Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм за 16:30ч начало и 17ч или 17:30ч за Дядо Коледа и Снежанка.
А уточнихме ли кой ще са?
И до колко пари да са книжките?

# 526
Привет и от нас:)
При мен предпочитания час е 17:00 часа и  към 18:00 Дядо Коледа и Снежанка:peace:
Мисля, че е добре да направим тук списък кой какво ще донесе, за да си имаме от всичко и да няма много дублирания Peace ако сте съгласни разбира се Peace
Мисля си, че до 5 лв. е добре за книжка Peace Peace

ето тук може да добавяме кой какво ще донесе, ако се сещате за нещо друго, добавяйте:
http://docs.google.com/demo/edit?id=scADNyOQ5JiROfGALc31oGRyH&am … sheet#spreadsheet

Поздрави  bouquet

# 527
Здравейте,
попълних си моята част.

Искам само да кажа,че предпочитам за книжка ограничението да е до 10лв.

# 528
Оказва се, че ние няма да можем да дойдем! Още една седмица трябва да се пазим, а на 6 трябва да се ваксинираме Sad Не мога да рискувам да се разболее Марти - вече 20 дена сме си в къщи, с никой не се срещаме, изтрещяла съм вече! Приятно събиране, дано дечицата да се позабавляват подобаващо, пък и мамите де   bouquet!

# 529
  • София
 И ние отпадаме, Влади по-рано от 14и30 не заспива и няма как да успеем за 16. Евентуално ще дойдем по-късно, няма да се снимаме с Дядо Коледа, но ще носим нещо за хапване и подарък..
 Иначе Влади е добре, след серията боледувания през октомври.
 Не се сещам какво интересно да напиша..хем съм развълнувана и щастлива заради идващите празници, хем започна да ми става трудно да се занимаваме с Влади сами по цял ден, тъй като вече си нямаме и компания за разходки. Той не скучае, доста е креативен и навън се забавлява чудесно.., но аз бях свикнала с голяма компания майки..Засега не смея да търся работа, пък и чакам нещо евентуално. Но навърши ли 3..вече ще се опитаме сериозно с ходенето на ясла и Бог да ни е на помощ...то ако боледува 1 месец непрекъснато или ще напусна или ще взимаме детегледачка пролет и есен, само заплатата ми да го позволява. Е казах си мъката..Поствам рядко, а още по-рядко се оплаквам, ама като реших, че ще пиша нещо и то си дойде, това ме вълнува в момента.

# 530
  • София
*Elle*, като гледам по-рано от 17 ч. няма да е партито. А за Влади обмисляла ли си варианта кооператив?

# 531
Аз също мисля, че 17 е по-реално като начален час, защото доста деца заспиват по-късно. Моето диване, когато не е на градина, едвам успявам да го хоризонтирам към 2-3 и понякога спи до 6, но за партито ще го събудя!
За парите за книжка - както решите. Аз лично ще взема на коледна тема, т.е. може и да е около 5 лв, но няма да се сърдя, ако някое детенце има и по-лъскава, а и Митко едва ли ще обърне внимание.

# 532
  • София
Dide, страхотна идея с тази табличка!
Така ще можем и да се преброим евентуално.
Засега си мисля в 18 за ДК.

# 533
Вероники, и аз си мисля за тия слингове, дето са през рамо, че могат да са ми от полза. Така ще мога и с якето да го пъхна вътре и да прибягам. Макар че с кенгуруто последните пъти доста опъвах жили - тежи бре! Simple Smile Или шал, че него мога да го омотая предварително под палтото, без да ми пречи като карам?

С 2 ръце съм за шал - аз нямаше да оцелея без слинга. Peace Особено сега като му избиват накуп още 4 зъба. Ад е...само у мен иска. Ама като извади сега 8 на един път се надявам да се поуспокои до следващите 8....Рая така ги вади и зор не видяхме голям..освен месеца в който никнеха. Thinking

Вероник, моля те, ако имаш възможност да вземеш книжка и за Рая - без претенции каква...всичките много ми харесаха. Ние както се очакваше сме пак на педал и нямам време дасе обърна, камо ли да пазарувам нещо специално... Sad

Добавих се в документа на Дидето с тортата от Неделя. Embarassed

# 534
 Здравейте, и ние имаме желание да дойдем, стига да не сме болни, разбира се.

# 535
  • София
Здравейте мили момичета!

И аз не съм се разписвала от доста време, но следя всичко и много се радвам на малките ни сладки и по-големи умни и добри дечица, както и на неспиращите да мечтаят и смело да сбъдват мечтите си майки - стискам палци на Шу, на Гери и Ел ( и на всички, които имат нужда) и поздравления за СЗА, Вероники и всички, от които стуят прекрасни идеи и коледно настроение, а за Рила и Марти специални поздрави и много кураж всичко скоро да е отминало и наборчето да е отново в пълна форма и вихъра си Simple Smile Тони, добре дошли и на вас и ще се радвам да ви видя в увеличен състав  Hug

Та, всъщност исках да кажа, че и ние се стягаме за среща с мартенчетата и дядо Коледа. Преоткрихме и тениската с "Мартенчета - реколта 2009" и само се киприм с нея и разглеждаме снимки "дето всички сме мартенчета, мамо"  Laughing

Опитах се да видя и файла на Дидето, за да се запиша и аз с нещо, което е останало, но нещо не ми се отвори - дава, че вече не е наличен.... Та ако някой може да каже с какво мога да се включа - казвайте. И още един въпрос, освен батковци, каки и малчовци ще има ли и татковци? Те редовните май вече се познават, ама все пак да питам. И за часа за нас ще е по-добре след 17 - по вече изложените причини.. Ааа и да предложа услуги и аз да закупя книжка - днес купих на Бибата някаква за 5 лв. от Славейков - има доста от показаните от Вероники. Предполагам, че ще трябва и да ги опаковаме и надпишем.... newsm78 - нали пропуснахме миналогодишната коледна среща.... та не си представям точно как става раздаването на подаръците....

Иначе сме добре, все така редовни на градината... да чукна на дърво. Все по-усилено се замислям какво за коледните празници така и за наближаващия ни РД и ще съм благодарна ако някои сподели клубче, в което има батут! Нашето дете беше толкова впечатлено от батута на РД на Яна-сладурана, че като я питам какво иска за РД винаги казва - БАТУТ, та мисля, че няма как да не му сбъдна мечтата на милото ми дете. РД на Яна беше в едно клубче до пазара Красно село, не се сещам за името.. нещо пиратско май беше, ще го проверя.... но събирам и други идеи и предложения за места с БАТУТ.

Хайде толкова от мен, че да мога скоро пак да се запиша  Hug

# 536
  • София
 Привет и от мен! Записах се в табличката и съвсем нямам търпение вече. Готова съм и с подаръците - Коледните чудеса за Тео и Петсън и Финдъс за Ники. Утре ще взема подаръци и за другите желаещи. Ако имам колебания ще ви търся по телефона.

Аз най-късно по обяд мисля да отида в кооператива. Тео направо там ще си го приспя и когато се събуди - тогава. Ако някое наборче се наспи набързо и няма търпение да започне купона с радост ще посрещаме и по-рано.
 Имам една малка изкуствена елха в повече и мога да я взема и да я украсим заедно с децата, ако идеята ви допада. Мога и да я украся предварително, но си мисля, че за децата ще е интересно и вълнуващо да вземат участие, как мислите?

oki4, балони с хелий купувам само от Асико, но и те почиват в неделя  Cry Утре ще ходя до един магазин за парти артикули и украси и ще взема няколко плика балони да си имам занимавка докато Тео спи преди партито Wink

....Вероники, и аз си мисля за тия слингове, дето са през рамо, че могат да са ми от полза. Така ще мога и с якето да го пъхна вътре и да прибягам. Макар че с кенгуруто последните пъти доста опъвах жили - тежи бре! Simple Smile Или шал, че него мога да го омотая предварително под палтото, без да ми пречи като карам?
Щом с кенгуруто ти тежи, най-вероятно и със слинг през рамо ще е същото. Не съм ползвала такъв, но това му е минуса на него, че не ти разпределя тежестта както шала. Наистина е много по-лесно просто да го метнеш през рамо, вместо да се омотаваш с дълго парче плат, но ти сама си измислила решение на проблема - връзваш се предварително Peace Между другото в Premaman има слингове, които се обличат като блуза и са все едно си се омотала със шал, но бяха 100лв. и това ме отказа от подобна покупка - ето

Gery, редуваме се в отглеждането на децата. Всеки от участващите дава дежурства, като това включва освен да се грижиш за децата, да измислиш и някакво занимание, да се погрижиш и за храната и вечерта да почистиш. Има по две дежурни мами дневно и те си разпределят задълженията.
 От средата на месеца имаме вече и учител, но не е целодневно, а 3 пъти седмично по 4 часа. В момента финансово не можем да си позволим да я наемем за повече часове, а и тя има ангажименти два пъти седмично на друго място.
 Веднъж седмично имаме и музика отново с външен "учител" и заниманието е с продължителност не повече от час.
 Децата се чувстват прекрасно, разделят се с родителите си без драми и сълзи и често вечер не им се тръгва. Аз лично няма как да не съм доволна. Трудностите не са никак малко, но си струва усилията  Peace

# 537
Опитах се да видя и файла на Дидето, за да се запиша и аз с нещо, което е останало, но нещо не ми се отвори - дава, че вече не е наличен....

Нещо и на мен не ми се отваря вече, а и пише, че е демо... newsm78

# 538
И за мен вече не е достъпен... може аз да съм сгафила нещо като съм записвала моите писания, щото явно след мен е проблема. Embarassed Дано Дидето да може да го оправи... Praynig

Вероник, огромни благодарности за осигуряването и на нашите книжки. Hug Ще ги платим на място при теб, или да преведем пари по сметка предварително? Ние май ще сме от тези дето може да дойдат малко по-рано. Peace

# 539
мда, лоша работа, явно демо варианта е с валиднист, която за съжаление никъде не пишеше колко дни е Sad
опитах да го възстановя като се логнах с юзер и парола, но също ми казва, че демо варианта е изтекъл. за съжаление не се сещам по какъв друг начин може да си направим достъпен файл за всички, който и автоматично да се записва при промени. надявах се поне седмица да е валидността на демо версията докато си напишем всичко, но йок.
поне вече знаем горе долу кой какво ще донесе;), ако друг се сеща за подобен начин да го напишем отново......

Поздрави  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт