Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ох, много на бързо, че имам ужасно много работа, а и тръгваме към Истанбул още четвъртък, затова съвсем... Включих се само да прочета за Коледното парти и организацията.
Специални благодарности на Вероничка за идеята да сме в кооператива (направо си умирам от яд, че няма да присъствам), както и на Окич и на Дидето за организацията.   bouquet  bouquet  bouquet
За съжаление не успях да видя табличката и идея си нямам кой какво ще носи... Искаше ми се да направя нещо готово, но май няма да има как, тъй като пътувам в четвъртък, а няма как да стои готово от сряда.... явно ще купим нещо готово и в тази връзка ще съм благодарна на Дидето да каже какво липсва от табличката й, ако се сещате нещо конкретно де. Ако не, сега поне магазините са пълни - просто ще донесем каквото харесам в магазина. За подаръците - разбирам, че всеки ще си носи книжки, опаковани и надписани? За Дядо Коледа събират ли се парички предварително, за да изпратим и ние? Най-вероятно Стели ще бъде с братовчедка ми, която даже някои от вас познават  Mr. Green, тъй като ние сме си близки като сестрички.
Роси, разбира се, че Стелито е добре дошла с който и да е, както и всички други деца.
А аз имам да те смъмрям тебе- как ходите със Стела на най- забавните мероприятия(партито на първите 7, преди това панаира пред Народния театър) и не обявяваш предварително Naughty
Шегувам се, разбира се, но като ти разглеждам снимките във ФБ и си умирам от яд, че не ръзбирам за тези събития.
Окич,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Тържествено обещавам вече да алармирам предварително (въпреки, че обикновено действаме много спонтанно и импровизирано  Embarassed), ако нямам време да ви чета, поне по един ред да драсвам за подобни събития.... Партито на Първите седем беше наистина чудесно, ужасно много се забавлявахме - имаше аниматори, които правиха чудни игри и Стели беше много активна. Гледам наистина, когато имам възможност, максимално да я водя по такива разнообразни и интересни за нея (и мен) събития. Лошото е, че напоследък ми е пълна лудница и едвам намирам време за каквото и да е...
Айде, целувам ви и изфърчам.  Heart Eyes

# 541
  • София
Начало на програмата с Дядо Коледа и Снежанка- 18:00 часа.
Аниматорите ще дойдат по- рано без костюми, за да дадем подаръците и да се ориентират в обстановката.
Цената е 150 лв.
Казаха, че ще стоят час-час и половина. Снежанка щяла да ги забавлява, ДК и той някакво внимание щял да им обръщач игри ще правят някакви.

Иска ми се да си определим някви пари сега за събиране, ама май е невъзможно да бъдем много точни. Идеята ми е
Вероники да не чете следващото
дори и да се съберат повече да оставим разликата на кооператива.
Засега включващи се са май
Окич, Зеленкото, Тони, СЗА, Дидето, Елг, Добро настроение , Таня Т, Роси кв, Васида, Рила, ТаняР, Мирамар? Прити уоман?, Ел?

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 07:13 от oki4

# 542
Засега включващи се са май
Окич, Зеленкото, Тони, СЗА, Дидето, Елг, ТаняР?, Таня Т, Роси кв, Васида, Ел, Мирамар? Прити уоман..
Леле, фаталните 13! Добре, че някой дечица са  х2, та да прескочим бройката! Аз мисля да "опаковам" книжката в торбичка, за да не се скъса при разопаковането.
Не е зле да си определим предварително някаква сума и съм съгласна с розовкото изречение.

# 543
Забравих да попитам - ние си снимаме събитието, нали? Аз ще заредя батериите предварително, а после може да съберем всички снимки на един диск и да си го размножим (ще се старая да не снимам само моето гардже!)

# 544
  • София
 Зеленко, ако намеря кооператив - вариянт е..но не съм намерила в района, нямам познати, с които да направим..
 Окич, колко време ще продължи учстието на Дядо Коледа? На Влади мисля, че няма да му е приятно и по-добре ако идваме да е след като си тръгне. И все пак ни пишете под въпорс, моля!
 Добро настроение ще дойдат със сигурност, така че моля да ги запишете.

# 545
И аз съм навита с розовото изречение.
Ние сме там.

Книжката и ние май ще я опаковаме в торбичка.

Таткото не знам дали ще седи с нас.

# 546
  • София
*Elle*, редактирах се.
Ние ще сме без татко.
Много бих искала да сме по- рано там, но дано Мария се върже на увещанията и заспи по-рано.

# 547
  • София
Таквоз...  hahaha  Вероники я няма в списъка   Joy
Ние също е възможно да се явим по-рано, тати ни е под въпрос - може да бърза за Козлодуй...

# 548
Абсолютно съм съгласна с Окич за розовото изречение. Peace
Идеята за снимките на ТанчетоТ също е чудесна. И ние така ще направим, а аз и без това снимам наред... Laughing Нашия тати няма шанс да е без нас, защото понякога трудно се оправям с двамата, защото Нико е шавлив и го морят зъби, а Рая може да поиска нещо точно в неподходящия момент и много бързо разпределяме децата. Mr. Green

# 549
  • София
 Ето нова табличка, моля добавяйте се https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aho5P_1KKzBsdFZjakl … Z1Q1YwYi10Zk1hSHc
 Нашият татко също ще дойде по някое време.
 Аз днес купих чашки (10бр.) и салфетки с Коледни мотиви, малко балони и книжки за подаръци на наборчетата. Силно се надявам да ви допадне избора ми  Praynig Страшно много се вълнувам вече!!!
 Да се изкажа и аз за розовото изречение - моля ви, не ме карайте да се чувствам неудобно!!! Повече от 5-10лв. (заради факта, че ще отопляваме кооператива в не учебен ден) не бих приела, наистина.

Аз се информирам за предстоящи събития от тази тема Какво, къде, кога

# 550
  • София
Момичета и аз вече много се вълнувам, и потвърждавам, че и ние сме сигурни (стига да сме здрави, де) За розовкато изречение също съм ЗА, а Вероники не разбрах какво точно коментира Wink

Окич има ли нужда да дадем парички предварително за Дядо Коледа и Снежанка, както и за нещо друго - Вероники като една любезна домакиня смело поема голяма част от организацията на приятната обстановка, но тъй като не мисля, че в този час ще имаме нужда от много храна, мога да се включа с парички за украса, чинийки и т.н. все пак ще погледна и списъка де

Ще вземем и ние фотоапарат и камера, с която Оки4 да снима Wink ако има желание

На мен лично ми е много любопитно как ще реагира Бибата на ДК и Снежанка - миналата година не беше много очарована, но определено беше доста по-малка

Хайде до скоро писане... а мисля, че и нашия тати ще е с нас

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 21:53 от TaniaR

# 551
  • София
Няма да даваме пари предварително за Дядото Коледа, защото датата е много близо и не искаха капаро.
Но ако искат заплащането преди да е минало "шоуто", аз няма да имам толкова пари, та да дам някаква голяма част.
Мисълта ми е,  иска ли някой, който е към 17:40-17:50 в кооператива, да се ангажира със заплащането и събирането на таксата за аниматорите. Просто, много бих искала да имам аз да дам и да помогна в събирането, но това ми е положението.
Вероники, с пантофи ли да са децата? А  ние?
Мария също не харесваше Дядо Коледа миналата година и плачеше от него. Но тази година е друго. Дори го срещнахме един ден в Метро и двете супер се изненадахме.

# 552
Много се вълнувам! Да ви съобщя, че вчера Марти се обрина, днес обрива стои, някакъв контактен е установихме иииии "категорично не бива да се ваксинира сега" каза моята лекарка, ииииии отлагаме за януари! Което значи, че ще дойдем, много се зарадвах - супер!
Ей сега се записвам в табличката!

# 553
  • София
Мисля, че ще се справим с дядо Коледа и преди самото им време за забавление, така че Оки4 не го мисли, ти правиш достатъчно. Щом не искат нищо предварително на място ще се справим - Много сме, силни сме!

Аз за друго взех да се чудя - колко ли е голямо мястото, че май голяма тайфа се оформяме, та татковците да не дойдат в повече.... Вероники, казвай смело, да не се притесняваш

Еееее Рила супер, за това че ще се видим, то явно детето е солидарност  желанията и намеренията на мама  Hug

# 554
  • София
Вероники, с пантофи ли да са децата? А  ние?
Два пъти се сещах да пиша за пантофи и все пропускам  ooooh! Носете си пантофи за децата, моля. За нас може да си вземем калци, които да нахлузим върху обувките. Имаме чехли, но няма да са достатъчни за всички.
 Другото, което все пропускам да уточня, е момента с паркирането за тези, които ще идват с автомобил. Повечето улички в района са еднопосочни и понякога е доста трудно да се намери място за паркиране. В неделя е една идея по-добре ситуацията, а и поне няма опасност да ви вдигнат колата с паяк, но за по-сигурно може да се ползва паркинга на МОЛ Сердика.

Аниматорите предполагам, че ще си искат парите като приключи всичко, но ние не трябва да чакаме последния момент си мисля аз. Към 17.30ч. като се посъберем, правим някаква груба сметка и събираме пари, за да ни е спокойно после и така.....

Ей, и камера ще си имаме ......... суууупер!!!!

TaniaR, татковците ще ги пратим да си пийват в кухнята ако ни отеснее голямата стая  Wink

Общи условия

Активация на акаунт