Ние по празниците сме с две болни деца, лекарката като ни видя пред кабинета веднага отбеляза - вие празник не пропускате! Ами така е, да ни е весело, какво да правим

Мисълта ми беше че само летя на пред назад, а след 6ти няма да имам нет сигурно 25 дни, та моля ако трябва някой да пусне темата вместо мен
За капак преди да седнем на масата на 25-ти се чу трясък и кутията с укрсените ми меденки се строполи и отидоха всичките в коша. Нищо, догодина по-хубави ще украся. Пък!
голям кошмар ви казвам. никой да не го изпитва, но явно така се расте - с белези и бели коси за мама.
Пожелавам на всички ви много весело посрещане на новата година, която да донесе на всички много здраве, щастие и любов!
) На Коледа се събуди с температура, която продължи 3 дни....въобще, не ме оставят да скучая тези деца. Тази сутрин пък мъжа ми осъмна с новината за масови съкращения във фирмата им и побесня, че им го сервират точно по празниците и то при условие, че цяла година бачкаха като луди имат добри резултати. Та вече чувството ми за хумор е на изчерпване, но не спирам да се надявам в по-добрите идни дни. В тази връзка днес прочетох една притча и искам да я споделя с вас:
Ще ни обявят тука за темата на ужасите
А децата да растат, но още дълго време да пазят за нас любов, почит и по мъничко нужда.

Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Нека всичко лошо остане в старата и през 2012 има само радост и хубави емоции в домовете ви! 
, така се расте, няма спокойствие за мама 

Ще ни обявят тука за темата на ужасите
Децата са доволни от подаръците, Рая къде слуша, къде не чак толкова...ама всичко е границите на нормалното.
Препоръчани теми