Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Честито и от мен на най-големите мартенчета - Биби и Марти! Да растат живи и здрави и много щастливи.
Ние по празниците сме с две болни деца, лекарката като ни видя пред кабинета веднага отбеляза - вие празник не пропускате! Ами така е, да ни е весело, какво да правим

# 676
Честит трети рожден ден на първенците в нашата дружина Билянка и Марти! Да растат все така умни и прекрасни за гордост на мама и тате Hug nbirthday newsm67  party023
Всички болни- малки и големи, да оздравяват и през 2012 никакви болести да не стигат до никой от нас!
Ние вчера се прибрахме от Плевен, за НГ живот и здраве сме планирали да ходим на една вила с приятели. Чета ви тук, гледам снимктите във фейсбук, но все не ми остава време да пиша, то не че има и какво де. Да знаете, че винаги ви стискам палци и имате подкрепата ми.
Шу, страхотно се радвам за новия ви дом!
Желая весело посрещане на новата година и дано бъде по-добра и успешна за всички ни!

# 677
  • Варна
Честит рожден ден на Биби и Марти! Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица, за радост на страхотните си родители и на всички нас!!!  Весел празник!   bouquet

# 678
Да са живи здрави прекрасните ни рожденици Марти и Бибата. Много да са щастливи, винаги весели и с много късмет!

Тони хубаво е че ще се местите на по добро място, къща и апартамент ще търсите. Между другото аз си мислих, че не ви харесва там и не искате да оставате newsm78

Момичета всъщност и ЧЕСТИТА КОЛЕДА от нас. Ние се местим на почивки, търсим пердета и тн. което се оказва мисия невъзможна за тук, ако ги има са ужасни ако трябва да се доставят отнема 3-4 седмици. Английска му работа Crazy Мисълта ми беше че само летя на пред назад, а след 6ти няма да имам нет сигурно 25 дни, та моля ако трябва някой да пусне темата вместо мен Hug

# 679
  • София
Благодаря много, мили момичета, за хубавите пожелания за празника на нашата прекрасна дъщеря.

Така неусетно минаха тези три години, а днешният ден беше изпълнен с емоции и много подаръци - най-големия, от които за мен бяха искриците на непринудена детска радост в очите на Бибката.

На Марти-наборчето пожелаваме много здраве и късмет и занапред!

# 680
  • Варна
Лееллеееее! Дойде време и третите рождени дни да започнем. Как се изнизаха наистина!
Рила, Таня, да са ви живи и здрави хубавите дечица, да ви носят само радост, гордост и щастливи сълзи в очите!
Напоследък имам чувството, че Ния е станала огромна и много пораснала и ми се свиди, свидииии Simple Smile
Честита Коледа на всички ви със закъснение. Много светлина и топлина да струят в домовете и душите ви!

Ние (явно като Сиа) си изкарахме празниците с екстри. На 23-ти сутринта мъжът ми се подхлъзна в коридора и падна с бебето в ръце. Добре са, слава Богу, на малкия леко май му беше натъртено крачето. Оказа се ,че Ния си е разнасяла чашата с вода и е поляла по теракота и ето ти я белята. Вечерта тя вдигна 39,5. На Бъдни вечер чак я посвали, но на Коледа започна да повръща, И така. Мина й вече сичко, само колкото да отбележим празниците Simple Smile За капак преди да седнем на масата на 25-ти се чу трясък и кутията с укрсените ми меденки се строполи и отидоха всичките в коша. Нищо, догодина по-хубави ще украся. Пък!  Mr. Green
Важното е да сме здрави всички, другото ще се нареди.

Шу, леко преместване и дано всичко е на късмет и за хубаво. А за 8-ми май ще стиснем по една дузина палци.

ТанчеТ, дано се размине на Митко поне. И мен нещо ме мъчи тия дни, но аз гледам да не се дам. А как се възстановява иначе Ицо? Махнаха ли му вече всичко?

# 681
Божке като ви четя направо ми олекна  Embarassed Мислех си че само аз съм нещо наказана. Малкия на 25 отидохме при нашите в Бургас. Той заспа в колата и като се събуди беше умърлушен,викам си сънен.Гледаме с мъжа ми адски много ушна кал излята от ухото,веднага в болницата - остро възпаление на ушите + ангина.АБ чудесии. 2 дни по късно изби ситен обрив. Подарък на мама за Коледа - Скарлатина. Не стига това ами баткото и таткото лепнаха някакъв вирус и кихат и кашлят и се издухват. ЧУДО. Аз се надявам да издържа поне до 01, че на 31 сме на работа с милото както всяка година и всеки празник. Да мине това пък после ако ще да се разболявам.
Но Гери е права. Всичко ще мине. След време ще си разказваме какви изненади са ни спретвали.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЛАДКИ МАРТЕНЧЕТА ! Бъдете много здрави,щастливи и весели.
И на мен ми става страшно мъчно като гледам как лети времето. Как бързо растат. И как започват да имат все по малко нужда от нашата непрекъсната грижа. Не съм егоистка нали ? Или зла свекърва нали  Laughing
 Ох скъпи мои приятелки. Бъдете много щастливи през новата година. Желая ви много здраве и мноого любов. Ако имате това всичко друго ще постигнете,колкото и да е трудно. Нека щастие залива дома ви !Много ви обичам !Били сте с мен в много трудни моменти и съм чувствала вашата подкрепа.

Май много се разчувствах.

# 682
Честит Рожден ден на порасналите сладурковци!

Малеее като ви чета, явно на доста от нас празниците са минали в болежки... Борис баш на бъдни вечер се оцвети с една прекрасна кашлица и ни изписаха антибиотик, за да не се превърне в бронхит, тамън вчера изпихме последната лъжица АБ и малкия се сопна върху радиатора и си разцепи челото, хайде в бърза помощ да го лепят, че беше бая рана  Whistling голям кошмар ви казвам. никой да не го изпитва, но явно така се расте - с белези и бели коси за мама.

baloniПожелавам на всички ви много весело посрещане на новата година, която да донесе на всички много здраве, щастие и любов! baloni

# 683
  • Варна
Хехе, и аз да не остана по-назад ще ви се похваля какви премеждия имахме баш на Бъдни вечер. Докато сме на масата, кака Криси се заигра с един телбод (искаше да направи книжна ракета) и всесто хартията си щракна пръстта, до дъно. Имаше писъци, рев, ходене до спешния център, но всичко мина благополучно (само я промиха и не й биха тетанус, защото имала всички ваксини newsm78 ) На Коледа се събуди с температура, която продължи 3 дни....въобще, не ме оставят да скучая тези деца. Тази сутрин пък мъжа ми осъмна с новината за масови съкращения във фирмата им и побесня, че им го сервират точно по празниците и то при условие, че цяла година бачкаха като луди имат добри резултати. Та вече чувството ми за хумор е на изчерпване, но не спирам да се надявам в по-добрите идни дни. В тази връзка днес прочетох една притча и искам да я споделя с вас:
"Четирите свещи горяха бавно в една стая. Светлината им бе твърде слаба. Ако разбирахте езика на светлината, бихте разбрали за какво си говорят те:
Първата свещ казва: „Аз съм Мир, но напоследък никой не се интересува от мен.“
Пламъкът на мира бавно угасна с тези думи.
Втората свещ казва: „Аз съм Вяра, но вече никой няма нужда от мен.“
И пламъкът на Вярата бавно угасна.
И третата свещ говори тъжно: „Аз съм Любов и останах без сили…“
Пламъкът й бавно гаснеше…
Изведнъж едно дете влезе в стаята и започна да вика: "Не изгасвайте! Имам нужда от вас!"
Тогава Четвъртата свещ прошепна тихо на малкото момче :
„Не се страхувай, защото аз съм Надежда, и докато аз все още горя, мога отново да дам светлината на другите свещи. “
С блеснали очи детето взе свещта на надеждата и запали другите три свещи.
Никога не позволявайте на пламъка на надеждата да угасне в живота ви.
С Надежда … и Мир, Вяра и Любов ще светят ярко в живота ви."

# 684
Привет и от мен!

Честит рожден ден на нашите мили Биби и Марти!
Да растат здрави, засмяни и устремени и все така да радват родителите си!

Четох за вашите празнични премеждия и като гледам и наш Сашко не е останал по-назад.
Преди десетина дни докато търчеше вкъщи с плонж нацели ръба на дървения ни диван и имаше цицина колкото тенис топка. и ние в спешното - за щастие главата беше здрава...
После пак едни сополи заточи, на 25 освен малко каша на закуска нищо не хапна цял ден, на 26 сутринта повърна 3 пъти, лежи отпуснат без типичния си бяс. Айде пак притеснения - но пак за щастие и това мина за половин ден - разходихме се до спешния кабинет и нашия се разбесня пак.

И така...
Още малко и ще затворим тази година - за мен беше много работа и цялото останало време прекарвах с детето си. в резултат се чувствам отчуждена от приятелите си ама и това ще мине  Wink

Щастлива Нова Година!  Hug

# 685
Уф, да си ходи тази година, че направо...
Не ,че няма и хубави събития, ама много болести, бе!
ТанчеТ, дано се размине на Митко поне. И мен нещо ме мъчи тия дни, но аз гледам да не се дам. А как се възстановява иначе Ицо? Махнаха ли му вече всичко?
За съжаление, не му се размина на Митко - вчера беше с температура и зачервено гърло, а днес е с ларингит, ама грачи като магаре!
А челюстта Ицо вече си е съвсем добре - и пържоли може да ръфа, и ядки да хрупа. Шините ги свалиха още в началото на септември, а вече трябва да е напълно зарастнала костта. Сега го мори настинка и пак загуби обоняние. Миналата година беше така сума време, докторите смятаха, че има тежък синузит, а се оказаха полипи и след операция се пооправи (това беше непосредствено преди да пострада с челюстта). Абе, да си ходи тази година, че все по болници ни вървеше.
Сигурна съм, че следващата ще е по-добра за всички.
Момичета, и аз от сърце ви желая любовта и здравето да не напускат семействата ви! Бъдете щастливи и се обичайте още повече!

# 686
  • Варна
Браво бе! Няма ли някой да вземе да напише: "Ние бяхме здрави по празниците, ядене, пиене, веселба, детето си хареса всички подаръци и много слуша". Ми тъй де! Какви са тези болести и произшествия!  Peace  Ще ни обявят тука за темата на ужасите  Mr. Green 

Абе каквото и да е, леко да минава за всички и най-вече за децата.

И аз искам да ви пожелая да изпратите всичко лошо със Старата година, да посрещнете подобаващо Новата, а тя да ви дари с много здраве, късмет, успехи и спокойствие. Бели коси да има само от прекомерно щастие Simple Smile А децата да растат, но още дълго време да пазят за нас любов, почит и по мъничко нужда.

Hug

# 687
  • София
За много години! Много здраве на всички, пък другото ще се нареди  Hug

Ние сме относително здрави. Посрещнахме Новата година четиримата. Скромно, но заедно. В полунощ бяхме голяма картинка -  всеки с дете в ръце - едното в ужас от гърмежите, а другото - примряло от колики. Но щом лупаницата отмина, децата се кротнаха и Новата година започна съвсем добре - мирно и тихо, всички заедно. В крайна сметка буболец все пак получи подарък - тези дни започна да се заиграва с конструктори тип Лего, та му поръчахме две кутии с още елементи - за строене и "образователни". Те пък пристигнаха супер бързо между празниците, та цяла вечер се строиха чудовишни къщи, пушеци и прочие инвентар.

# 688
  • София
Честита нова година!  Hug Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Нека всичко лошо остане в старата и през 2012 има само радост и хубави емоции в домовете ви!  Heart Eyes
Честити 3г на най-големите мартенчета, да са живи и здрави! Много ме е срам, че ги пропуснах  Embarassed
Не съм влизала от много отдавна тук, сега прегледах набързо постовете  Embarassed Честита къща на Шу! Много прегръдки на всички патиланци  Hug , така се расте, няма спокойствие за мама  Crazy
При нас нищо интересно, Алекс не може да свикне с яслата и сърце не ми дава да го мъча. Все си мислех, че ще мине лесно, но той ме опроверга. Още от първия ден не иска да хапне нищичко, даже и вода не пие, голям стрес е явно. Ама това да са ми ядовете, все ще го изгледаме вкъщи на смени...
Иначе снощи и той дочака НГ, заспа в 2ч  Crazy

# 689
Честита Нова Година! Здраве, здраве и повече здраве! Може и малко късмет, повечко щастие и все хубави поводи за усмивки!  bouquet

Браво бе! Няма ли някой да вземе да напише: "Ние бяхме здрави по празниците, ядене, пиене, веселба, детето си хареса всички подаръци и много слуша". Ми тъй де! Какви са тези болести и произшествия!  Peace  Ще ни обявят тука за темата на ужасите  Mr. Green 

Ето, пиша - здрави сме и по празниците и сега, ядене, пиене и от днес сме на диета.Simple Smile Децата са доволни от подаръците, Рая къде слуша, къде не чак толкова...ама всичко е границите на нормалното.Simple Smile

Новата година посрещнахме с приятели и Рая много се забавлява и заспа в 1:30, а бебето се събуди в 12 без 15 и той заспа в 1...ужас, ама пък днес може да поспят на обяд, че и ние да поотпочинем.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт