Една тема от тук

• 754
  • 5
  •   1
Отговори
Едно момиче пусна тази тема тук, а посля я изтри докато и пишех отговор.
ОТГОВОР: Вие сама сте го написали отлично. При такива грижи как ще му присъдят децата? Кой? Луди в съдебната система няма?
Всяка жена, която идва при мен в кантората ми има един единствен проблем: нали няма да ми вземе децата. Мисля, че е време ние жените да имаме по голямо самочувствие на майки.
При един евентуален развод трябва да докажете, че сте им осигурила средстава (работите и имате доход) и покрив (дори стая с детски кът е достатъчна). Всичко това се установява от социалните служители, а и Вие го правите всеки ден, още със свидетели по делото.
По отношение на подкупа. Ето тук мноог се ядосах на написаното от Вас, много...
Много ме обиждат такива твърдения. Кка си го представяте Вие отива той и дава подкуп на съдията, пари в брой или в плик? Ще ми обясните ли? И кой ще е този луд съдия, дето ще ги вземе. Ами нали има втора инстанция, там трябва да даде на трима съдии, ами нали има и ВКС, там трябва да даде още на няколко човека... Той милионер ли е? Или ще работи само за подкупи? Мислите ли, че един съдия би си рискувал кариерата за ''нещастния подкуп'', на съпруга Ви, да си затвори очите да пренебрегне истината и фактите по делото (това, че Вие приоритетно се грижите за децата) и да му ги присъди. Аз такива луди във Варна съдии не познавам.
Смея да твърдя, че съдиите тук са доста интелигентни, разумни и с огромен опит и поради гореизложеното никой няма да вземе пет лева и после да спи спокойно.
МОЛЯ ВИ не пишете подробни абсурди. Това би Ви го обяснил всеки адвокат. Просто се въоръжете с добър адвокат и Вие заведете дело срещу него, ако всичко е приключило и не го обичате вече. Ако го обичате се борете за него, семейството си и децата.
 А децата... те вървят с мама, защото тя се грижи най-добре за тях, най-много ги обича и им желае най-доброто. Мога да пиша така до утре!!!!
И не ми се сърдете за тона...., ако бяхме лице в лице, щех да избълвам още ..... мнооооооооооого повече Wink

# 1
Пела,
Относно Вашия пост :  Peace
Мисля си, че има свидетели и СВИДЕТЕЛИ, които не разбират,
юридическия термин "лъжесвидетел" и наказателната отговорност, която носят.

Не е ли по добре насоките на делата да бъдат в посока доказване
на приоритети, а не вадене на "кирливи ризи"?

Ще Ви пиша на ЛС, относно поемане при Ваше желание на
ангажимент като адвокат по дело за "Издръжка на дете" на моя позната.

Попрехвърлих като инфо и съм събрала такава, която е публична и
евентуално касаеща такова дело.

# 2
Подкуп бих взела от добра позната, с която сме пили поне веднъж кафе и то не пари в плик, а някаква тарелка сладки или кутия бонбони, за да не я обидя. Нека авторката, която е изтрила своята тема не пуска такива теми в пространството и да заблуждава другите. Пела и PAV1  Heart Eyes

# 3
Подкуп бих взела някаква тарелка сладки или кутия бонбони ...... Пела и PAV1  Heart Eyes

Lily___,

Мале, значи ти мен не можеш да ме "подкупиш" !  Mr. Green
/ не обичам сладко/
НО, съдийка ми е съседка - на един етаж и котките ни са "приятелчета" !
Приобретяват /котетата/  терасите в площадка за игри и забавления !

Да започнем от "подкупването" чрез различни начини и средства на наличния "добитък" !  Mr. Green

# 4
Не съм видяла темата, но по отговора на Пела (м/у другото, много се радвам да те 'видя' отново  Hug ) оставам с впечатлението, че тук става въпрос за доболка познатите ни заплахи от страна на БНД.
Не знам защо, но много от мъжете прибягват до този подход. В края на краищата обаче абсолютно нищо не се случва и БНД дори забравя че има дете, камо ли да изяви желание да го гледа сам за повече от 5 мин.

Съгласна съм с Пела, че майките трябва да имат по-голямо самочувствие и да престанат да се страхуват от празни приказки.  Peace

# 5
Не съм видяла темата, но по отговора на Пела (м/у другото, много се радвам да те 'видя' отново  Hug ) оставам с впечатлението, че тук става въпрос за доболка познатите ни заплахи от страна на БНД.
Не знам защо, но много от мъжете прибягват до този подход. В края на краищата обаче абсолютно нищо не се случва и БНД дори забравя че има дете, камо ли да изяви желание да го гледа сам за повече от 5 мин.
Съгласна съм с Пела, че майките трябва да имат по-голямо самочувствие и да престанат да се страхуват от празни приказки.  Peace

Точно за това ставаше въпрос .  Peace
Аз също мислех да й отговоря хич да не му се връзва .
Той по принцип не се грижел за децата , та как ли пък ще ги вземе и да ги отглежда сам ?  ooooh!

Точно щеше да забрави , че изобщо има деца , след развода .
Аз също съм на мнение , че повечето мъже прибягват до такива заплахи с цел да разубедят майката от развод , не че имат желание или намерение да гледат деца .

Общи условия

Активация на акаунт