Болен е Марти, изкара толкова време на ДГ без проблеми, миналата седмица го взехме да го приготвяме за ваксината и той обаче направи хрип, ние тръгнахме към Банско ужким на чист въздух, и някъде незнайно от кой хванахме грип двамата допълнително! Та в петък се върнахме с температура, с червено гърло, хрема и болящи уши!
и горен спазъм - резултат антибиотик и едвам отървахме болницата!За подаръци още не сме решили конкретно, но направо лигите ми текат по тази къща
http://eshop.genesis.bg/bg/item/all_season_house/2410.html
За спането в кревата при родителите - много е индивидуално това, каката си имаше отделна стая, но беше спокойна! Марти спи при нас в спалнята, но при ставане по десетина пъти на нощ минимум, просто няма как и понякога искам да го взема в леглото, защото ми се реве от тия ставания, просто много съм изтощена! Даже понякога като мъж ми не е много уморен събота и неделя, ходя да спя на дивана в хола, само и само да спя няколко часа без прекъсване! Нашият разбойник така ни е изтощил, че честно казано сексът ми е на задна линия от както се е родил! Като гледам мъж ми и той е на парцал! Но да обобщя кратко мнението ми по въпроса - да живее банята и единственото помещение с ключ в къщата

Разбира се, в спалнята секс не сме правили от почти 3 години
. Или поне не докато децата са у дома
Спящо дете в леглото = празна цялата останала част от дома

и без почти никаква прическа
, щях да я набия днес тази, на всичкото отгоре никой никога не ме е скубал и драл така. Ушите щеше да ми откъсне с гребена. От две години и кусур обикалям бристолските салони и най отговорно заявявам че са абсолютни некадърници