В тази връзка - Ел, и на мен ми е трудно да измислям постоянно занимания и малката скучае. Сега особено, с приготовленията за Коледа в яслата, даже мрънка и иска да ходи и в събота и неделя. Днес едва я остъргах оттам - не ще да си ходи. Оф, Гери, в първия момент се вързах и опулих ЕЙ ТАКИВА очи, особено в частта с тандема

Вероники я няма в списъка 
това ми напомня за моя най-добър приятел, който едно време идваше, слагаше ръка на рамото ми и казваше: "Тази вечер сме у вас, ти ще идваш ли?" Аз ви чета и си завиждам кротко в ъгъла.
Ния се е научила да прави кълбо напред и днес правихме заедно. По едно време я питах назад може ли и реших да покажа .......... кхм ...... ъъ.... таковата ........ май вече не съм на 20
Ето, и Рила ще дойде - завид, завид! Да си изкарате супер всички и само да не пуснете снимки някъде!

. Сега търся подарък за детето на феята, че вече си дойде при тях и искам да му го изпратя преди Коледа. Не знам дали си спомняте, първата ми Коледа беше много тежка и тя ни изпрати подаръци за децата за Коледа, иска малко да и върна жеста, макар че те не са зле. Започва да ми става коледно
. От миналия петък и двамата са с един ужасен дрисък, който не се повлиява от нищо. От сутринта почнах да давам сироп суметролим и след малко ще ходим при личната, че вече съм сериозно притеснена. Това едно на ръка. Отделно сме и пред заплата и така ...
.