Много се радвам, че Рая бързичко привикна да си казва. А за нощния памперс, ние съвсем наскоро го махнахме, преди 2-3 седмици, а сме без памперс от юни... та някъде 4 месеца
ама хич не съм давала зор
. и Бибата сама си каза, че повече не иска да има памперсови гащи.... и така. Аз само я предупредих, че ако й се пишка през нощта ще трябва да ме буди и в интерес на истината го прави - не е редовно, но се случва да пишкаме заедно нощно време. Никитка, за столчето и аз не мога да дам много акъл, само исках да кажа, че едно от последните ни забавления е свързано със самостоятелното качване и слизане от колата и настаняване в стола. Та съм много радостна, че не я вдигам, поне там. Е, прежалвам, че стъпва тук и таме с обувките, ама все пак е дете и някакси тези неща съм ги приела. Та, ако това ти звучи може да пробваш да подканиш Софи сама да се качва и настанява. При слизане само подавам ръка, за да може да се засили спокойно и да скочи.
Иначе и аз тихичко да се похваля, че днес ми похвалиха гарджето, че не е плакала и много е слушала "грам сълза не пуснах, мамо" и една такава горда.... та от края на миналата седмица взе да се просветлява и над нас. Може и да не съм споделяла, ама голям рев ни беше налегнал в пуста ДГ, тачак взех и отпуска и я взимах по-раничко миналата седмица, че чак беше прегракнала милата от рев... Но пък установих, че е до характер, защото се бях притеснила, че е в супер стрес и ни приема, ни предава (малко и госпожите помогнаха с разкази как не спира да плаче и пищи и не спи и седи на прозореца и гледа да види тате...) Но в същото време на някакви невинни мои въпроси ми даваше доста смислени отговори и демонстрираше наблюдателност, отделно всеки ден ми сервира по някое ново стихче или песничка.... та просто си реве за внимание детето и малко от инат... ама сега какво да се прави. Иначе от утре сме на плуване, голям мерак има за това, купихме шапка, халатче...."пояс си имам, лодка си имам, мамо".... това като ми изброяваше какво й е нужно за плуването
Поздравления на всички за успехите и хубавите поводи, които са имали напоследък и стиснати палци, за всички които имат нужда

и имам проблем - какво и как да готвя в него
. Темата е пусната Юли

, аз й обяснявам, че дядо Коледа идва от далеч, и може и друго да й донесе, някаква играчка, например кукла, но тя си имала