъде толкова малка. Започна да ми вади някакви листи и да ми показва колко са големи другите бебета, а моето не е. Но нямаше и как да е по-различно при положение, че тя се роди 2,650 гр, а при изписването ни вече беше 2,400 гр.  След обвиненията, че бебето ми е малко и недохранено, направихме пробно кърмене на което реши, че аз нямам достатъчно кърма и трябва да започвам с АМ (вече дъщеричката ми е на 9 месеца и все още я кърмя, като до 6 месец беше само на кърма). Но не това ме разубеди да се откажа от нея. На 40-тия ден отново отидохме на преглед и отново разговора се повтори, но аз вече не й обръщах внимание. Докато не каза, че ще изпише на дъщеря ми едно "сиропче" с което да й смъкнем билирубина. Тя изкара по-дълга жълтеница, защото имаме несъвместимост в кръвните групи, но всичко беше в нормите и на този етап дори билирубина се понижаваше. Та въпростното "сиропче" се изписваше със зелена рецепта, което страшно много ме изненада и реших да се консултирам с друг лекар. Когато другия лекар видя рецептата беше изключително изненадан, че добър педиатър като нея е изписала на бебе на 40 дена лекарство против епилептични припадъци. #2gunfire
Този сироп помагал, но се изписвал само и при изключително тежки случаи с много високи нива на билирубин. А при нас определено случая не беше такъв.
Затова се разочаровах от нея!
Съжалявам, че поста ми стана толкова дълъг   bouquet

# 792
cvete1991, сподели какво имаш в предвид за Георгиев? Аз лично съм много доволна от него, даже доволна е меко казано. И не само по време на бременността, но и преди това и след това. Винаги ще му бъда изключително благодарна за вниманието и отношениетокъм мен и семейството ми.

# 793
  • Варна
beba_84 ти не знам прочете ли нашият случай.С билирубина имаме малко сходен случай!Сиропа да не е с Фенобарбитал, защото на нас са ни вливали и сме го и пили,но в интензивното на Терапията, където попаднахме заради тази д-р Димова.
Не знам дали още си при тази лекарка, но ако решиш да я сменяш мога да ти препоръчам нашата на лични. Peace
Аз лично като подавах оплакване заявих на д-р Яков и на Юдова, че ако имам др. дете родено там, тази жена не искам въобще да  ми я преглежда.То не стига историята с билирубина, ама и за сърцето нищо не беше забелязала!Ми тя за какво е там??

# 794

mmilityy, прочетох ти постовете. Незнам какво да кажа освен ........... #2gunfire
Макар че има доста доволни от нея и когато съм говорила с други педиатри бяха изненадани, защото по техните думи тя е наистина добър лекар.
mmilityy, благодаря за предложението, но още след като разбрах какво е предписала на детето се отписахме. Имахме късмет, че беше декември и можех да я сменя без да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт