Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Пк ли шИ сА боритИ? ШИ ти изпада пИрушината  Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тъмън ши съм по-лъзгава... Mr. Green

# 451
  • Видин
То и ние сме гУ яли, ама то все сА завръща  hahaha hahaha hahaha hahaha
То тва пиле цял феникс бе  hahaha hahaha Joy Joy
hahaha hahaha hahaha
Близначе, спокойно, като почнеш да си отговаряш или свикваш или отиваш при майка ми (тя е психиатър) Wink Mr. Green
Ей аз като за лека нощ ям любеница, пак Шъ съ стаа през 15 мин до тоалетна, ама пуста лакомия Whistling

# 452
То и ние сме гУ яли, ама то все сА завръща  hahaha hahaha hahaha hahaha
То тва пиле цял феникс бе  hahaha hahaha Joy Joy
hahaha hahaha hahaha
Близначе, спокойно, като почнеш да си отговаряш или свикваш или отиваш при майка ми (тя е психиатър) Wink Mr. Green
Ей аз като за лека нощ ям любеница, пак Шъ съ стаа през 15 мин до тоалетна, ама пуста лакомия Whistling
на една позната вчера -тя е бременна -та коремчето и е точно като диня ама някъде към 12 килограмова!!!! Laughing

# 453
айди лека нощ!!!стига толкова за днес Party
да ходим да прайм бебета! Hug Hug Hug
До утре мили мои сладки дами!!!!!

# 454
  • Видин
Лека нощ Близначе, и полека с перушината Mr. Green
Аз съм още тук, ако има желаещи за лафене Flutter

# 455
Лека нощ Близначе, и полека с перушината Mr. Green
Аз съм още тук, ако има желаещи за лафене Flutter
Има  Mr. Green
Айде Близначе. Отивай да се

# 456
  • Видин
Еееееееееее Бу знаех си, че не съм сама.

# 457
Ама ще те оставям че мъжо се прибра от работа  Mr. Green Laughing

# 458
  • Видин
Ама ще те оставям че мъжо се прибра от работа  Mr. Green Laughing
То и аз ще лягам, че съм станала в 6, а утре пак на работа Tired

# 459
АйдИ, лека нощ и от мен, ако изобщо някой чете в момента!  Mr. Green Ако ми стане навик, Нийке, шИ тА търся да ми чукнИш една среща с майка ти, сесетро!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Близнацо, като спрат да Фърчат тука самолетитИ и са чува няквУ кудкудяканИ, катУ на заклещена кокошка от пИтел. Ни сА смейти, ами са ослушайтИ, за кво са ви тез уши?

# 460
Добро утро!!!!!
едно кафенце за отскок!!!

# 461
Близнацо, ко праш ма? Вчера почти не можахме да се "видим" и ми домъчня, душо! И та питах ся ко шия праш таз патка, дету е в джоба ти, ама ти така и ни каза  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 462
Близнацо, ко праш ма? Вчера почти не можахме да се "видим" и ми домъчня, душо! И та питах ся ко шия праш таз патка, дету е в джоба ти, ама ти така и ни каза  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ми в джоба ми и още ЗУЗЕ -кажи ко да я прайм? Mr. GreenТо  горкото толкоз грозно и тъпо че и за ядене на става.. Laughing

# 463
Оскуби й перата и си напълни възглавница с тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464
Айде после кажете, че нямаме нищо общо с прасетата....И ние, и те, по един и същи начин "гоним" болката и тъгата

И днес обещавам много да слушкам, за да не ми дърпат ушагитИ

Общи условия

Активация на акаунт