Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Дубру утру мили дами Simple Smile
Мерси много за кафето и да знаете, че кат ги видя тез бири, патета, пилета, прасенца още от сега си мисля за обяд  Wink
Близначе кажи какво става по Троян? Там ви е хладно и приятно нали... тука у гулемуту село в 7 беше 22 градуса...

# 466
  • гр.София
Ха добро утро и от мен  Hug
Аз момичета вчера бях на гости на май бест френдка и си изкарахме много яко....ходихме и на кино....Гледахме ПАЛАВАТА КЛАСНА.....ама да ви кажа,не ми хареса  Crossing Arms
Дано днеска като ида на работа и шефката вече да е излезнала отпуска....та да има малко спокойствие !

ето да пийнем по-едно кафенце,че няма събуждане Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 467
О, Пиле, добре си ни кацнала!  Mr. Green
Таз твойта шеВка, що не вземе да напусне, а?
Я кажи ти лакира ли ноктитИ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 468
  • Sofia
ДОБРО СЛЕДУТРО СЛАДКИ. Аз идвам само да кажа бау, и изчезвам, че от вчера са ме затрупали с бумащини   bouquet Пожелавам ви един прекрасен петък   bouquet

# 469
ДОБРО СЛЕДУТРО СЛАДКИ. Аз идвам само да кажа бау, и изчезвам, че от вчера са ме затрупали с бумащини   bouquet Пожелавам ви един прекрасен петък   bouquet

И няма да кажеш как мина годишнината?  Mr. Green

# 470
Ха добро утро и от мен  Hug
Аз момичета вчера бях на гости на май бест френдка и си изкарахме много яко....ходихме и на кино....Гледахме ПАЛАВАТА КЛАСНА.....ама да ви кажа,не ми хареса  Crossing Arms
Дано днеска като ида на работа и шефката вече да е излезнала отпуска....та да има малко спокойствие !

ето да пийнем по-едно кафенце,че няма събуждане Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Здрасти пиле Wink
Браво за хубавото изкарване, ама я кажи с цигарите какво направи?

# 471
  • гр.София
О, Пиле, добре си ни кацнала!  Mr. Green
Таз твойта шеВка, що не вземе да напусне, а?
Я кажи ти лакира ли ноктитИ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само с безцветен лак  Mr. Green ама преди морето ще си направя педикюрче  Wink

Ами за съжаление....нищо!  smile3515 Не МОГА  smile3516

# 472
Aaaaa, Анджи е моята будна съвест  Mr. Green Я Пиле шарено, казвай слагаш ли още цигари в пилешката човка?

# 473
  • Северозапада

Ами за съжаление....нищо!  smile3515 Не МОГА  smile3516

Пиленце, МОЖЕШ, просто ти е по-трудно. Въпросът е да го решиш сериозно. Явно при теб няма да стане от раз - край и спираш. Потърси други начини - с лепенки, електронни цигари, таблетки, дъвки. Във форума има и тема за това. Можеш да прочетеш как другите се борят с цигарите и да си избереш най-удачния за теб вариант. Няма да стане докато не се убедиш сама себе си, че не желаеш да пушиш и можеш да се справиш с това.

Малиииииии на психология ме изби (дано съм права в теориите си  Embarassed)

# 474
  • гр.София

Пиленце, МОЖЕШ, просто ти е по-трудно. Въпросът е да го решиш сериозно. Явно при теб няма да стане от раз - край и спираш. Потърси други начини - с лепенки, електронни цигари, таблетки, дъвки. Във форума има и тема за това. Можеш да прочетеш как другите се борят с цигарите и да си избереш най-удачния за теб вариант. Няма да стане докато не се убедиш сама себе си, че не желаеш да пушиш и можеш да се справиш с това.

Малиииииии на психология ме изби (дано съм права в теориите си  Embarassed)

Често пРавя опити,ама нищо Sad//// Дано някой ден успея!

# 475
Пиленце ще се справиш, но трябва най-вече наистина, ама много силно да искаш да ги откажеш и да си убедена, че трябва и че ти можеш да го направиш!
Според мен трябва някак да си повтаряш, че неискаш да пушиш, че миришат гадно и т.н.
Защото мислиш ли си колко ти се пуши - не става!
Това разбира се е моето мнение.
Отказването на цигарите зависи от теб, за разлика от бебето, така че дай всичко от себе си и ние сме с теб!

# 476
Мраве  Hug Hug Hug Hug Hug

Пипе, въпрос на настройка сестро! Момичетата добре са те посъветвали. То това е такава краста....аз не знам как спрях, честно, а толкова сладки ми бяха пущините. Не можеш да си представя да пия кафе без цигара....шарена карелия или Морати  Mr. Green Да, ама сега не мога да си представя пък да пия кафе и да пафкам пак  Laughing

# 477
Хелоууу  Grinning как сте мили мои шматита  Mr. Green
Пилуе не така ,тегли им една майна и да ги няма те цигари ,нидей опушва вкусните пилешки бутчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
To Пиуето само гърдички готви на Зайко. Бедрата ги пази, стиска ги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пиле, стой далеч от Лидъл, душо, таз седмица прИмоция на пипешки бедъри имало, да ни изгориш, сестро!  alert alert alert alert alert alert

# 479
  • Северозапада
Галка, всеки път като погледна това Бубе на аватара ти, се разтапям. Ама много е готино  Blush
To Пиуето само гърдички готви на Зайко. Бедрата ги пази, стиска ги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да си има какво да поклаща докато върви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт