Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
За много години и честита нова година на всички. Живи и здрави и само хубави неща да ни се случват през новата 2012 година.
Ние същи си бяхме здрави по празниците. Децата снощи стояха до 02.00 часа и много се забавляваха. Ние пък още повече!!!
Честит имен ден на всички днешни малки и големи именници!!!   bouquet

# 691
За много години!Честита Нова Година и от нас с пожелание за мир в душите,любов в сърцата и здраве!Както беше писала Зелено човече,всичко друго е суета-подкрепям с всички ръце. Heart Eyes

Иначе и ние сме болни-гнойна ангина и възпаление на ушичките от там,но да се надяваме,че всичко лошо си отиде със старата година.Ще потърпим,ще мине... PraynigКато видях колко много сме в отбора на боледуващите по празниците.... Rolling Eyes

И така,прегръдки на дечковци и всичко най-най! Hug

# 692
За много години момичета! Нека 2012 ви донесе много здраве, пари, успехи, щастие и сбъднати мечти!

Мисля че бях споменала че в нас ще има голямо парти, е имаше. Освен обичайните заподозрени, имахме гости и от английската тема. Събрахме се 25 човека и стана страхотно парти. Мъжете бяха на вън около барбекюто, а жените на масата Mr. Green Даже мъж ми отбеляза " Виж ги сега, седят и говорят колко са дебели а не са станали от масата от  3 часа Joy!" с което всички други мъже се съгласиха. Вярно голямо ядене беше и май всички са на диета сега. Имахме и баници с късмети и всички много се смяха на късмета на мъж ми, който гласеше нещо от сорта на, кой какво прави и мисли, а на него само секс му е в главата! Joy На което една от гостенките възкликна:" Малеее Кате, яко да ти е дупе Joy!"Май всички само неговия късмет са запомнили Mr. Green Децата щуряха, Яна целна ръга на масата, но е само с цицина и точка. И на нея много и хареса, даже имаше и приятелче и за нея, че иначе са все за батко и.
Ние усилено продължаваме и с преместването, мъж ми даже сега закара леглата и ще спим на матраци. Сложихме и пердета и стана много уютно. На Боян взехме на Динозаври (той искаше черни на черепи но не му се отвори парашута), а на Яна зелени с маймунки, тя си ги избра,аз исках на бухали, но тя рече и отсече Mr. Green Взехме и същите десени и чаршафи, много красиво ще стане. Гардеробите са почти готови, само нашия е много сложен, че е скосен. Много ми е едно развълнувано и щастливо. И така, изморена съм и забравих другото Crazy
Много ви обичам и наистина искам да сте много здрави и щастливи  bouquet

П.С Цветка-кокетка, разгледах ти снимките. Нямам думи, страхотно е всичко! Блазе им на мъжете ти!

# 693
  • София
 Честита Нова 2012 год.!!! Нека за всички тя бъде мирна, щастлива и благословена, една година на сбъднати мечти и надежди, на забравени тревоги и море от щастливи моменти!

# 694
Здравейте момичета,да ни е честита новата 2012 година,пожелавам на всички да ни донесе,много здраве и късмет,а другото ще си го купим:)

Ние изкарахме добре,децата много се забавляваха ,бяхме на купон и големи танци паднаха. и ние покрай тях също потанцувахме и поиграхме.
Ние пък,за разнообразия бяхме болни преди празниците,някакъв ужасен вирус със кашлица изкарахме,на Борис му останаха някакви суполи и вече незнам с какво да ги моя тях.????????

Да ви попитам,някой има ли опит с детските стоматолози,на Борис май му открих кариес,може и да съм се заблудила,но сега тази мислъл мира не ми дава,Моля,дайте съвет или отзиви за добър детски стоматолог.
Да и още нещо ,всяка година по това време ни гостуват приятели,които са много готини и всеки път ги гощавам с нещо интересно,но тази година нещо музата ме напусна,и главата ми е празна,и нищо немога да измисля,трябват ми рецепти за лесна и интересна салата и някаква рецептичка с месце,Моля помагайте,утре вечер са удома и нямам много време а съм подготвена само с разядката и десетра.

# 695
Поли, утре имам час за София в една клиника, където работят предимно с деца, че имаме 2 кариеса исъм в ужас какво ще правим.Като се върнем ще споделя.Там водихме каката и съм много доволна, но тя е голяма и седи, а София не знам...Водих я вече при нашата, която отсече - умъртвяване на нерв с арсен  Crazy Не ми допадна идеята и сега проучвам въпроса и искам да събера поне няколко мнения.Има и предложение за пълна упойка  Crazy, но аз категорично го отхвърлих.Та това ни чака като за начало на новата година.
Иначе сме здрави( да чукна на дърво).Извинявам се, че така телеграфно, но като не ми скачат 2 деца на главата ще пиша повечко  Mr. Green

# 696
здравейте,

Честита Нова Година! Само Здраве и весели неща!

На патерица- ЧРД на Биби и Марти Hug

Бухте-  Hug дано останат лошите неща в миналата година.
Галина и на теб много  Hug
Цвети и вашата е била "весела".  Hug
Като сьм трьгнала- Гери и на теб и на кака Криси едно  Hug
И за Хели и Сашко същото  Hug
И за Петя  Hug

и аз да си кажа сега- на 28 я водих Елия на офтамолог и сега слагаме капки в очите. На 29 се разболя и снощи беше пика- цяла нощ кашляне. За щастие не сме на антибиотици.
Аз както ви казах на НГ бяш нощтна смяна, не ми се говори какеа НГ беше. Мина. Всичко лошо се надявам да остане там. Пожелала съм си нещо и дано стане.
Та прибрах се аз в 6ч и кво да правя- пуснах пералня, ми така де да ми тръгне НГ с нещо  Joy
Спах до 9ч и аиде в банята, та с една мокра коса простирах. И резултата е настинка. Та сега и аз гълтам хапове.
Иначе днес дойдохме на село, малко чист въздух. И съм отпуска до 18.

Хайде  Hug

# 697
  • София
ЧНГ, мили момичета! Пожелавам на всички от сърце да е много здрава, весела и щастлива, да има много усмивки и успехи навред!

Ние сме добре- здрави, сити (да не кажа преяли) и отпочинали, доколкото успяхме. Та днес лежерно подкарахме работната година. Иначе я посрещнахме в домашна обстановка на гости у приятели, с които в края на  годината определено си наваксваме вижданията, ако случайно сме се пропуснали през годината - то не са именни дни, рождени дни на децата, НГ, пак именни дни, РД ... и така до края на света...... Blush ама това да ни е оплакването. И аз май съм се замислила за диета, ама още не виждам кой е най-подходящия момент newsm78

Поли, аз се стягах за гости - родителите ни за РД на Бибката и имах лесно и вкусно меню. Та приготвих свински пържоли в гювеч (глинено гърне) с гъби и течна сметана. Много вкусно и лесно. както каза колега, която ми даде идеята - не можеш да го объркаш. Тънкостта е, че леко запечатваш месоте предварително на тиганче и малко врътваш гъбките в същото тиганче и добавяш  сметанката. после слагаш в гърнето и печеш поне час и половина. За гарнитура приготвих варени картофки, овкусени с масълце и копър, които леко пюрирах. А интересна салата, с която ни гостиха и после правихме е - настъргани моркови със стафиди и слънчогледови семки. Друга наша любима салата е - китайско зеле с царевица и ролца от раци.  Хайде пък сподели някоя от твоите засукани и вкусни рецепти, че иде Иванов ден и пак събирам идеи

Хайде толкова от мен.  Hug за всички

# 698
Стискам палци за посещенията при стоматолог. Много е важно децата да нямат страх и да не изпитват болка, за това в САЩ упояват с райски газ децата за всяка манипулация. Аз лично не приемам чак такова презастраховане, но от друга страна моите преживявания в детството не бяха особено добри и в момента отлагам до последно ходенето на зъболекар.
Да и още нещо ,всяка година по това време ни гостуват приятели,които са много готини и всеки път ги гощавам с нещо интересно,но тази година нещо музата ме напусна,и главата ми е празна,и нищо немога да измисля,трябват ми рецепти за лесна и интересна салата и някаква рецептичка с месце,Моля помагайте,утре вечер са удома и нямам много време а съм подготвена само с разядката и десетра.
Май късно се включвам, но да споделя с какво се гощавахме на Нова година - в средата на една тава сложих котлети от сьомга, а от страни нарязах картофи на филийки. Поръсих със ситно нарязан праз (един стрък), а върху рибата сложих малко соев сос и шайби домат. Посолих и полях с една чаша вода. Върху картофите сложих малко олио, но можеше и без него. Запекох на умерена фурна за около 20-30 мин. Стана много вкусно.

# 699
Честита да ни е Новата Година! Много здраве и сбъднати пожелания!  bouquet
Че като гледам нас май няма да ни огрее...

Тони хубаво е че ще се местите на по добро място, къща и апартамент ще търсите. Между другото аз си мислих, че не ви харесва там и не искате да оставате newsm78

Шу, идвахме насам с идеята след 3-те години да се риберем в България, но през изминалите 2 години нещата вървят от зле към по-зле. Догодина вероятно Академията няма да я има, пари за наука никой не мисли да дава, ограничават европейските проекти - направо ги спират. Работа за нас няма да има - поне не в БАН. И ще се наложи да си търсим ново поприще при всяко положение. Мъж ми е доста тесно специализиран и ще трябва да оцелява някак на друго място. Аз бих се реализирала добре и в София с връзките и познатите които имам, но той в чужбина, а аз там - не ни се нрави никак. И естествено идва решението на по-малкото зло. Не че тук всичко е прекрасно и е цветя и рози - имат си и те трески за дялане, но поне е спокойно. Ще ни се НАЛОЖИ да останем още 2-3 години, Дай Боже, ако успеем да се организираме с работа. Вече получихме 5 годишни карти с работни визи, остава да ги реализираме - пожелавам си да имаме този късмет.
Ето защо толкова ви се радвам на вас с тези нови и все хубави емоции..много щастливо да си живеете в новата къща. Hug

Със съжаление научавам, че повечето сте изкарали празниците с болнички дечица. Дано вече малките шушулки са добре.

Рила, ТаняР, очакваме снимки от рождените дни - нямам търпение да ги видя порасналите Биби и Марти. Hug

Ел, радвам се, че се разписа. Hug

Ние сме добре, само че след толкова голямата почивка Рая реве за баща си. Вчера беше зле положението и го накарахме да си дойде по обяд, а тази сутрин едва го пусна да отиде на работа. Днес сякаш е по-добре - по-ядко се сеща за него. С преместването ни неща са до под кривата и не се вижда светлина в тунела..та са ми потънали гелиите. Sad

# 700
Здравейте момичета Hug

Тони хич не е хубаво когато нещата са поставени така, но няма как. Аз да си призная много страдах по работата си. Rolling Eyes

Чакайте да ви разкажа днес какъв ден имах и то само до 12:30 Crazy. Първо сутринта се оказа че ключа ми е в новата къща а мъж ми ни е заключил. Реших че ще се излиза през прозореца, че Боян е на училище. Той скочи, ама дребното като се запъна на рамката на прозореца с разперени ръце и крака и не ще и не ще. С триста зора я пренесох и аз след нея. .Върнахме се от училище, Яна я вкарах, но майка и не може Crazy, добре че ми добро детето та ми подаде стол Mr. Green Добре, ама в 10:30 има оглед, а не може хората да ги карам през прозореца да влизат Crazy Хайде пак през прозореца, но скачайки се приземих в едно котешко лайно Crazy, на колата, газ към къщата, взех ключа и газ обратно. Всичко в нас наопаки и в кашони, бързо набутах всичко по шкафовете, един парцал на пода, бърза прахосмукачка и боядисване на част от стените в детските стаи #Crazy. Бяхме им залепили украси по стените и като ги махнахме взе че падна и латекса, та ги минах с четка за рисуване. Дойдоха хората, огледаха и я харесаха. Дадохме я под наем и си тръгнаха. От там газ към училището, че Боян е на зъболекар, отидохме оправихме всичко, предложих да не го връщам, а да си го пробера, но той ;"не", оставих го, минах през поликлиниката да сменя адресите ни, точно се прибрах, стоплих на Яна и седнах да и дам да яде и ми звънна телефона :"Здравейте аз съм от училището, Боян падна и е с гигантска цицина на главата. По добре елате да си го вземете! Нищо му няма иначе." Хуквам на там и какво да видя, на Боян главата му двойна. Аз такава цицина не съм виждала #Crazy. Хайде пак в поликлиниката, жената като ни видя и лошо и стана. Нямаше никой от докторите та сме там пак в 5:30. А трябваше да опаковам Crazy

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 16:27 от Шу

# 701
Привет!

Малеееее,Шу, ама хич не ти е скучно на теб май  Mr. Green Винаги ти чета на един дъх постовете, ама този направо ме разби  Laughing Възхищавам ти се на енергията, честно!

Сега да споделя набързо от днес - нали бяхме на зъболекар.Е, София, естествено, не даде да и се работи с машинка в устата и минахме на компромисен вариант за сега - намазаха ги със сребърен нитрат и йод, един вид по химичен начин се запечатват, за да не се развива кариеса и след половин година пак ще пробваме, дано вече да е по-склонна за преговори и да даде да и се работи в устата.Не, че това е гаранция, дано не я заболи до тогава, но за сега няма признаци да я боли, та за това.Дано не стане по-зле, че не знам какво ще правим.
Поли, ако решиш - клиниката е ЕО ДЕНТ в Люлин.Имат и на още няколко места в София, но на нас това ни е най-близо.Иначе зъболекарката е много миличка, младичка и внимателна.Можеш да видиш в нета за другите места, имат сайт.

# 702
  • Стара Загора
Привет!

Малеееее,Шу, ама хич не ти е скучно на теб май  Mr. Green Винаги ти чета на един дъх постовете, ама този направо ме разби  Laughing Възхищавам ти се на енергията, честно!

И аз така. Много й се кефя на Шу на постовете!!!  Peace Mr. Green

# 703
Мерси момичета Hug

Аз да си призная вечно ми се спи и съм уморена, а подобни неща честичко ми се случват Embarassed, та енергията идва когато трябва и бързичко си отива. След като хапнахме и двете с Яна заспахме на дивана.

И отчет, въпреки че цицината на Боян е огромна, докторката го прегледа, направи няколко теста със светлина и тн. и каза че въпреки изглежда ужасно, няма нищо страшно. Каза да го следя непрекъснато даже и през нощта, но иначе не вижда нищо притеснително. Той не е губил съзнание, не е повръщал, гладен е и е в настроение, така че само почивка и следене. Утре ще е голямото местене и аз трябва да съм в 8:30 да съм в къщата, че ще идва електриджия да оправи звънеца и лампата пред входната врата, та ще си го водя с мен.

# 704
  • София
 Честита нова година и от нас! Да е много успешна за всички ни!!!

Браво бе! Няма ли някой да вземе да напише: "Ние бяхме здрави по празниците, ядене, пиене, веселба, детето си хареса всички подаръци и много слуша".....
Аз, аз, аз не се оплаквам, децата също са повече от доволни  Laughing
 Бяхме при родителите ми и си помързелувах на воля, а децата беснееха по цял ден. Върнахме се преди два дни и сега задълженията отново ни поглъщат, но на мен след такава почивка ми трябва малко зор, че след толкова лежане и ядене ще почна да се търкалям.

Честито на порасналите ни първенци Марти, Биба и София Летиция. Желаем им здраве, късмет, щастливо и незабравимо детство.

Аз да чукна на дърво проблеми със зъбите нямаме и с двамата. На Ники му падна първия зъб точно на Коледа и беше много радостен, а Тео само повтаря, че и на него ще му паднат. Не ми се мисли каква борба е да се лекуват зъби на толкова малки деца. *Nikita*, дано не ви се налага да посещавате вече зъболекарския кабинет.

Шу, присъединявам се и аз към предходните постове - открадвай време да пишеш по-често за премеждията ви. Много ми е приятно да чета за тревогите и радостите покрай преместването Hug

Tony, успех и на вас в намирането на ново жилище.

Много ми стана тъжно като прочетох колко много от вас са боледували по време на празниците. Категорично забранявам вече да се боледува, особено когато е време за празнуване  Naughty Дано старата година е отнесла всичко лошо със себе си и тази да ни се случва само хубави неща и от здраве да не се отървем!

Общи условия

Активация на акаунт