Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Бубче, чакам те с добри вести за СУПЕРГЕРОИТЕ, които сте оставили в лабораторията. Стискам, мило!  Hug Hug Hug

Мале, Мраво, развали мА! ПропаднаФ зарад' тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти днес краде ли бисквиДи?  Mr. Green

# 496
  • Северозапада
Мале, Мраво, развали мА! ПропаднаФ зарад' тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти днес краде ли бисквиДи?  Mr. Green

Парче баница отвлЕках  Mr. Green

# 497
Само толкоз ли натовари, мъри? Уж си силна мравчица  Mr. Green

Гледам и салфеки си чопнала  hahaha hahaha hahaha

# 498
  • Северозапада
Само толкоз ли натовари, мъри? Уж си силна мравчица  Mr. Green

Гледам и салфеки си чопнала  hahaha hahaha hahaha

И цялото семейство викнах. Тез салфетки мноу големи бей  Mr. Green

# 499
Ади ся ни са пръй!  Crossing Arms Онез бисквити дето бяха една камара ги отнесИ като куцу пили думат, ся салфетката тежка била....мравешки номера шИ въртиш, а?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 500
  • до едно тепе
Купонджийки кфи ги вършите тези дни newsm78.Я да погледна назад Whistling

# 501
  • Северозапада
Ади ся ни са пръй!  Crossing Arms Онез бисквити дето бяха една камара ги отнесИ като куцу пили думат, ся салфетката тежка била....мравешки номера шИ въртиш, а?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ееееееее, разкри ма. Доведох ги да отмъкним кутията та да има и те с какво да си бършат дупитата  Mr. Green

И к'во сига! Петък вечер всички се изнизахте да ходите да кършите кълки в някъде и оставихте Мравето само

# 502
Къде сте мили мои? Пак ви няма  Sad

# 503

Ееееееее, разкри ма. Доведох ги да отмъкним кутията та да има и те с какво да си бършат дупитата  Mr. Green

И к'во сига! Петък вечер всички се изнизахте да ходите да кършите кълки в някъде и оставихте Мравето само

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Мраве, ти успя да ме разсмееш с глас, миличка, въпреки че много ми развалиха настроението като се прибрах тази вечер. Ще се пукна от яд, момичета....На този свят има много прости хора. Sad

# 504
Зузинка, какво е станало мило мое  Hug

# 505
Зузе, кой те ядоса ???? ИДВАМ ВЛИЗАМ С ВРАТИТЕ И СКАЧАМ КАТО НИНЖДА ДА ГО ШАМАРЯ АМА С ТУПАНИЦИ !!!

# 506
Ами пак свекър ми ги е набъркал едни.....ама не ми се разказва, че може някой да ме чете тук. Много съм бясна, честно. Само ще кажа, че вече не ми се ходи на почивка, защото познайте кой ще е там. Sad

# 507
  • до едно тепе
Еййй Зузко със свеките на почивка ли душицо.Тури им едно ignore2 и си гледай кефа с мъжо Whistling
Понякога се радвам,че моята ни е сърдита и не звъни и не идва в нас Blush

# 508
Зузе, я им тегли една и не се ядосвай. Много кофти, че ще ви сговняват почивката.
Моята свекърва е голяма душица, даже на моменти леко изнервя (ех няма угодия)  Laughing ама свекъра ми е..... ooooh! Добре, че и той не ме харесва та си комуникираме само служебно и рядко  Mr. Green

# 509
Ей, човек да не си даде форумска отпуска, още малко и цяла тема да изпишете!
Аз да се похваля днес минава 5тият ден на пост и молитва и СЪМ ЖИВААААААА!

Общи условия

Активация на акаунт