Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
честно да ви кажа и двете мноооооооооооооооооооооооооооооооого сте изтървали Laughing
елате поне при нас  в скайпа ако желаете!или посещавайте по-често темичката!!!да сме повече да е по-весело!

# 601
Ко речиии, дека я тоя скайп  newsm78

# 602
Ко речиии, дека я тоя скайп  newsm78
писах ти на лични... Wink

# 603
аз си пиша с лоли в скайпа, ма мога да се присъединя в купончето...Simple Smile

# 604
аз си пиша с лоли в скайпа, ма мога да се присъединя в купончето...Simple Smile
хич няма да съжаляваш...и нея сега я добавихме... Wink

# 605
Аз си чакам последния блат да изстине и да сглобявам торта, тъй че имам мноооооооооооо още време преди да си легна. Включвайте ме  Mr. Green

# 606
К'вооооооо става негрииииииииии има ли живи  smile3521

# 607
Малееееее, майчице, каква група се заформи, да му е здрав гъзо на сайп, кокошите пристигат...

КОКОШИШКО НАШЕСТВИЕ!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Близнацо, да нИ ти обяснявам колко многУ тА обичам! А детУ нА събра такива "повредени в главитИ", сИга лИбоФта ми ощИ по-гУляма Е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

НИ сА сърдетИ, всичкити вА Убичам!  Hug Hug Hug

Отива да спи, че глава така не може мисли!  Mr. Green

# 608
ади добро утро!!!!
имам чувството че съм препила!!!!!! Laughing
едно ароматтно кафенце от мен и айде и закусчица...

# 609
и квоооо??? Аз му сА Убиснявам в лИбоФ, то добро утру каза саму  Crossing Arms Mr. Green

Ами добър ден от мен! Аз едно ей такова ши 'апна

# 610
ТАКА ВЕЧЕ ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ???? Laughing Laughing Laughing Laughing

# 611
Ти ся само нея ли ще обичаш, а Confused

# 612
Въх, Близнацо, мойто циганску сърце ни моа го запра сига.....едни сърцепляси, ино чуду...мани, мани. Тенкю кака, тенкю!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, ти що са развълнува, ма душа? Аз казахм чи 'сичкити ва убичам! АдИ и на русуту малку сърца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 613
Бубе, ти що са развълнува, ма душа? Аз казахм чи 'сичкити ва убичам! АдИ и на русуту малку сърца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виж тя на теб кви големи сърца ти е сложила, а на мен мънибки. Аз пУтресена и Угорчена  Crossing Arms

# 614

Виж тя на теб кви големи сърца ти е сложила, а на мен мънибки. Аз пУтресена и Угорчена  Crossing Arms
уф!айди и на теб:

Общи условия

Активация на акаунт