А уточнихме ли кой ще са?
И до колко пари да са книжките?
ако сте съгласни разбира се 

Не мога да рискувам да се разболее Марти - вече 20 дена сме си в къщи, с никой не се срещаме, изтрещяла съм вече! Приятно събиране, дано дечицата да се позабавляват подобаващо, пък и мамите де
!
Или шал, че него мога да го омотая предварително под палтото, без да ми пречи като карам?
Особено сега като му избиват накуп още 4 зъба. Ад е...само у мен иска. Ама като извади сега 8 на един път се надявам да се поуспокои до следващите 8....Рая така ги вади и зор не видяхме голям..освен месеца в който никнеха. 

Тони, добре дошли и на вас и ще се радвам да ви видя в увеличен състав 
- нали пропуснахме миналогодишната коледна среща.... та не си представям точно как става раздаването на подаръците....
Утре ще ходя до един магазин за парти артикули и украси и ще взема няколко плика балони да си имам занимавка докато Тео спи преди партито 
Или шал, че него мога да го омотая предварително под палтото, без да ми пречи като карам?
Между другото в Premaman има слингове, които се обличат като блуза и са все едно си се омотала със шал, но бяха 100лв. и това ме отказа от подобна покупка - ето

Ще ги платим на място при теб, или да преведем пари по сметка предварително? Ние май ще сме от тези дето може да дойдат малко по-рано.