Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 948
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Аз оцелях! Уикенд сама с двамата, но съм жива, къщата е украсена и няма жертви Simple Smile В тази връзка - Ел, и на мен ми е трудно да измислям постоянно занимания и малката скучае. Сега особено, с приготовленията за Коледа в яслата, даже мрънка и иска да ходи и в събота  и неделя. Днес едва я остъргах оттам - не ще да си ходи.

Оф, Гери, в първия момент се вързах и опулих ЕЙ ТАКИВА очи, особено в частта с тандема  Joy Joy

Таквоз...  hahaha  Вероники я няма в списъка   Joy

rotfImao това ми напомня за моя най-добър приятел, който едно време идваше, слагаше ръка на рамото ми и казваше: "Тази вечер сме у вас, ти ще идваш ли?"
Аз ви чета и си завиждам кротко в ъгъла.
Ния се е научила да прави кълбо напред и днес правихме заедно. По едно време я питах назад може ли и реших да покажа .......... кхм ...... ъъ....  таковата ........ май вече не съм на 20  Rolling Eyes  Накрая скалъпих нещо, да не се излагам, но щях да си строша врата. Като че ли по-пъргавка бях някога, мдадаамммм.

Ето, и Рила ще дойде - завид, завид! Да си изкарате супер всички и само да не пуснете снимки някъде!

# 556
Ох много сте ми сладки, как само се вълнувате Heart Eyes

Рила браво бе, каква радост носи обрива на детето Mr. Green Шегувам се, да не се обидиш Heart Eyes

Бухте, остаряхме ей, аз пък хем всеки ден тичам по стълбите, не се спирам пък сега не мога да се мръдна. В неделя час играх тенис и сега съм жалка картинка Crazy

Аз в духа на вашето парти и организирах нашето. За Коледа ще сме си с най-близките приятели, но на нова година ще е лудница. Една мацка от Нотингам, която е от форума и много ми помогна в тежките ми моменти, ще дойде да празнуваме заедно. Другата ми приятелка (моята коледна фея),която се премести в Бирмингам, като чу и подпали джапанките, та и тя ще дойде. Не знам за мъжете, но ние жените страхотно ще се забавляваме newsm24. Сега търся подарък за детето на феята, че вече си дойде при тях и искам да му го изпратя преди Коледа. Не знам дали си спомняте, първата ми Коледа беше много тежка и тя ни изпрати подаръци за децата за Коледа, иска малко да и върна жеста, макар че те не са зле. Започва да ми става коледно Heart Eyes, макар че вчера бях на доктор и се опитаха да ме диагностицират на начална форма на депресия. Като усетих на къде   бият нещата и почнах да отричам Mr. Green, тук ако решат че е така, такива хапове дават че не е истина Crazy Аз че съм шантавел, така си е, но по скоро ще се изкарам от депресията с шут в г..а отколкото с шепа хапчета.

Танче клубчето където беше на Яна РД беше наистина страхотно и много изгодно! Да цункаш сладката кукла от нас.

Лека вечер на всички Hug

# 557
И аз много се вълнувам, най- вече, е ще се видим.
Елия няма проблем с Дядо Коледа.

За парите- като гледам сме около 150 деца, което прави по 10лв на дете за Дядо Коледа. Нали?
И още поне по 5лв за кооператива.
Аз обаче не се наемам да събирам пари. В градината съм ковчежника и вчера си имах неприятности.
Една от майките си е дала съвестно парички, но "колежката" от актива и звъни всеки ден да и напомни да си даде 40лв. И срам брах и се извинявах от името на другата. Мани, повече не се наемам с това.

Хайде от мен  Hug

# 558
  • Варна
Сетих се, че забравих да "завидя" на Тони за 8-те зъба наведнъж. Знам, че сега сигурно е лудница, но поне са наведнъж. Аз като го гледам тоя малкия как за едно пръцване вдига квартала, не ми се мисли със зъбите какво ще става при нас.

И бързам да пусна нещо, което ми попадна:
http://ofertomat.bg/offers/view/498.html?a_aid=4ed373979a9fa

Много сладко ми изглежда, особено книжката/шкаф.

# 559
Рила, радвам се, че ще се видим и с Марти. Hug

Вероник, голямо благодаря за всичко, което правиш... и за това, че си ни осигурила книжки и на нас. Hug
Пантофки ще си носим...а може да взема и чехли и за нас, че не знам дали ще има време да търся калцуни... но ако отидем до работата до петък ще взема от там повече...дано успеем да стигнем и до там.
И аз се записах пак в документа и се надявам да не съм го скапала пак...ама го отворих втори път и се отваря...Simple Smile

Сетих се, че забравих да "завидя" на Тони за 8-те зъба наведнъж. Знам, че сега сигурно е лудница, но поне са наведнъж. Аз като го гледам тоя малкия как за едно пръцване вдига квартала, не ми се мисли със зъбите какво ще става при нас.

Ми първия му зъб изби на 4 ноември и вече има 4..още 3 са на ръба да избият всеки момент...дано скоро се случи и да живна малко и аз...

# 560
  • София
Още веднъж специални благодарности на Вероничка и Окича -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ние също имаме камера, тъй че ще се постарая да я носят моите хора, пък ще помагате за снимането.
Идеята на Вероники за допълнителната елхичка, която децата да украсят на място много ми хареса - мисля, че ще е вълнуващо и  интересно за всички.
Ще погледна и списъка, но нали ще купувам готово май (ще видя дали братовчедка ми няма да може да спретне нещо все пак), още не знам какво ще ми грабне окото на място, затова засега няма да пиша.... ако успея вечерта, пак ще се разпиша!
Имам един диск с Коледни песнички, да го нося ли?
Окич, разбира се, че сме съгласни с розовото изречение, и аз мислех в тази насока...
За паричките се извинявам предварително, че няма да съм там и няма как да изявя инициатива за събирането или поне да ви помагам, но вярвам, че няма да има проблеми и бързо ще се справите. Ох, ама толкова пък да ме е яд, че ще го пропусна (мрън-мрън отново).
И бързам да пусна нещо, което ми попадна:
http://ofertomat.bg/offers/view/498.html?a_aid=4ed373979a9fa
Много сладко ми изглежда, особено книжката/шкаф.
И аз я видях и много ми хареса и веднага си я поръчах, утре си я чакаме.  Heart Eyes Поръчах и едно друго, че и то много ми хареса и просто не се сдържах, ето:
http://ofertomat.bg/offers/view/474.html

# 561
Аз днес се облизвах пред "Златокоска и трите мечки", защото е с куклен театър (за пръсти) и на Митко много ще му хареса, но взех къщичката с книжките, подаръка за партито (от този тип, но зелен и за 3-6 години) и реших да спра с харчовете, че таткото ни е болен и днес се ръснахме 60 лева за лекарства, а е края на месеца... Ще има и други поводи по-нататък!

# 562
  • София
  Влизам само да кажа, че за съжаление и ние няма да можем да присъстваме на коледното парти, а много ми се искаше и се бях затъжила   Sad . От миналия петък и двамата са с един ужасен дрисък, който не се повлиява от нищо. От сутринта почнах да давам сироп суметролим и след малко ще ходим при личната, че вече съм сериозно притеснена. Това едно на ръка. Отделно сме и пред заплата и така ...
   Весело изкарване на празника на малки и големи  Hug После ще шпионирам за снимки  Wink.

# 563
Само ви чета и ви се радвам. Сигурна съм, че супер ще си изкарате. Ние за съжаление няма да сме от присъстващите, че на таткото му е много трудно пътуването сам с Алек в колата. Пък и има риск детето да изпадне в истерия като види, че не се качвам в колата.... Sad

И да ви се похваля - тази година отново организирам плевенско коледно парти. Реших да съм по-скромна и ограничих бройката само до най-близките ми приятелки и дечица и пак ще се съберм 12 деца, че от миналата година имам горчив опит от недоволни майки, които ми искаха подробен отчет за всяка стотинка....Надявам се и при нас да се получат нещата  Rolling Eyes

И още еднин похвал - в петък съм на банкет, че нали на 6ти е банкерския празник, но ние малко предварително ще го отпразнуваме и тази вечер се сдобих с един гащеризон с дантелен гръб newsm53

# 564
Привет. Аз потвърждавам за неделя също, че ще дойдем. Пиша телеграфно, че много задачи имам.

Ще дойдем като се наспи Ники, значи вероятно около 17.00. Не смогвам да стигна до списъка, а и още не знам какво ще приготвим, но със сигурност нещо сладко и нещо солено ще вземем.

За събирането на парите предлагам всеки влизайки да даде по 10 лв, а в последствие ще видим колко деца са и ще доплатим каквото трябва/върнем ако се наложи. Според мен освен за Дядо ни Коледа, трябва да платим и разходите на Вероники за украсата, както и за отоплението на кооператива, а също и да й помогнем да подредим и изчистим накрая. Така че дайте да обявим и краен час и да се знае, че трябва да се оправи за дечицата на следващия ден.

Аз се извинявам предварително, но явно не съм разбрала за ограничението на цената на книжката и съм взела по-скъпи на моите деца (едната е за Феликс новата книжка, но Гого ще е много щастлив и затова я взех, а сега като виждам за ограничението, не знам какво да правя - нямам друга под ръка, а нямам кога да ходя да купувам). Надявам се децата да не се оглеждат в цената на тази вързаст. Ако има някой против, бързо да казва Simple Smile

До неделя, момичета!

# 565
Цяла седмица ,само чета и все се каня да пиша,но все неуспявам.
Сега се пребирам от работа,вече много изморена и малко ядосана,защото трябва да работя и през почивните дни.Една от клиентките за която правихме фотосесия преди два месеца,днес се сети, че нещо не и харесвало и трябва всичко отначало да снимаме.
Та накратко,ще съм на снимки в Неделя и незнам кога ще свършим.
Много ми се идваше и на мен,а и на децата разказах...........
Та нашето присъствие ще е под голяма питанка???????????

# 566
Здравейте,

Шу- браво за първата страница.
В този ред на мисли- не е ли време на първия пост да сме малко по събрани? Например- мамите на ангелчета вее си имат живи и здрави деца, нашите са със стари снимки ( но пък имаше и мами, който не искат де има снимки на децата).

За предложението на СЗА- съм ЗА. С влизането по 10лв и после ако има още да се додават, няма да се връща нищо.
Ние също ще дойдем веднага щом се наспи Елия и ако може да е по рано ще помогнем.

# 567
 Вече писах във фейса, но и тук да кажа, че няма да успеем за утре. Весело изкарване  и да гледаме снимки после! Hug

# 568
Шу, прекрасно ново заглавие и оформление! Ами така де, ние докато изпишем темата, сигурно и Новата година щяхме да посрещаме с пясъчното дупе.

Pretty woman, жалко че няма да успеете.

Поли, дано вие да сколасате.

SZA, не мисля, че ще има проблем за книжката.

# 569
Не се стърпях Mr. Green
Това сладко пясъчно дупе ме вкарваше в депресия в тоя студ Crazy
Иначе само снимките малко смених, самата тема има нужда от много работа, и снимките на децата, и информацията са стари.
Но това ще го правя другата тема, ако някой обаче има идеи или иска да ме смени нямам нищо против, защото не парадирам че мога да направя много Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт