Ние същи си бяхме здрави по празниците. Децата снощи стояха до 02.00 часа и много се забавляваха. Ние пък още повече!!!
Честит имен ден на всички днешни малки и големи именници!!!

Като видях колко много сме в отбора на боледуващите по празниците....
!" с което всички други мъже се съгласиха. Вярно голямо ядене беше и май всички са на диета сега. Имахме и баници с късмети и всички много се смяха на късмета на мъж ми, който гласеше нещо от сорта на, кой какво прави и мисли, а на него само секс му е в главата!
На което една от гостенките възкликна:" Малеее Кате, яко да ти е дупе
!"Май всички само неговия късмет са запомнили 

Не ми допадна идеята и сега проучвам въпроса и искам да събера поне няколко мнения.Има и предложение за пълна упойка
, но аз категорично го отхвърлих.Та това ни чака като за начало на новата година.
дано останат лошите неща в миналата година.

ама това да ни е оплакването. И аз май съм се замислила за диета, ама още не виждам кой е най-подходящия момент 
за всички 

. Първо сутринта се оказа че ключа ми е в новата къща а мъж ми ни е заключил. Реших че ще се излиза през прозореца, че Боян е на училище. Той скочи, ама дребното като се запъна на рамката на прозореца с разперени ръце и крака и не ще и не ще. С триста зора я пренесох и аз след нея. .Върнахме се от училище, Яна я вкарах, но майка и не може
, добре че ми добро детето та ми подаде стол
Хайде пак през прозореца, но скачайки се приземих в едно котешко лайно
, на колата, газ към къщата, взех ключа и газ обратно. Всичко в нас наопаки и в кашони, бързо набутах всичко по шкафовете, един парцал на пода, бърза прахосмукачка и боядисване на част от стените в детските стаи
. Бяхме им залепили украси по стените и като ги махнахме взе че падна и латекса, та ги минах с четка за рисуване. Дойдоха хората, огледаха и я харесаха. Дадохме я под наем и си тръгнаха. От там газ към училището, че Боян е на зъболекар, отидохме оправихме всичко, предложих да не го връщам, а да си го пробера, но той ;"не", оставих го, минах през поликлиниката да сменя адресите ни, точно се прибрах, стоплих на Яна и седнах да и дам да яде и ми звънна телефона :"Здравейте аз съм от училището, Боян падна и е с гигантска цицина на главата. По добре елате да си го вземете! Нищо му няма иначе." Хуквам на там и какво да видя, на Боян главата му двойна. Аз такава цицина не съм виждала
. Хайде пак в поликлиниката, жената като ни видя и лошо и стана. Нямаше никой от докторите та сме там пак в 5:30. А трябваше да опаковам

Дано старата година е отнесла всичко лошо със себе си и тази да ни се случва само хубави неща и от здраве да не се отървем!Препоръчани теми