Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Шу, супер! И аз вече смятах да подпитам дали не можем да сменим заглавието на темата, че срамота беше, но не се престраших!
Вече много се радвам, даже събудих малкия по-рано днес, че да заспи навреме на обяд  Mr. Green! Отиваме сега с него да печем кекс (купила съм екстра био яйца и няма да има ядки, така че дечковците да могат да го ядат)!

# 571
  • София
Момичета за наше най-голямо съжаление и ние отпадаме за днешния купон  Sad

Бибата снощи вдигна доста висока Т и кашляше лошо, та не сме спали почти цяла нощ. Днес бяхме и на лекар, казаха че само изглеждало страшно, но всъщност гърдите й са чисти и не била заразна... Но не мисля да рискувам с тези наши малчугани, и малък Нико и бременна мама.... Много ми е криво, че за втора поредна година изпускаме коледното парти, а бяхме стегнали и чантите и подарък и стихче репетираше и само за мартенчетата говореше, искаше специално на Митето да купуваме подарък (Танче нещо си го хареса от снимките  Hug)... Както и да е... Вярвам, че вие ще си изкарате чудесничко и ще гледаме после и ние хубави снимки. Ванката предложи да отскоча само аз, но не съм убедена, че ще успея, макар че ми се ще с мамите поне да се видя. Ще се ослушвам за следващи срещи с Тони и Зеленкото и дано да се видим

Прегръдки и целувки за всички

Шу  Hug и от мен за това, че се грижиш за хубавата ни тема

# 572
... и само за мартенчетата говореше, искаше специално на Митето да купуваме подарък (Танче нещо си го хареса от снимките  Hug)...

Много жалко, че така се е получило! Дано бързо да минава!
Митето също много обича да гледа снимки от срещи и се радва на мартенчетата. Много мило ми стана, че Бибата си го е харесала. Пък щом младите се харесват, ние няма да пречим!  Hug

# 573
  • София
 Здравейте! Никой не отговори на питането ми, приемате ли ни на партито за малко, след като си тръгнат аниматорите, затова няма как да дойдем, едно че не смятам, че на Влади ще му хареса след последния ни опит с Добрия старец преди 2 седмци, второ че мъжът ми казва, че детето ще се обърка и ще се загуби ефектът на очакването на Дядо Коледа с подаръците, които сме написали, че иска, адвент календара с намаляващите торбички..а не на последно място, аз току що изкарах тежък вирус и още съм с леки гърлобол, кашлица и хрема, а мъжът ми сам няма да му се занимава и така..ако се организира среща, обаче..здрави ли сме, ако трябва няма да спи и ще му изтърпим истериите вечерта и ще дойдем да ви видим Hug
 Весело парти!

# 574
*Elle*, аз бях останала с впечатление, че идвате и просто искате да е след идването на дядо Коледа, за да не се стресира детето. Ако само това е причината, не се притеснявай да дойдете. Друг е въпросът, ако няма с кого да дойде Влади. И нашия татко отказва да присъства, но поне ще ни заведе.

# 575
  • Варна
Какво беше това парти - цял ден тежка реанимация, никой зъб не обелва да се похвали, да покаже ..... ц ц ц ц!  Naughty  Не сте прави, момичета   Crossing Arms  Simple Smile

# 576
  • София
Ха-ха, Бухте, чак реанимация... Joy
Партито беше страхотно! Дечицата са ни страхотни, много пораснали и чудни! Някой пяха на Дядо Коледа- Калин, Елия, Митко 3 пъти се явява дори да му пее, ама повече му хареса да му пляскат, Тео, големите Ники и Гого и още кой- не помня Crazy
Бебе Нико, се представи отлично и е много сладко пухче!
Снежанка беше много щура! Ама в повечето време само момченца задържа около себе си.
После като мина да ни даде флайери по цивилни дрехи-Мария я "хвана"- вика ми мамо, Снежанка. А аз а-не тя си тръгна отдавна- защо го излъгах така детето Sad
Ох, нека някой с повече дар слово да разкаже.
Благодаря още веднъж много на Вероники за страхотното място!!! И за избора на книжка.
Снимки нямам, защото в суматохата забравих фотоапарат.
Сладките,които бях донесла са тези Абрачи, но в бялото тесто имаше махлеп/и, а в червеното(то към розово отиваше)- канела.

# 577
Дааа, много хубаво беше, наистина!
Много благодаря на Вероники за терена Simple Smile, разкошен е тоя кооператив, стаите са супер, играчките - също!
Марти много се забавлява, накрая толкова беше превъзбуден, че пя в колата през цялото време, а после до 12 не можахме да го приспим!
Дечицата са толкова порастнали, страхотни са, пу-пу!
А, бебе Нико,  newsm51, направо ми взе акъла тоя пухчо, страхотен е, така ме размечта, толкова е хубаво да си имаш бебеееее, то нашите са вече дечица, не са бебета, порастнаха!
Благодаря ви, момичета, за този момент заедно!

# 578
Какво беше това парти - цял ден тежка реанимация, никой зъб не обелва да се похвали, да покаже ..... ц ц ц ц!  Naughty  Не сте прави, момичета   Crossing Arms  Simple Smile
ХАХАХА Joy и аз това си мисля цял ден Joy

# 579
  • София
*Elle* и  всички други, които не успяха да дойдат по някаква причина, много ми е мъчно, че не се видяхме! Имах големи планове за времето ни тук, но искат утре да ме приберат в болница за няколко дни. Нещо не им харесах днес на прегледа, искали сърцето да ми проверяват, кръвното не им хареса също. Проклети отоци! Поне тоновете бяха добри... Освен всичко друго ми е нервно за буболец, не сме се разделяли с него и сега изведнъж и без мама, и без тати... Дано се справи... Стиснете един палец за нас.

# 580
Освен всичко друго ми е нервно за буболец, не сме се разделяли с него и сега изведнъж и без мама, и без тати... Дано се справи... Стиснете един палец за нас.

Ей, Зеленко, мъчно ми стана...
Кой ще го гледа Калин?
Стискам палци всичко бързо успешно да минава  Hug

# 581
  • Варна
Милият буболец и милата му мама!
Зеленко, не по един, по 4 ще стиснем, ти само дръж положението.  Hug А Калин ще се справи - той вече е голямо момче и ще става батко и ето - вече се налага да се погрижи за малката си сестричка. Дано бързо те пуснат и няма нищо обезпокоително. А него, ако ще го гледа баба му, не ми изглежда като жена, която няма да се справи.
Ще мине и това  Praynig  fingerscrossed

А за партито - показвайте се, разказвайте, моля. Не забравяйте, че трябва с Шу да ни приобщите максимално, иначе ще рИвем!   Mr. Green

# 582
Милият буболец и милата му мама!
Зеленко, не по един, по 4 ще стиснем, ти само дръж положението.  Hug

А за партито - показвайте се, разказвайте, моля. Не забравяйте, че трябва с Шу да ни приобщите максимално, иначе ще рИвем!   Mr. Green

Бухте аз май няма нужда да пиша, ти направо ми пишеш мислите Crossing Arms

Зеленко стиснала съм де що палец, та и показалец и каквото мога. Всичко ще е наред, само ти бъди спокойна. Калин е страхотно дете и ще слуша баба, която определено ще се справи!

Чакам Crossing Arms ощееееее, срамота!

Ние май за Нова година ще сме повече от 20 човека..... у нас Crazy
Егати, години подред не съм празнувала нова година, защото трябваше да си седя с детето а никой не искаше да дойде у нас, а сега......дойдох на майната си за да празнувам и да се чудя как да събера всичките си приятели, шантава работа.

# 583
Зеленкото- и от нас едни стиснати палци

# 584
Зеленко, стискам палци и аз! Дано да е напразна тревогата и бързо да те пуснат при Калин и майка ти!

И аз да кажа за партито - беше превъзходно! Аз също много съм очарована от кооператива и от уюта, който са успели да направят майките там. Митко се почувства съвсем добре и почти през цялото време се забавлява самостоятелно. Аз чак по едно време се отпуснах, пих кафе, побъбрих си в коридора и ... чак тогава дочух познат плач - не ме бил видял моят синковец. Масата беше претрупана, но той толкова се беше унесъл в игри, че сума време го гоних с едно мъфинче и малко баница и накрая се предадох!
На Митко Снежанка не му беше особено по сърце, че доста силно викаше, но дядо Коледа направо го очарова и чак три пъти се нареди да му пее песничка (е, пя само веднъж с моя помощ, а после сам си вика браво, но ...). За сметка на това Боби на Васида беше просто очарован от Снежанка и неотлъчно я следваше с един блеснал поглед... На татковците също им хареса, ама нито пяха, нито стихотворение казаха! А Нико наистина беше прекрасен и невероятно търпелив. Чак на финала не издържа и се поразплака.
За да не съм голословна, и аз качих снимки към албума във фейсбук. Не мога да го споделя, че групата е затворена и няма да го покаже на нерегистрирани потребители. По-късно ще пробвам и в мултиплей да кача.

Общи условия

Активация на акаунт