Специални благодарности на Вероничка за идеята да сме в кооператива (направо си умирам от яд, че няма да присъствам), както и на Окич и на Дидето за организацията.

За съжаление не успях да видя табличката и идея си нямам кой какво ще носи... Искаше ми се да направя нещо готово, но май няма да има как, тъй като пътувам в четвъртък, а няма как да стои готово от сряда.... явно ще купим нещо готово и в тази връзка ще съм благодарна на Дидето да каже какво липсва от табличката й, ако се сещате нещо конкретно де. Ако не, сега поне магазините са пълни - просто ще донесем каквото харесам в магазина. За подаръците - разбирам, че всеки ще си носи книжки, опаковани и надписани? За Дядо Коледа събират ли се парички предварително, за да изпратим и ние? Най-вероятно Стели ще бъде с братовчедка ми, която даже някои от вас познават
А аз имам да те смъмрям тебе- как ходите със Стела на най- забавните мероприятия(партито на първите 7, преди това панаира пред Народния театър) и не обявяваш предварително

Шегувам се, разбира се, но като ти разглеждам снимките във ФБ и си умирам от яд, че не ръзбирам за тези събития.
Тържествено обещавам вече да алармирам предварително (въпреки, че обикновено действаме много спонтанно и импровизирано Айде, целувам ви и изфърчам.
Вероники я няма в списъка 

Страшно много се вълнувам вече!!!
Носете си пантофи за децата, моля. За нас може да си вземем калци, които да нахлузим върху обувките. Имаме чехли, но няма да са достатъчни за всички.