МОите свекъри живеят съседният апартамент,но цяло лято ги няма а и зимата когато ги има ги гледат за не повече от час вечер след вечеря и после "Отивайте си че сте много палави да си правите белите у вас"
Не им се сърдя тъй като братът на моя мъж е на 19 година и като е бил бебе на 9 месеца е получил Хидроенцефалия. Та с болно дете им е било доста трудно и е,та затова им е писнало от деца. Та с 2 думи и ние сме сами. А цяло лято съм сам сама.Поради тази причина във връзка с възпитанието понякога не ми се получава. Като цяло съм на принципа на ВЕРОНИКИ .В живота има правила и трябва да се спазват. Но в никакъв случай не съм крайна все пак искам да не ги е страх от мен. Но ако трябва да съм честна с Иво съм по отстъпчива. По някога обаче всичко ми идва в повече,особено лятото и не реагирам така както трябва
СЗА БРАВО. УСПЕХ. Честно казано винаги съм си мислела че работиш в тази сфера. Винаги си давала толкова професионални съвети,че се учудвам че сега си взела диплома. Това значи че това е твоето призвание

Понякога човек трябва да знае кога да спре,ама нещо аз май не съм научила

Благодаря и за поздравленията за Гого!
Горкият той ми се явява нещо като опитно зайче. 

Да не казвам, че се е случвало много често да вечеря или обядваме сандвичи - всички в къщи ги обичат
И направо поздравявам всички от вас които намират време за приготвяне на всякакви десерти, сладки и какви ли не засукани манджи :crazy и май съм го споменавала, но пак ще го спомена - радвам се ,че има на кой да разчитам да ми помога както за Боби, така и в къщи, винаги е полезно да има наблизо някоя баба 
Пък и те не вървят ли заедно
, пука ми но явно не достатъчно

........ Вербално насилие!!!???? С тия евфемизми и криворазбрани ценности ще отгледаме орда самонадеяни диваци, да ме прощават. То няма лошо да го уважаваш това дете като личност, но пак се залита в едни крайности, които до нищо добро няма да доведат. Винаги като видя лигаво дете, си мисля недобри неща за родителите му. Но по тази нова схема на "възпитание" въпросните нямат никакъв шанс, без да ги осъдят или да им отнемат децата, едва ли не. Лудост.
Дето се казва - това да им е кусура, но е кофти.