Ако сме искали - да си ядем боклуците вкъщи
Като гледам и на баткото има малко промяна в менюто - дават им повече млечни неща. Преди 1 път седмично май имаше кремче следобяд, сега повече, а и примерно - кис.мляко с конфитюр. Та така - на рд - само сладки или бонбони можело. Те понеже са много полезни...
В понеделник водихме Теди на ясла за първи път , стоя 2 часа . Изобщо не рева, само дето успя да пипне вирус някакъв та вече колко дни се борим с едни сополи , ужас направо
. И Т имаше и сега кашлица, абе все нещо да има. Междувременно и мен ме зарази , та и аз сега съм една драма.
, алелел майко. Пък ние какви сме , нямам думи просто, вече не знам какво става. То за всяко нещо реве и се тръшка , вчера се въргаля на паркинга на Кауфланд , тича между колите , и като го хвана и ляга на земята ,
, като го почнах бой по гъза. За всяко нещо се инати и казва няма и не . Аз от своя страна пък толко се ядосвам , че не знам какво да го правя вече това инатче. 

. Инструктирахме бабите и хукнахме за Лондон имахме една среща на майната си, но поради грешен пощенски код се въртяхме около мястото и почти пред рев с огромно закъснение се добрахме до мястото но жената си беше тръгнала. Изморени и изнервени се запътихме към нашите приятели, там хубавичко си поговорихме и си легнахме. Към 4 станахме и тръгнахме за летището. До тук добре, GPS-а се беше побъркал и ни въртя в кръг, по дребни пътечки повече от 45мин и за малко да изпуснем самолета, нерви и притеснение, няма да описвам.
Хубавичко видяхме и тукашните задръствания, ужас направо. Една от вечерите ходихме на японска баня - Онсен страхотно е. Заведоха ни на димящата планина, където варят яйца в сярна вода и са черни. Казват че всяко изядено яйце удължава живота с 10години. Хапнахме си
Още бая народ се по снима с нас и накрая отидохме да ни събличат. Страхотно удоволствие е това. На третия ден отидохме на барбекю в братовчед на баща ми, в страхотна къща с двор в най-скъпия квартал на Токио. Той е там още от преди 25 години, Беше женен за японка, после обиколи света. Накрая се разведе с японката и се ожени за рускиня. Виждала съм я само на снимки и мога да кажа евала. Родила е 4 деца (само 3 са негови) и има невероятно тяло. Сега тя и децата на Хавай (имат къща там) защото жената я е страх от радиацията и не иска да се връща в Токио. Направо се замислих колко точно далечни роднини сме и дали не мога да харижа за зет и снаха моите дзверчета
Купихме билети, стигнахме и точно на половината път заваля. То няма лошо, но точно там където бяхме имаше свободно разхождащи се сърни. Ама много и ужасно нахални. Дърпат ти сандвича от ръцете и хич не им пука. Та като заваля тяхните акита така се разтекоха,че голямо хлъзгане падна
Накрая е добрахме до такси да ни върне до гарата и се прибрахме в Киото от където си хванахме Шинкансена за Токио.
Много ми е криво и се учвствам виновна. Тя засега добре понася гипса, играе си, смее си, обаче докато го сложат много плачка горкичката. Ако някой друг е преживял нещо подобно, моля за малко кураж. че тотално се сдухах.
На мен лично ми е много приятно да чета темата и ми е криво като дълго няма движение.