ОТГОВОР: Вие сама сте го написали отлично. При такива грижи как ще му присъдят децата? Кой? Луди в съдебната система няма?
Всяка жена, която идва при мен в кантората ми има един единствен проблем: нали няма да ми вземе децата. Мисля, че е време ние жените да имаме по голямо самочувствие на майки.
При един евентуален развод трябва да докажете, че сте им осигурила средстава (работите и имате доход) и покрив (дори стая с детски кът е достатъчна). Всичко това се установява от социалните служители, а и Вие го правите всеки ден, още със свидетели по делото.
По отношение на подкупа. Ето тук мноог се ядосах на написаното от Вас, много...
Много ме обиждат такива твърдения. Кка си го представяте Вие отива той и дава подкуп на съдията, пари в брой или в плик? Ще ми обясните ли? И кой ще е този луд съдия, дето ще ги вземе. Ами нали има втора инстанция, там трябва да даде на трима съдии, ами нали има и ВКС, там трябва да даде още на няколко човека... Той милионер ли е? Или ще работи само за подкупи? Мислите ли, че един съдия би си рискувал кариерата за ''нещастния подкуп'', на съпруга Ви, да си затвори очите да пренебрегне истината и фактите по делото (това, че Вие приоритетно се грижите за децата) и да му ги присъди. Аз такива луди във Варна съдии не познавам.
Смея да твърдя, че съдиите тук са доста интелигентни, разумни и с огромен опит и поради гореизложеното никой няма да вземе пет лева и после да спи спокойно.
МОЛЯ ВИ не пишете подробни абсурди. Това би Ви го обяснил всеки адвокат. Просто се въоръжете с добър адвокат и Вие заведете дело срещу него, ако всичко е приключило и не го обичате вече. Ако го обичате се борете за него, семейството си и децата.
А децата... те вървят с мама, защото тя се грижи най-добре за тях, най-много ги обича и им желае най-доброто. Мога да пиша така до утре!!!!
И не ми се сърдете за тона...., ако бяхме лице в лице, щех да избълвам още ..... мнооооооооооого повече

) оставам с впечатлението, че тук става въпрос за доболка познатите ни заплахи от страна на БНД.